Per te njejten arsyeje per te cilen edhe femrat qe kane burrin ne krahe, duan dashnore.
Po keta meshkujt qe tradhtojne, me ndonje femer shkojne patjeter apo jo, shpesh edhe te martuara. Keshtuqe tradhetia nuk njeh vetem seksin mashkull, por edhe ate femer.
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Po mire tashi, ti dali njona burrit tat me brekushe me targen FCUK ME mrapa, nuk ja bo hallall ti?![]()
Lexoje mir jam gru e nershme u them burrave fcuk off , apo ke nevoj per syze![]()
hahaha OK WALCHIRIA per bese po te pergjigjna ne kete pyetje me sinqeritet.kam 17 vjete martese dhe per bese deri tash ne kete moment kurre se kam tradhtuar gruan dhe as qe mendoj, kam dy femije 14 dhe 13 vjecar, seriozisht jemi shume te kenaqur mes vete djalin mund te shohesh te tema femite tane me duket komenti 553 nese ju intereson,une jam kunder atyre qe tradhtojne si gruaja,si burri PERSHENDETJE
Si sja dredh una sma dredh as ai , e para se kemi gjithcka te mrekullushme ne cifte ku ska vend per tradhti , dhe e dyta nese del ndonjera del ashtu para burrit tim asaj i hy ne hu kshu ku te dhemb e ku te djeg atij timit ja qes qumshtin e nones ka hundet .
Are u happy now ???????
hahahaha
PS: E per cfare te kem nevoje un valle ????
Krijoni Kontakt