I nderuar mik Agim Metbala : Ju deshiroj jete te gjate me shendet dhe gjithe te mirat qe ka bota ,ne Diten tende dhe gjithmone.Pac gjithmone miqesi te mire dhe frymezime pafund!
Gezuar Ditelindjen !!!
me nderime,
bili99
I nderuar mik Agim Metbala : Ju deshiroj jete te gjate me shendet dhe gjithe te mirat qe ka bota ,ne Diten tende dhe gjithmone.Pac gjithmone miqesi te mire dhe frymezime pafund!
Gezuar Ditelindjen !!!
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
URIME URIME Ditëlindja shumë i nderuari mik Agim Metbala , ju deshiroj shendet dhe frymëzim
shpirtëror në punën tuaj ,pasi jemi në Korrik edhe pushime të këndshme kudo që jeni;freski në jetën tënde.
GËZUAR PËR SHUMË VITE.............................................. .................................................. ...............
Desha te gjeja nje fraze te jashtezakonshme...por nuk ekziston asnje aq te bukur sa te transmetoje kete urim...mqs thjeshtesia eshte forma e vertete e bukurise...kaq thjesht te uroj:shendet dhe lumturi ne jete...
Gezuar..Gezuar per shume vite...!
Gëzuar ditëlindjen z. Agim! Shëndet dhe lumturi paçi ju dhe të dashurit e zemrës suaj.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Urimin e vitit të kaluar
Ta gjej e kam vështirë
Tash nuk po gjej shprehje
Ta bëj një më të mirë.
Po mirë e tha dikush
Të bëjmë urim thjeshtë
Paç shëndet të mirë
Dhe gëzime në jetë.
Gëzuar ditëlindjen i nderuari z.Agim. Të uroj fat,shëndet dhe mbarësi në çdo hap të jetës suaj !
Inteligjences Zoti i ka vënë kufi kurse idiotesisë jo.
Konrad Adenauer
Per z.Agim kom veq urime
Jeten ta kaloj pa brenga e shqetsime ...
në jete t'e ketë mire qenje e shendet
e tjerat let jen a'te qe deshiro vete.
Urime i nderuruar Z Agim ,pac shendet dhe lumturi ne familjen tuaj!
Dija eshte injorance e mesuar.....
Le të ikin Tada Xhelë, i kam përcjellë ditëlindjet me ndjenjat më të lloj-llojshme - herë i lumtur e herë i pikëlluar, herë krenar e herë i thyer, herë me buzëqeshje e herë me lot...mbi të gjitha, ditëlindja ime më e dashur që e kam festuar me afshin më të madh, ishte ajo e vitit 1999, festuar në Kosovën e çliruar...
Ju falenderohem mik, u plakshim edhe më shumë bashkarisht e me të tjerë...
Krijoni Kontakt