Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 81
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Islami eshte paq,drite,lumturi,dhe e vetemja alternative per njerzimin,por qe ti beshe qe injorantet nuk e dine!
    Eshte edhe s'eshte...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    [QUOTE=neokastra;2807396]
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin

te thashe vertetoje, nuk te thashe te ktheje pergjigje menjehere, pyet dhe pastaj flasim, merru disa dite me kete ceshtje, dhe e dija reagimin tend, por kishim nje diskutim, une te solla disa argumenta te cilat duhet t'i vertetosh, kaq eshte e thjeshte, me verteto nese ne Arabi paguajne apo jo me shume jomyslimanet. Kete gje po te kerkoj.
    ma verteto ti se ne arabi ka jo musliman qe jane shtetas te arabise dhe qe paguajne taksa sic pohon ti, ndersa shtetet tjera nuk kane per baze sheriatin islam keshtu qe nuk ke perse te diskutosh per kete ceshtje per shtetet tjera arabe.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ku thote ashtu, sureja Al-Kafirun apo ku? Aty thuhet qe pabesimtaret nuk do ta adhurojne Allahun,... po ajo Sure nuk eshte pjese e sheriatit...

Ti shume i mencur qenke, i lumi ti per vete. Po meson per fene neper forume, ke mesu shume, vec lavderime ke prej meje. Tung
    po hape kuranin do qeshe ajete me bollek qe flasin per kete gje, une e di qe ti e din me mire se une kete gje ,pasi qe ia fillove me disa sure , dhe mund te dalish atje ku thot

o njerez ju krijova prej nje mashkulli dhe nje femre dhe ju bera ........ besoj qe e din me tutje ajetin ,

pastaj... dhe kush ben mire sa grimca e atomit do gjeje mire dhe........ edhe kete besoj qe e din.

cdo njeri qe nuk eshte musliman eshte pa besimtar .....

per komentin tjeter nuk ka nevoje per koment ,,,,,, nuk ia vlen

mos je ndonje gje me profesion AVOKAT ti ???

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Eshte edhe s'eshte...
    Hehehe,faleminderit pėr kėtė gjykim..sepse butėsia pranon fortėsin dhe jo e kundėrta! Bėn t'a di nga ju pse ėshtė dhe pse nuk ėshtė nėse ka mundėsi,kuptohet??!

Me nderime...

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Hehehe,faleminderit pėr kėtė gjykim..sepse butėsia pranon fortėsin dhe jo e kundėrta! Bėn t'a di nga ju pse ėshtė dhe pse nuk ėshtė nėse ka mundėsi,kuptohet??!

Me nderime...
    Mos se po mbet edhe ti si Gostivari_bomb_bomb_usa pahiri pa kurrfare argumenti e pastaj po frikesohem se po na flet per ajete te rreme... apo 'Allahu e din me se miri', apo te me thuash si nje algjerian qe me tha 'po flet me logjike te shejtanit'. Mos se futesh ne paranoja pastaj.

Tung, e paske mesu se butesia e pranon fortesine... vec suksese edhe ty te deshiroj

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Mos se po mbet edhe ti si Gostivari_bomb_bomb_usa pahiri pa kurrfare argumenti e pastaj po frikesohem se po na flet per ajete te rreme... apo 'Allahu e din me se miri', apo te me thuash si nje algjerian qe me tha 'po flet me logjike te shejtanit'. Mos se futesh ne paranoja pastaj.

Tung, e paske mesu se butesia e pranon fortesine... vec suksese edhe ty te deshiroj
    mire te paska thene algjeriani TRUP NJERIU MENDJE SHEJTANI

nuk paska gabuar hic

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

mos je ndonje gje me profesion AVOKAT ti ???
    Jo nuk jam, a nuk te kane tregu se cka punoj une a?! Cudi e madhe

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    mire te paska thene algjeriani TRUP NJERIU MENDJE SHEJTANI

nuk paska gabuar hic
    Hajde pak hyni ne paranoje, ishte vetem ceshtje kohe, besom jam duke qesh qitash, definitivisht paske talent a.

Po ta jap edhe nje mundesi, pfff nuk e meriton.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Hajde pak hyni ne paranoje, ishte vetem ceshtje kohe, besom jam duke qesh qitash, definitivisht paske talent a.

Po ta jap edhe nje mundesi, pfff nuk e meriton.
    ani vazhdo qesh ti nuk ta ndalon kush ,vetem nuk e di kush eshte tani ne paranoje

sa ma shume qe flet, aq me shume e verteton aet qe ta ka thene algjeriani

goxha burre i mencu ky algjeriani , kush e di si thote ..... sa ahmaka paska ky krishterizmi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Jo nuk jam, a nuk te kane tregu se cka punoj une a?! Cudi e madhe
    me thane qe je avokat i forumit,por nuk e besova deri sa e vertetova ,bile edhe algjeriani ma vertetoi hehehehe

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •