Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

"Peace Tv në gjuhën shqipe"

Kanali i mirenjohur Islam 'Peace Tv' tanime edhe ne gjuhen shqipe, prej 1 Ramazan/20 Gusht e ejte inshAllah çdo dite permes rrjetit kabllor Kujtesa ne ora 20 dhe permes web faqes www.qsi-ks.com inshAllah çdo dite emisione te larmishme me permabajtje fetare nga hoxhollaret me eminent te trojeve shqiptare ju ftojme ti ndiqni disa sekuenca gjate xhirimeve

http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Vetëm nëpërmes rrjetit kabllor "KUJTESA" mund të shikohet kanali "Peace TV' ... ?!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Per fillim po, ne te ardhmen mund te transmetohet besoj edhe ne IPKO apo edhe diku tjeter.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Elhamdulilah mashAllah Allahu i shperbleft
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e Instrumenti
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Postime
    7
    Nje ide dhe veprim i mire ky i ndermarr dhe besa i nevojshem . Besoj se do kete sukses ne shikueshmeri dhe do ta kete efektin e tij pozitiv ne senzibilizimin moral ne popull.

Zoti i shperbleft dhe suksese

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Përgjigjie e mediave për RTV Ramazanin

Kot e keni o 'ju të fes Islame ' ne nuk ju transmetojmë asgjë dhe nuk keni se çfarë bëni.

Nga: Gentian Jetishi

Ja e zbuluat se nuk ka ndonjë pengesë juridike dhe rregullative për mos transmetimin e programeve me tematik fetare.

Na kritikuat në të gjitha format për mos realizimin e kërkesave dhe dëshirav tuaja dhe çfarë ?!

Kot e keni o 'ju të fes Islame ' ne nuk ju transmetojmë asgjë dhe nuk keni se çfarë bëni.
    Ju prap se prap do të duhet të paguani tarifën e RTK-ës, prap se prap reklamat tuaja tek ne do ti publikoni dhe çfarë, a mendoni se do të ju dëgjojë dikush a ?

Po lodheni kot.

Nuk e kuptojë se nga e keni këtë guxim të kërkoni kaq zëshëm, kaq hijshëm, kaq arfumentueshëm. Ju e dini si e keni si e keni imazhin në botë .

Kush do që insiston në këtë kërkesë do të shpallet për mbrapanik dhe terroristë.

Tani nuk është krjetë e kjartë kjo puna e terrorit, spo dihet kush ndaj kujt po ushtron terror në situata të tilla.

Megjithat respekti, shikueshmëria ndaj medive kombëtare ka humbur deri në pik të fundit.

Falë Zotit tani kemi alternativë disa nga mediet lokale dhe disa medie që janë hapur në rrjetet kabllovike dhe në net të cilat për pak kohë kan arritur shikueshmëri rekordë.

Dikur ankoheshim nga pushteti i dhunshëm serbo-sllavë, por sistemi i psedopatriotëve po duket të jetë më i pashpirti. I këtyre njerëzve që syt dhe mendjet u vezullojnë vetëm Euro.
    I të tillëve që shkelin njerëzit e vet vetëm pse në një kohë të jetës së tyre i u është ofruar fati të jenë në pozit udhëheqëse .

Zoti dhashtë mend aty ku nuk ka.

Ky vend kish pas vetëm një Avni Rrustem se për Esat Pashaja kish pas plotë .

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Radio dhe Televizioni BESA

Qfaq emisione te larmishme per Islamin ne tere muajin e shejt te Ramazanit dhe permes linkut poasht mund ti keni ne dispozicion keto sherbime online.

http://www.rtvbesa.com/

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Qellimi i hapjes se Peace tv ne gjuhen shqipe !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    a prap eshte ky kanali apo ishte veqsa per ramazon ?????

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Televizioni eshte duke vazhduar, dhe ka tendenca qe te zgjerohet ne orarë.

Ja disa info rreth ketij kanali:

Emisionet e Peace TVs te orës 20:00 që transmetohen Live në TV mund t'i ndjekni po në atë kohë në webfaqen (www.qsi-ks.com) ndersa publikimi i tyre bëhet brenda 24 orëve. Shikuesit e emisionit përmes rrjetit kabllor Kujtesa kanë mundësinë t'i ndjekin ri-transmetimet e emisionit diten e nesërme ne orën 10:00 dhe të pasnesërme në orën 15:00.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 05-10-2009 më 10:35

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •