perse pyetje sime asnje mashkull si jep pergjigje...
vertet e kam,![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
eshte teper e thjeshte tetovare.
Nuk i ka pelqyer fytyra e saj, apo trupi i saj, apo ecja e saj.
Dicka qe e shikon vetem ne real.
Ndoshta e kishte vleresuar shume me teper se kjo vajze ishte ne realitet.
Ndoshta asaj i mbahej goja kur fliste.
Ndoshta i vinte ere goja kur puthej.
ka plot aresye te mundeshme.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
sa per fytyren e saj: ai e ka par ne kamer fytyren e saj,edhe ajo te tije,,
sa per trupin,njejt...
per kete era goj nuk e besoj....sepse nuk ka qen pune avanture...
gjithsesi flm per pergj...
une them se cdo gje ka qen perfkete,cdo bised,cdo detal...
sa per ate djalin....ai nuk eshte me i mire se kjo vajza ne c'do aspekt...vetem se kjo na doli budalla qe e dashuroi dhe e besoi ate....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
tani qe kuptova edhe shkuesin, po pergjigjem:
ai mashkulli nuk ka kuptuar akoma se njeriu dashuron per vete e jo pse i thon te tjeret te krijoje lidhje, po ashtu nuk ka kuptuar akoma se dashuria eshte me e bukura e per rrjedhoje me e plagosshmja nder gjithcka njerezore.
ai per momentin ka pare vetem: "m'duhet nje vajz me ba nji lidhje" si te shihte: "me duhen nje pale pantallona me i vesh"...
prandaj eshte e rendesishme te mos i vesh kurrfare rendesie nje lidhjeje, por thjesht ti lesh gjerat te rrjedhin vete pa krijuar ide apo mendime, por thjesht duke perjetuar ndienjen... nese dikush ndien fort dicka per ty, ti e kupton vete dhe po ashtu kupton vete nese ndien per te po aq fort...
p.s. mund te njihesh "me shkues", kjo nuk eshte problem, por nese ndienja per njeriun qe ke njohur eshte reciproke, kjo eshte dicka tjeter...
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
por e din se ate shkuzi nuk e e ka detyruar qe ai te thot ndenjat e veta,ti thot asaj se e don,ti thot se sbej avantur me ty,
shkuzi ka qen vetem qe i ak njoftuar dhe asgje me shume,ska nderhy me ne ate pune...
ate askush se ka detyruar te veproj....
e pa kuptueshme kjo pune....
Krijoni Kontakt