Si në ëndërr vitet ikën pa u ndalë
Ditëlindjet hedhin valle e vallëzojnë
GËZUAR DITËLINDJEN AGIM METBALA
Veprat tua pafundësisht le të jetojnë!
08. 07. 2010.
Si në ëndërr vitet ikën pa u ndalë
Ditëlindjet hedhin valle e vallëzojnë
GËZUAR DITËLINDJEN AGIM METBALA
Veprat tua pafundësisht le të jetojnë!
08. 07. 2010.
Ditlindjet e tua i dashur Agim nuk kane vetem te zakonshmen njerezore te ciklit te jetes. Mes tyre ti ke ditlindje te tjera, qe dalin tej ketij cikli dhe vazhdojne infinitit. Vazhdofsh shendetshem jeten, me te tjera ditlindje te shendetshme e te pavdekshme te krijimtarise.
-Pasja e shpirtit është privilegj për trupin. (E SH)
Gezuar e gezuar per shume mote i nderuar, paqja dhe begatit e Atij lart qofshin mbi ju, familjen dhe te dashurit e ju.
Baci Agim poska ziafet
diten kur ko lind o gzu muhalla krejt
per hajr ene une po ta boj kit fest
se ije maj miri pi kretve n'milet
Urime qofsh i lumtur pergjithmon.![]()
Urime ditëlindja
Dhe shum fat në jetë
Të uroj nga zemra
Miku im i shtrenjt!
![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Fort i ndritur e i dashur z. Agim Metbala, pranoni edhe nga ana ime urimin per ditelindjen tende! Shendet, lumturi e suksese ne punet tuaja!
"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri
gezur z.metbala....
urroj c'do minut,dite,jave,muaj,vite fate,lumturi,dashuri ne jeten tuaj,prane te dashureve te juaj...
ne kete raste u urroj vetem dy gjera:
gjit'chka dhe asgje:
gjithc'ka qe u bene te lumtur
dhe
asgje qe u bene te ndjeheni keq...
zoti ua dhasht ate qe kerkoni,
e u'a ruajt ate qe posedoni...
me respekte te vecante...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Gezuar Ditelindjen Zoteri:Agim Metbala te uroj shnet e cdo te mira ne jete bashke me familjen tende Gezuar (pe shkruaj me ngjyre te kalter se ty Zoteri me se shumti shkruan me ngjyre te kalter,LOL
GEZUAR
![]()
Urime, Urime - ditëlindja Baci Agim!
I gëzofshi dhe kremtofshit edhe nja pesëdhjetë vite të tjera (besoj mjaftojnë)
i rrethuar hareshëm mes nipërve dhe mbeskave...
Ju veçon
pesha e urtisë, porosia e lartë morale, thellësia njohëse, forca dialektike e mendimit,
pasqyrimi objektiv i realitetit, fryma e përgjithshme humane (njerëzore), për këtë arsye ju çmoj lartë.
Nderimet e mia për ju;
SinFoni
Love has no limits
Urime te perzemerta per Ditlindjen miku im Agim.Eshe 100 vjet te tjera te lumtura per ty dhe familjen tende.
![]()
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Krijoni Kontakt