Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Më pëlqen Shkurte Fejza si këngëtare, por ka rënë në provim me këngën anglisht. Madje edhe Leonora Jakupi.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Demir Krasnicin e kam pas mësues të muzikës në shkollën fillore.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Kush nuk ka rene ne provim????

ma gjeni vetem 1 ??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Jo jo nuk ka ra provim E madhja Shkurte Fejza! Pse ka kenduar anglishte vetem sa e ka be nje rrespek per miqet tane, qe na shpetuan shpirti, Shkurtja eshte shkurte dhe gjithmon do te jete nje per muziken popullore dhe fo folkflorike shqiptare N01.
    Musiken e kane prishe keta mjekerr pa laret qe merren me muzike te lindjes dhe arapahnve, si hoxhallaret, e ne kete rende hine edhe Violeta kuka ku kishe po i kendoj ramazanit dhe Allahut, po keshtu edhe shyhretja!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Jo jo nuk ka ra provim E madhja Shkurte Fejza! Pse ka kenduar anglishte vetem sa e ka be nje rrespek per miqet tane, qe na shpetuan shpirti, Shkurtja eshte shkurte dhe gjithmon do te jete nje per muziken popullore dhe fo folkflorike shqiptare N01.
    Musiken e kane prishe keta mjekerr pa laret qe merren me muzike te lindjes dhe arapahnve, si hoxhallaret, e ne kete rende hine edhe Violeta kuka ku kishe po i kendoj ramazanit dhe Allahut, po keshtu edhe shyhretja!!!
    Ti qenke i trullosur felle ne mendje shoku.

Dalloj zhanrat pakes, Shyhretja dhe Violeta kendojn gjithmon kenge popullore dhe patriotike, ato nuk e fshehin as besimin e tyre sic mundohet ta fsheh Shkurtja duke kenduar neper kisha t'Anton Kcirave.

Kurse keta mjekrrat qe thua ti nuk bejn fare muzik, ato i takojn nje zhanri tjeter, qe quhen kenge fetare pa instrumente, sikurse i gjejm pak a shume ne jug te shqiperis.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •