bravo Force-Intruder! me pelqen ideja, gjithashtu edhe punimi.
Pure energy tamam sic eshte trupi i njeriut![]()
bravo Force-Intruder! me pelqen ideja, gjithashtu edhe punimi.
Pure energy tamam sic eshte trupi i njeriut![]()
Bere me laptop, keshtu qe pastrimi i bere nga sfondi qe kishte nuk eshte bere dhe aq mire. ; //
![]()
do merrja pjse dhe une, po skam photoshop. Teme interesante
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ca thu ti... ja versioni portabel direkt :
http://hotfile.com/dl/53731472/0e750...y.com.rar.html
52 Mb vetem
Nuk eshte e thene qe editimi te jete bere me photoshop. Software te tjera qe lejojne editimin e fotove si Adobe Lightroom, Bridge, Photoshop Elements, ACDSee etj jane te pranueshme per aq kohe sa shpjegoni cfare program kini perdorur dhe tenkinat![]()
Me sa po shikoj asnjeri me lart s'ka dhene shpjegim te shkurter ne lidhje me editimin. Shpresoj qe temat te behen interesante per te gjithe, ata qe dine dhe ata qe nuk dine shume rreth editimit te fotove.
52 Mb sepse i jane hequr gjithe gjerat "e panevojshme" si ndihme etj etj.
Eshte version portabel qe nuk kerkon instalim...punon nga nje usb etj etj.
Sa per punen...nisa te beja tjeter gje... pastaj pashe qe kisha bere gabim me nje nga layerat baze... edhe perfundoi qe nuk kisha nerva te modifikoja nje nga nje 41 layers...
Te muaji qe vjen do marr kohen qe nevojitet edhe do nxjerr nje gje te skate...
Thash ta provoj dhe une njehere. Skam perdorur Photoshop (eshte e para ne listen time per gjera qe dua te mesoj, lol). Si amatore qe jam, kam perdorur Photobucket dhe Photoscape. Invert ngjyrat per te nxjerre ne pah ngjyren roz meqe edhe vete gara ka qene per kancerin e gjoksit. Pastaj bera thjesht nje editim ngjyrash ne photoscape (Cross Process Film Effect) dhe teksti. Nuk doja ta editoja shume ne fakt dhe me pelqejne ngjyrat qe kam zgjedhur.
![]()
Opss... Ja se duke qene se e riperpunova pakez heqjen e sfondit po bej dhe sqarimin. Une kam perdorur Photoshop CS 4 portable. Pervec heqjes me Pen te sfondit ekzistues, kam fshire e bere clone nja dy detaje kepucesh apo kembesh te vrapuesve. Pastaj kam shtuar detaje te ndryshme si layers. Ne fund i bashkova te gjithe layer-at ne nje, duke e perpunuar disi "sharpness" te detajeve si dhe erresuar ngjyrat permes "curves" e pas pulles se doganes... voila'.
![]()
Krijoni Kontakt