ahahahah aj nuk edin emrin evet si e ka,e u kish kap fort per Paul van dyk-in.
edhe ti i ke fajet,lere njerin let meret me mjekra e me pantolla se ky prej atyre ka qen.
pash zotin a mund ta paramendosh me mjeker dhe me pantolla t shkurta,vec njiher shihe ne foto pa mjeker si esht tani ja vnon mjekren hshahha si kush te ngjan?
Jetë e rëndë.......!!!
O Sefedin Muqaj, sa për të ta rifreskuar mendjen se të është mbështjellë dhe nuk din se çka shkruan se të ka gënjyer shejtani.
Jepi nji sy kësaj më posht:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=103035
Dhe të këshilloj që të kthehesh në rrugën e vërtetë dhe mos i le zbrastirë shejtani që të depërton. Se metëvërtetë do të jesh prej tyre që ke zemëruar All-llahun s.v.t., dhe nuk do të kesh mundësi që ti fshihesh Atij. Se Ai të shikon në çdo çast dhe ti e di shum mirë këtë gjë. Pra, leri ata që ta kanë dhënë atë helm kundër Islamit dhe kthehu në rrugën e drejtë dhe mos u bë prej të humburve.
Më vjen keq se nuk mundem me të përshëndetë me përshëndetje islame, po inshAll-llah do bëj dua për ty dhe dashtë All-llahu që të ndihmojë ta kalosh këtë sprovë që gjindesh dhe përsëri do kthehash me ne vëllezërit në Islam. Reflekto pak dhe mos e mer për lojë, me All-llahun nuk lujet, se Ai është i Fuqishmi, Mëshiruesi, Mëshirbërësi dhe Ai fal shuuum, pra pendohu deri sa nuk të vjen MELEKU MAUT dhe pastaj do të mbyllen dyert e teubes dhe do të jetë vonë për ty Sefedin Muqaj nga Prizreni.
Këshilluesi Ramazani.
VETVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Konstantin , a e more Doruntine njeri?!
Ju fetarët nuk kuptoni thënje te tjera, prandaj ju thash troc!
O gjermoni artificial, a po me tregon cilin filozof gjerman e ke lexu !
Ju bini në shahadet , e kryqohuni , se nuk dini sende ma te menqura , kaloni mirë a!
hahahhahah
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB ME KA KREJT!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
un sjam gjerman oj shqipe po as me pak qe kryqohem,po ti shihe veten ku je,se ske qellim jete,je duke jetu pa planprogram pa katalog jete. klm edhe ti
Jetë e rëndë.......!!!
VETVENDOSJE! DO TA BEJË SHQIPËRIN!
Kili
o gjermon ( se ju qe jetoni ne Gjermani e kini dëshiren e jetes me ju thon gjermon) smë kallxove cilin filozof Gjerman e ke lexu?!
Nuk besoj se je tu e kuptu pyetjen , po nejse, bone ni perpjekje , e pergjigju!
Shpresoj se nuk te vura ne siklet a!
klm
Kili
Mobil-world , ku po te dhem djal.
Shko te naj hoxh e te fryn!
hahahahhaha
Me dit cfarë gjendje jeni disa , nuk besoj se do te kishit pas guxim me dal nëpër foruma!
Ma mir qe nuk e dini!
Mos shaj ne privat , se te shaj këtu , o rrace gabeli!
9 metra kambrik dhe ca leke mos me me len siper tokes .
Kaq e kena mundesin :-d
Jeto sot se neser nuk i dihet
Kili
konstantin , nuk e ki ti trunin mi kupto kto sende cuni!
a ke lexu naj flet te librave te shenjet se fundi?
hahahaha...
konstantin , ti i fes islame a!!!!
uffff
Krijoni Kontakt