sepse meshkujt ne pergjithesi mendojne me shume se ndiejn. te vajzat eshte normalisht e kunderta. teresia e ndienjave te nje mashkull thjeshtohet shpesh ne krenari per ate c'kane.
por gjenden edhe meshkuj qe ndiejn te pakten njelloj si mendojne. keta mundohen dhe mjaftohen thjesht te jene.
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Si ta kuptojm kur nje mashkull ka mendime serioze per te ja falur dashurin?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
sepse ai kerkon gjithnje pranine tende dhe e ben si thote izadora. te thote qe ne fillim "te dua". tani ka normalisht dy mundesi:
1. ti nuk e mban dot e i thu: edhe une te dua (ose dicka te tille). ne kete rast ti ia ke fal me kohe dashurine.
2. ti nuk e din nese don me ia fal dashurin. ne kete rast te duhet me e ndihmu cunin me kuptu ose ndi nese te don vertet. atehere duhet thjesht t'i japesh pak kohe, me dal me te, me e perjetu pak me afer. dhe nese te krijohet ajo ndienja qe nuk mundesh me e mbajt dot pa ia than, lene te lire dhe peshperiti te veshi: "erdhi fundi me duket". nese jo, thuji: me fal po nuk mundem me te dasht.
normalisht mjafton pak kohe me e gjet ne e don a jo cunin.
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Po si ta kuptoj qe se ka vetem avantur,pa aritur deri ne peshperitje ne veshe?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
perse meshkujt nuk duan te perserisin dy here gjerat....fjalet a?
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt