Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Mire e beni ju qe talleni me tema te tilla,se dhe mua me vjen zor kur i lexoj kaq te thata.
    Po mire ketij Tajsonit kush ja mesoi te qaje mbi varre?!
    Se me sa di une ne Islam kjo nuk lejohet,sidomos qe po behet fjale per Profetin s.a.w.s?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    236

Sapo i bera Google ktij lajmi edhe sgjeta asnje nga mediat perendimore qe ta kete ket lajm! Po te kishte dale pa brek apo te kishte kap nai femer Taisoni do kishte dale te mediat e Perendimoreve!
    Po me ket rast, nuk quhet lajm!

Fakt, mediat perendimore jane Bias, te njeanshme!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    S'a me pake muslimane ne bote dhe me kualitet. Tajsoni nuk eshte njeri i kualitetit . Mbeturinat amerikane ,per probleme nacionaliste apo ekonomike zgjedhin islamin si hakemarrje kurse ndaj amerikaneve.

Kurre do te kthehet edhe Bin Ladeni ne islam ???

i/e regjistruar Maska e Akulli_ch
    Anėtarėsuar
    19-06-2010
    Vendndodhja
    Zürich / CH
    Postime
    188
    Perkthimi nga linku i sjellure ne teme per antaret qe nuk e kuptoin Anglishten
    Pershkrimi nuk eshte 100% ama te pakten me kuptuar edhe antaret qe nuk kan njohuri me gjuhen Anglese

http://www.saudigazette.com.sa/index...=2010070577192

SHQIP
    MADINA - Ish-kampion i SHBA njeri shumė i rėndėsishėm boks Mike Tyson, i cili ėshtė pėr njė vizitė nė Mbretėrinė e pėr tė kryer ta bėrė umren, e diel u lut nė Quba dhe xhami Qiblatain.
    Ai gjithashtu vizitoi Universitetin islamik dhe u takuan presidenti i universitetit, Dr Muhammed Al-Oqla, dhe shtetasit amerikan studiuar atje.
    Tyson ishte mobbed kudo qė ai shkonte. Numra tė konsiderueshėm tė tifozėve tė mbledhur rreth hotelit ku ai ka qėndruar pranė xhamisė sė Pejgamberit. Disa njerėz tė pritur pėr orė tė tėra vetėm pėr tė parė atė dhe pėr tė marrė fotografitė e tij.
    Tyson kishte pėr vrap nė drejtim tė xhamisė sė Profetit pėr lutjet Dhuhri ose Dreka si tifozė u mblodhėn rreth tij nė njė numėr tė madh. Ai pėrdori Shimagh e njė prej shokėve tė tij pėr tė mbuluar kokėn e tij, por tifozėt e njohur atė dhe e ndoqi.
    "Unė jam i lumtur qė kam tifozė qė e duan mua kėtu nė Britani, por unė shpresoj se ata lėnė mua vetėm pėr tė shijuar momentet e mia shpirtėrore nė vendet e shenjta," tha ai.
    "Unė nuk mund tė rezistojė derdhje lot kur kam ardhur qė tė dini se unė kam qenė nė njė nga kopshtet e Xhennetit," tha Tyson duke iu referuar Arrawda nė xhaminė e Pejgamberit.
    Tyson ishte i shoqėruar nga Shahzad Muhammedi, kreu i Shoqatės Kanadeze Dawah, i cili organizoi vizitėn e tij nė Arabinė Saudite.
    "Tyson u bė emocionale kur ofruar Salam tė Profetit Muhamed (paqja qoftė mbi tė)," tha Shahzad.
    "Ai qau pėr mė shumė se gjysmė ore, ndėrsa qėndronin pėrpara rėnda Pejgamberit, duke ngritur duart e tij."
    "Ai qėndroi nė frontin e Rawdah pėr disa orė duke u lutur, duke lexuar Kur'anin, dhe lutjet e bėrė," tha Shahzad.
    Mė vonė Mike Tyson shkoi nė Meqat pėr tė ndryshuar nė Ihram pėr ta bėrė umren. - Okaz / SG
    Mbi te gjitha Atdheu

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Allahu ia past pranuar pendimin.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga Akulli_ch Lexo Postimin
    Perkthimi nga linku i sjellure ne teme per antaret qe nuk e kuptoin Anglishten
    Pershkrimi nuk eshte 100% ama te pakten me kuptuar edhe antaret qe nuk kan njohuri me gjuhen Anglese

http://www.saudigazette.com.sa/index...=2010070577192

SHQIP
    MADINA - Ish-kampion i SHBA njeri shumė i rėndėsishėm boks Mike Tyson, i cili ėshtė pėr njė vizitė nė Mbretėrinė e pėr tė kryer ta bėrė umren, e diel u lut nė Quba dhe xhami Qiblatain.
    Ai gjithashtu vizitoi Universitetin islamik dhe u takuan presidenti i universitetit, Dr Muhammed Al-Oqla, dhe shtetasit amerikan studiuar atje.
    Tyson ishte mobbed kudo qė ai shkonte. Numra tė konsiderueshėm tė tifozėve tė mbledhur rreth hotelit ku ai ka qėndruar pranė xhamisė sė Pejgamberit. Disa njerėz tė pritur pėr orė tė tėra vetėm pėr tė parė atė dhe pėr tė marrė fotografitė e tij.
    Tyson kishte pėr vrap nė drejtim tė xhamisė sė Profetit pėr lutjet Dhuhri ose Dreka si tifozė u mblodhėn rreth tij nė njė numėr tė madh. Ai pėrdori Shimagh e njė prej shokėve tė tij pėr tė mbuluar kokėn e tij, por tifozėt e njohur atė dhe e ndoqi.
    "Unė jam i lumtur qė kam tifozė qė e duan mua kėtu nė Britani, por unė shpresoj se ata lėnė mua vetėm pėr tė shijuar momentet e mia shpirtėrore nė vendet e shenjta," tha ai.
    "Unė nuk mund tė rezistojė derdhje lot kur kam ardhur qė tė dini se unė kam qenė nė njė nga kopshtet e Xhennetit," tha Tyson duke iu referuar Arrawda nė xhaminė e Pejgamberit.
    Tyson ishte i shoqėruar nga Shahzad Muhammedi, kreu i Shoqatės Kanadeze Dawah, i cili organizoi vizitėn e tij nė Arabinė Saudite.
    "Tyson u bė emocionale kur ofruar Salam tė Profetit Muhamed (paqja qoftė mbi tė)," tha Shahzad.
    "Ai qau pėr mė shumė se gjysmė ore, ndėrsa qėndronin pėrpara rėnda Pejgamberit, duke ngritur duart e tij."
    "Ai qėndroi nė frontin e Rawdah pėr disa orė duke u lutur, duke lexuar Kur'anin, dhe lutjet e bėrė," tha Shahzad.
    Mė vonė Mike Tyson shkoi nė Meqat pėr tė ndryshuar nė Ihram pėr ta bėrė umren. - Okaz / SG
    Perkthim ne Google i paske ber more njeri po nuk kuptohen fjalet ashtu si i ke shrembuar ti..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Shkoni ka te shkone,prap tek Islami,do te ketheheni,a dine pse?sepse kjo eshte feja e vertet dhe e veteme e pranuar te ZOTI,tjerat jan ideologji te njerezve!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Akulli_ch
    Anėtarėsuar
    19-06-2010
    Vendndodhja
    Zürich / CH
    Postime
    188
    Citim Postuar mė parė nga Roi Lexo Postimin
    Perkthim ne Google i paske ber more njeri po nuk kuptohen fjalet ashtu si i ke shrembuar ti..
    Lali!
    Me mir pak se hiq jemi ne nje Forum shqiptar e duhet sipas mendimit tim temat te jen shqip (e kam cek qe nuk eshte i perkryer perkthimi) kohen e kam te kufizuar per me marre fjal fjal me e perkthyer nese ke kohe bene me mire .

Mirkuptime !

Per temen
    Ne religion secili ka te drejt dhe vendos per veten e vete se ciles feje i bashkangjitet te till krishter ka qe pranoin islamin ,por ka te till islam qe pranoin krishterizimin .budizmin etj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Akulli_ch : 13-07-2010 mė 06:47
    Mbi te gjitha Atdheu

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •