Si pa kurrfare historie ne futboll ?
Pse ekipet si barcelona dhe reali , mos vijne valle nga marsi?
Rri mer ti , mos na bej komente vend e pa vend.....vertet qe ne kombetare skane lene gjurme , ama historikisht kane prodhuar lojtare , por jo te rangut qe te jepnin kupa . Spanja eshte nje nga shtyllat e futbollit dhe kete jave do e tregojne qe me ne fund edhe ajo do leje gjurme ne historikun e boteroreve.
Une sjam kundra hollandes , ama me ate loje qe spanjollet bejne u takon ajo kupe.
Eshte thjesht kenaqesi kur i shikon tek luajne. Futbolli me spanjen ka arritur ''the highest peak'' , dhe kete te diele do i tregojne botes qe a jane te mire se hollandezet e 74-78 ose brazili i 82 apo jo .
Besoj se po , per mendimin tim , edhe pse skane yje te nivelit te asaj hollande apo brazil.
Nqs spanja vazhdon me kete taktike loje , total-futboll dhe klasik mbi te gjitha , atehere e meriton te triumfoje per shume vite qe do vijne.
Edhe kete e them une , tifoz fanatik i italise
ps: komentet ''komb gabel'' e idiotlliqe te tilla , ju lutem shume , mos i futni edhe tek temat e futbollit se late nam....ikni shfryhuni andej nga nenforumet ''white pride'' e ku di gje une.
Krijoni Kontakt