Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Copa u bėfshin kėta....
Mė ēudi po mė vjen se s'ka 2 muaj qė Shqiptari e pėrdhunoj vajzėn(fėmijėn) e vet e askush nga kėta nuk e komentoj, e sot hapin teme e komentojnė se ēfarė ndodhe ne Iran , po copa u bėfshin s'po na nin shumė kėqyrni punėt e juaja...
Magjup si kta magjupet e Fushe Kosoves qe na kan met duhet ni njek sa ma shpejt.. kan trunin e prisht kta.... pret gjethqka prej tynev
kta shijet e iranit jane si puna e lotit me te bijat si shkruan ne bibel.
ZANAFILA 19:30-38
loti u čua nga segori dhe zuri vend ne mal .me te shkuan edhe bijat e tija.kishte frige te rintr ne segor .per banim e zgjodhi nje shpele me te te banonin edhe te bijat e tija.
vajza ma e madhe i tha te vogles : baba yne eshte i mocem e kendej ne vend nuk ka mbetur asnje mashkulqe mund te fleje me ne,sic eshte doke ne mbar boten. eja ta dehim babane tone me vere e te flejme me teqe te mundet ta ruajme faren tone.
prandaj ate nate i dhane te pije te atit vere , hyri vajza e e madhe dhe fjet me te. ai nuk u kujtua as kur ra e bija me te e as kur u ngrit.te nesermen gjithashtu i tha e madhja te vogles, ja fjeta dje me tim ate ti japim te pije vere edhe sonte dhe ti hyr e fli sonteqe ta ruajme faren e babes sone.edhe ate nate i dhane babas tee pije vere ,hyri vajza e vogel dhe fjeti me te por as kesaj here nuk ju kujtua as kur ra as kur u ngrit ajo. keshtu mbeten shtatzane te dy bijat ..........................................
kten se kam shkruajtur une nga mendja ime kjo po shkruan ne bibel .pershendetje
Krijoni Kontakt