Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 55
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    Ka nje problem shume te madh sepse pastaj konsiderohet si lufte fetare, sikur terrorista. Kthehet ne fondamentalizem. Sepse ne nuk luftojme per mysliman a te krishtere po per shqiperi!!

Shume mire qe u ngritet ne proteste ndaj asaj kishes, madje asaj i duhet vene flaka dhe jo prere ashtu, por duhet te dime se e keqja nuk eshte se ajo eshte kishe por se eshte ndertuar ne kala ilire, dhe njesoj duhej vepruar edhe nese do te ishte xhami.

Dhe shqiptaret e maqedonise duhet te dalin ne protesta ( masive dhe te fuqishme) edhe kur na mohojne shkollen, gjuhen etj.
    Po kusha sht per ty terorist , ose qka duhet me ba per me mar titullin terorist ?

ALLAHI i shkatroft teroristat.

o O OOO !!!!!!!

Varrezat e shqiptareve ne kosove e maqedoni ndahen sipas perkatesis fetare !
    Katolikët i kan varrezat e tyre, muslimanet te tyren !

Ketu behet fjal per varreza te shqiptareve musliman.!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    normal, ne peje katolikt shqiptar jan ne varreza te perbashkta me shkijet,

keshtu asht skom qka me ju bo, me vet deshirr.

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Po kusha sht per ty terorist , ose qka duhet me ba per me mar titullin terorist ?

ALLAHI i shkatroft teroristat.
    Ti je terrorist per shembull, qe kerkon te mbjellesh percarje mes shqiptareve.

Po cka po na duhet se : Demtohen varrezat myslimane a te krishtera, c'ka po na hy n'pun. S'do kujdesemi per arabet e katoliket gjithe botes ne! Kena hallet tona, varrezat e tyre le ti mbroje vatikani e meka. Perse duhet kjo teme idiote?
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    normal, ne peje katolikt shqiptar jan ne varreza te perbashkta me shkijet,

keshtu asht skom qka me ju bo, me vet deshirr.
    Po ne Shkup, tetove, manastir si jane? U harrova, atje s'ka katolike fare. I ka cu shkau n'Kroaci, po pune e madhe , mjaft qe s'ishin myslimane.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    Ti je terrorist per shembull, qe kerkon te mbjellesh percarje mes shqiptareve.

Po cka po na duhet se : Demtohen varrezat myslimane a te krishtera, c'ka po na hy n'pun. S'do kujdesemi per arabet e katoliket gjithe botes ne! Kena hallet tona, varrezat e tyre le ti mbroje vatikani e meka. Perse duhet kjo teme idiote?
    Burr lere fjalt pergjigju nese din nese nuk din memir hesht,

pse me thua mu terorist pa kurfar baze,

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Burr lere fjalt pergjigju nese din nese nuk din memir hesht,

pse me thua mu terorist pa kurfar baze,
    terrorist eshte dikush qe perdor terrorin per te arritur qellimet e tij.
    Veqse, me terrorist bota identifikon te gjithe ata qe luftojne per qellime fetare. Dhe sidoqofte kjo demton pozitat tona.

Ma thua pak se cili eshte funksioni i hapjes se kesaj teme ketu? Per c'fare duhet te na interesoje qe demtohen varrezat e myslimaneve?

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Nuk ka rendesi dhunohen varreza myslimane, ort'hodokse apo katolike. E dhimbshme eshte qe nuk lihen te vdekurit te prehen te qete. Eshte gjynah qe te dhunohet banesa e fundit e nje njeriu, pavaresisht ciles fe apo kombesi i perket i vdekuri. Eshte turp dhe eshte krim teper i rende te dhunohen varrezat. Sa me pare duhen mare masa dhe denuar me ashpersine e ligjit personat qe kane bere kete krim.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Prej luftes... vetem ai largohet,... qe eshte linduuuUUuuurrr TRADHEEETARRRRRR !!!!!
    Kush eshteeee TRIM'ë ! Nuk frigoOoohet ! Por vdes,..... por vdessss si nje deshmor !!!!!

PS: Ky himni shqiptar, i pershtatshem bash per muxhahida
    Prej luftes veç ai largohet, qe eshte lindur tradhetor.......kur je ne lufte ama, jo kur e fillon ti luften!! Leri muxhahidat n'hall t'vet andej nga arabet.....ne Shqiptaret kemi kreshniket tane!
    Jarigas

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Prej luftes veç ai largohet, qe eshte lindur tradhetor.......kur je ne lufte ama, jo kur e fillon ti luften!! Leri muxhahidat n'hall t'vet andej nga arabet.....ne Shqiptaret kemi kreshniket tane!
    Muxhahidet jan luftetar qe angazhohen ne luft per çlirimin e popullit.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •