Më pëlqen Shkurte Fejza si këngëtare, por ka rënë në provim me këngën anglisht. Madje edhe Leonora Jakupi.
Më pëlqen Shkurte Fejza si këngëtare, por ka rënë në provim me këngën anglisht. Madje edhe Leonora Jakupi.
Demir Krasnicin e kam pas mësues të muzikës në shkollën fillore.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Kush nuk ka rene ne provim????
ma gjeni vetem 1 ??
Jo jo nuk ka ra provim E madhja Shkurte Fejza! Pse ka kenduar anglishte vetem sa e ka be nje rrespek per miqet tane, qe na shpetuan shpirti, Shkurtja eshte shkurte dhe gjithmon do te jete nje per muziken popullore dhe fo folkflorike shqiptare N01.
Musiken e kane prishe keta mjekerr pa laret qe merren me muzike te lindjes dhe arapahnve, si hoxhallaret, e ne kete rende hine edhe Violeta kuka ku kishe po i kendoj ramazanit dhe Allahut, po keshtu edhe shyhretja!!!
Ti qenke i trullosur felle ne mendje shoku.
Dalloj zhanrat pakes, Shyhretja dhe Violeta kendojn gjithmon kenge popullore dhe patriotike, ato nuk e fshehin as besimin e tyre sic mundohet ta fsheh Shkurtja duke kenduar neper kisha t'Anton Kcirave.
Kurse keta mjekrrat qe thua ti nuk bejn fare muzik, ato i takojn nje zhanri tjeter, qe quhen kenge fetare pa instrumente, sikurse i gjejm pak a shume ne jug te shqiperis.
Krijoni Kontakt