eshte njelloj si te pyesesh: pse egziston politika? ose sheflliku? nje pergjigje mund te ishte: sepse pushteti nuk i le te perjetojne dashurine brenda tyre...
eshte njelloj si te pyesesh: pse egziston politika? ose sheflliku? nje pergjigje mund te ishte: sepse pushteti nuk i le te perjetojne dashurine brenda tyre...
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
eshte raste konkret qe i ka ndodhur nje mikeshes sime:
takohet vajza ne msn me djalin,puna paska qen me msyt...
perlqehen ata te dy,dhe i'a fillojn te shprehin ndjenjat e tyre...
dy muaj ata flasin....
pasi qe vjen ai djali ne vendin qe ishte vajza,takohen live,dhe puthen...
me pas kalojn dy dite ai aspak nuk ka interesim me per kete,dhe kur me von i shkruan nje sms "pardon te urroj fat ne jete sepse e shoh se nuk jena te pershtatshem per njeri tjetrin"
ajo kemngul qe ai ti jep nje sqarim,kerkon nje shkak se perse ai ashtu kishte vepruar,kur deri me ate dite ata ishin te pershtatshem per njeri tjetrin...
por ai aspak nuk thot me gje,as nje sms pas ati te fundit...
kalojn nje muaj,kur ajo kupton se ai ishte fejuar pas ca dteve pasi qe kishte dal me kete vajzen,ishte fejuar me tjeter,por edhe ajo pune me msyt...
PERSE KY MASHKULLI TE VEPROJ NE KETE MENYR,C'KA DMTH SIPAS JUVE MESHKUJVE KJO GJE,SEPSE INTELIGJENCA E FEMRES NUK E KUPTON
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Tetovarja mendoj se e ka testuar vetevten para se te mer nje vendimin per nje fejes allakatunarqe.
Por mbasi ska qen i aft te vendos vet keshtu ndodh .
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Nje pyetje per meshkujt!
Psh takoni nje vajz qe ju pelqen ne aspekt fizik si dhe nga sjelljet, pos qe ajo vajz ju thote qe ka nje semundje dhe lidhja me te mundet te jete nje vuatje.
Qafr do benit?
Agim Metbala" ♥
OJ XHENETA...
AI KETE VAJZEN QE KA FOLUR NE MSN E KA NJOHUR ME MIRE SE ATE TJETREN,MENDOJ....
SE I U BE AJO TJETRA E PERSHTATSHME PER TE PER AQ KOH TE SHKURTER,E KU KJO TJETRA PER 2 MUAJ JOOO,PLUS QE I KA THENE FJAL E FJAL,KUR TE MARTOHENA,BLLA BLLA....
MESHKUJT E KUPTOJN ME MIRE KETE QE UNE DUA TE DI ZEMRUSHE![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Cfar pritni ,te jane real meshkujt ne pergjigjeje a? Harrojeni kete!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 08-02-2011 mė 08:17
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt