Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Pogradecari Lexo Postimin

hahhahah po ty c'ne qe te interesokan kaq shume keto lloj dokumentaresh interesante, dashke tja mbash mend dhe emrin dokumentarit pupupupupu hahahahah
    eshte shaka se une vertet mendoj qe se ben shaqo bregu ate pune hahahahah

hahaha
    hahaha
    hahaha

cfare trapi. po me mire shiko nje dokumentar e meso c'behet ne bote, se te shikosh nje film debil.

prit te qesh dhe une si ty prape.
    hahaha
    hahaha

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga xherir Lexo Postimin
    Ky eshte Ayatollah Khomeini

Kjo definitivisht eshte e ndaluar me islam.

OO Ketyre u a q...... ropt une se keta nuk jan as njerz e le te jen musliman.
    Muslimani eshte ndryshe ai e respekton Allahun XH.U se pari e pastaj ligjet e tije dhe ligjet familjare. Kurse keta nga Lindja e mesme jan Homoseksual te gjith..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Copa u bėfshin kėta....

Mė ēudi po mė vjen se s'ka 2 muaj qė Shqiptari e pėrdhunoj vajzėn(fėmijėn) e vet e askush nga kėta nuk e komentoj, e sot hapin teme e komentojnė se ēfarė ndodhe ne Iran , po copa u bėfshin s'po na nin shumė kėqyrni punėt e juaja...

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Magjup si kta magjupet e Fushe Kosoves qe na kan met duhet ni njek sa ma shpejt.. kan trunin e prisht kta.... pret gjethqka prej tynev

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    kta shijet e iranit jane si puna e lotit me te bijat si shkruan ne bibel.
    ZANAFILA 19:30-38
    loti u čua nga segori dhe zuri vend ne mal .me te shkuan edhe bijat e tija.kishte frige te rintr ne segor .per banim e zgjodhi nje shpele me te te banonin edhe te bijat e tija.
    vajza ma e madhe i tha te vogles : baba yne eshte i mocem e kendej ne vend nuk ka mbetur asnje mashkulqe mund te fleje me ne,sic eshte doke ne mbar boten. eja ta dehim babane tone me vere e te flejme me teqe te mundet ta ruajme faren tone.
    prandaj ate nate i dhane te pije te atit vere , hyri vajza e e madhe dhe fjet me te. ai nuk u kujtua as kur ra e bija me te e as kur u ngrit.te nesermen gjithashtu i tha e madhja te vogles, ja fjeta dje me tim ate ti japim te pije vere edhe sonte dhe ti hyr e fli sonteqe ta ruajme faren e babes sone.edhe ate nate i dhane babas tee pije vere ,hyri vajza e vogel dhe fjeti me te por as kesaj here nuk ju kujtua as kur ra as kur u ngrit ajo. keshtu mbeten shtatzane te dy bijat ..........................................
    kten se kam shkruajtur une nga mendja ime kjo po shkruan ne bibel .pershendetje

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •