Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 133
    i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar më parë nga Lulzim7 Lexo Postimin
    lexo per dobine e namazit edhe do e shofesh se sa ka gjasa me te ra pika ne tru nese ben namaz?
    i kam lexu o lulzim por ato jan vetem pohime te shkencetareve musliman.

a ke mendu ti njehere pse ja ka vendosur Zoti njeriut trurin ne koke dhe pse e ka rregulluar trupin e njeriut ne ate menyre qe gjithmone te rrije ne kembe ne menyre vertikale.

mos ndoshta ngarkohen me shume se sa qe duhet venat e gjakut ne koke kur perkulemi me balle ne toke dhe ne kete menyre ndikojne ne logjiken tone?
    Ndryshuar për herë të fundit nga prizrenasi_30 : 14-12-2010 më 17:03
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar më parë nga Lulzim7 Lexo Postimin
    Ti a je polic?
    cfare deshiron te thuash me kete?

cka nese jam polic?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    ”A mendon njeriu se nuk do t'i mbledhim eshtrat e tij? Po, do t'i mbledhim! Madje Ne jemi të zotë t'i krijojmë përsëri edhe majat e gishtërinjve të tij!” (El Kijame 3-4)

Te nevojitet ky ajet kuranor per hajnat ne prizren e Kosove qe masakruan vendvotimet.......Edhe sillu mire me te rinjte se jeni instuticioni i vetem me i besueshem ne Kosove andaj mos na shti dyshime......Paqe (nese je polic kuptohet)

Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Lulzim une kam qef me diskutu per fete ne pergjithesi dhe kam qef me sjell argumente reale per ato qe thote cdo lloj feje e jo p.sh. t'ju besohet verberisht haditheve te ndryshme apo komentimeve te ndryshme te ajeteve nga dijetare te caktuar sepse ne kete menyre shume te rinje neper bote po mashtrohen e po ju bashkohen rrjeteve apo organizatave te ndryshme qe pretendojne se jane islamike dhe po perfundojne ne sulme vetevrasese me bomba, etj.

Po nejse, nuk po debatoj me teper se u be vone dhe na ze mengjesi nese vazhdojme.

Paqja dhe meshira e Zotit qofte me ju!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Amin dhe ne ty....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Te jesh i bindur se ne Kosove 99% e hoxhallareve jane ok.(mos ke frike,ska asgje me vetevrasjet (kamikaza rrjedh prej japonezeve e jo prej muslimaneve), ata qe ne shikim te pare te duken ekstremist).

pergatitur?! besimin ne zemer dhe ndershmerine ne fjale e vepra.

La vita non si spiega, si VIVE!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Njeri une jam thjesht nje besimtar monoteist qe i pranoj keshillat e mira edhe nga Bibla edhe nga Kur'ani e jo ato ku thuhet te vriten jobesimtaret, t'i prehet dora hajdutit, te gurezohet femra qe kryen tradheti, etj. a pom kupton?

Por nuk mund te them qe jam as Musliman as Katolik sepse nuk shkoj as ne Xhami e as ne Kishe por lutem ne shtepi ne menyren time kur e ndjej nevojen.

Ata qe me njohin e dijne me mire se kush jam une, juve nuk mund te ju bind.

Nejse, spo di cka te shkruaj me teper per momentin, vetem se ju pershendes nga Prizreni dhe ju keshilloj te gjitheve ta duani e ta respektoni njeri-tjetrin sepse jemi te gjithe Shqiptare e mos te fjalosemi per besimet qe na i kane imponuar pushtuesit e mehershem.
    Te pergzoj, dhe me pelqen menyra e besimit tuaj. Zoti na vjen vetem me an te veprave te mira , keshtut mendoj edhe une.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Sic ka thene i madhi Paul van Dyk kam nje mesazh per juve:

Mos kopjoni por krijoni!
    Paul Van Dyk paska qen filozof, un e dinja futbollist Flm prizrenasi

Pershendetje ...
    dua nese dikush mundet te me pergjigjet ne nje pyetje qe kohet e fundit me shqeteson shume
    se kam humbur disa njerez te dashur......
    perse vime ne kete jete edhe pse disa njerez ikin pa shijuar edhe jetuar .....?
    FALEMIDNERIT
    ME RESPEKT HELENA
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •