Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 77
    Musliman nuk te ben emri ose cirkumcisioni, por Musliman te ben vepra.

Keta qe kane emra Muslimanesh e shkojne ne kete kishe per te kerkuar shpetim, nuk jane Muslimane.

Per ta kuptuar ti me mire, po ta ilustroj me nje shembull:

Nick-u yt prej IllyrianPatriot, nuk te ben patriot.

Per te qene nje prej atyre ( patrioteve) duhet te keshe edukate Islame e jo pagano-ateisto-antiteisto-komuniste.

Oooo shqype...nuk jetojme ne kohen e xhaxhit o shqiptar, zgjohuni prej gjumit dhe kapeni ritmin.
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Musliman nuk te ben emri ose cirkumcisioni, por Musliman te ben vepra.

Keta qe kane emra Muslimanesh e shkojne ne kete kishe per te kerkuar shpetim, nuk jane Muslimane.

Per ta kuptuar ti me mire, po ta ilustroj me nje shembull:

Nick-u yt prej IllyrianPatriot, nuk te ben patriot.

Per te qene nje prej atyre ( patrioteve) duhet te keshe edukate Islame e jo pagano-ateisto-antiteisto-komuniste.

Oooo shqype...nuk jetojme ne kohen e xhaxhit o shqiptar, zgjohuni prej gjumit dhe kapeni ritmin.
    Kjo qe the per patriotizmin edhe islamin me beri per te qeshur per zotin ... o shoku ti e thua vete shumica ne shqiperi jan ateista ... edhe une i qendroj besnik kesaj tradite ne shqiperi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 04-07-2010 mė 20:50

Ti shoku qenke ose i pa pjekur ose qenke nje i moshuar qe duhet te kem respekt vetemse per moshen, se per diturine ...tape qenke.

Une u drejtohem shqiptareve te nderuar qe te kapin ritmin dhe te mos flejne.

Ritmi eshte Islami, a vjen nga perendimi ose vjen nga ndonje ana tjeter e botes, kjo shume pak rendesi ka, rendesia qendron vetemse qe te jete

Islam.

A kuptoveeeeeeee ...

Sa per Arabine dhe arabishten, une nuk jam njeri me komplekse, une dua te di gjithcka qe me rrethon.

Kam shume deshire te flakte qe te mesoj per Arabine sic kam deshire te flakte te mesoj per Francen ose Angline.

Dua te mesoj arabishten, ashtu sic dua te mesoj anglishten ose frengjishten.

Une besoj se keshtu do te jem shqiptar me i kompletuar dhe me patriot se ndonje qe vetemse ne Nick eshte shqiptar patriot e asgje me shume.

Nje parts of mish with dy eye.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 04-07-2010 mė 20:51
    Ndrysho Firmėn

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Ti shoku qenke ose i pa pjekur ose qenke nje i moshuar qe duhet te kem respekt vetemse per moshen, se per diturine ...tape qenke.
    Une u drejtohem shqiptareve te nderuar qe te kapin ritmin dhe te mos flejne. Ritmi eshte Islami, a vjen nga perendimi ose vjen nga ndonje ana tjeter e botes, kjo shume pak rendesi ka, rendesia qendron vetemse qe te jete Islam. A kuptoveeeeeeee ...
    Sa per arabine dhe arabishten, une nuk jam njeri me komplekse, une dua te di gjithcka qe me rrethon. Kam shume deshire te flakte qe te mesoj per arabine sic kam deshire te flakte te mesoj per Francen ose Angline. Dua te mesoj arabishten, ashtu sic dua te mesoj anglishten ose frengjishten. Une besoj se keshtu do te jem shqiptar me i kompletuar dhe me patriot se ndonje qe vetemse ne Nick eshte shqiptar patriot e asgje me shume. Nje parts of mish with dy eye.
    ky eshte opinioni tend ... po s do me thene qe eshte edhe i sakti ...

ne kete bote duhet ta kutposh qe ka shume opinione ...

se sic jeni ju 1,2 billion musliman

jan edhe 1,5 billion te krishtere ...

tani kush ka te drejte ? Pse ti edhe jo ata , pse ata edhe jo ti ... nuk i dihet

sa per te mesuar per arabin nuk te ndalon njeri po ti do me na be me pahir edhe neve te mesojme per arabin ...

Ky nuk eshte opinioni i im personal por ky eshte fakt i gjalle.

Nese do te kishe me shume dituri se cka do te thote Islam dhe cili eshte Musliman, atehere nuk do te kishin shkuar shqiptaret ne ate kishe qe ti

luten gurrit e drurit per shendet ( mendo pak se cfare gabimesh jane duke bere).

Nese je njeri me logjike dhe arsye dhe jo si profili i i disa provokatoreve ne kete forum, do ta merje Kur'anin dhe do ta lexoje me qellim per ta

kuptuar (pa paragjykime).

Do te zbulosh ne te shume gjera te cilat do te te mbushin shpirtin tend ndoshta te xhveshur.

Do te shikosh se sa ne humbje ke qene.

Te garantoj se do te frymosh shume me lirshem.

Ke per t'ja ditur vleren frymes qe po e mer.

PS: Nese une orvatem te mesoj arabisht, kuptohet qe nuk jam arab njelloj sic orvatem te mesoj anglisht ose spanjisht dhe perseri mbetem

shqiptar.

Prandaj mos u kap per gjethesh por kapu per esencen e problemit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 04-07-2010 mė 21:07
    Ndrysho Firmėn

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Ky nuk eshte opinioni i im personal por ky eshte fakt i gjalle.
    Nese do te kishe me shume dituri se cka do te thote Islam dhe cili eshte Musliman, atehere nuk do te kishin shkuar shqiptaret qe ti luten gurrit e drurit per shendet ( mendo pak se cfare gabimesh jane duke bere). Nese je njeri me logjike dhe arsye dhe jo si profili i i disa provokatoreve ne kte forum, do ta merje Kur'anin dhe do ta lexoje me qellim per ta kuptuar (pa paragjykime), Do te zbulosh ne te shume gjera te cilat do te te mbushin shpirtin tend ndoshta te xhveshur. Do te shikosh se sa ne humbje ke qene. Te garantoj se do te frymosh shume me lirshem. Ke per t'ja ditur vleren frymes qe po e mer.

PS: Nese une orvatem te mesoj arabisht, kuptohet qe nuk jam arab njelloj sic orvatem te mesoj anglisht ose spanjisht dhe perseri mbetem shqiptar. Prandaj mos u kp per gjethesh por kapu per esencen e problemit.
    ore une e kam nje kopje te kuranit edhe ta garantoje qe do ta lexoje ... po do perdor edhe trurin se prandaj ma ka dhene zoti ...

nuk dua te jem abzolut ne ato qe them ... po me ate pak qe kam lexuar ne kuran nuk me bindi edhe aq shume

Une ta pakten do ta bej kete ... po pse nuk e ben edhe ti me biblen edhe me librat e shenjta te tjera ....

Une kete nuk kuptoj dote ... ju thoni islami keshtu islami ashtu pa i ditur edhe fete e tjera

Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    ore une e kam nje kopje te kuranit edhe ta garantoje qe do ta lexoje ... po do perdor edhe trurin se prandaj ma ka dhene zoti ...

nuk dua te jem abzolut ne ato qe them ... po me ate pak qe kam lexuar ne kuran nuk me bindi edhe aq shume

Une ta pakten do ta bej kete ... po pse nuk e ben edhe ti me biblen edhe me librat e shenjta te tjera ....

Une kete nuk kuptoj dote ... ju thoni islami keshtu islami ashtu pa i ditur edhe fete e tjera
    Nejse, mua me pelqen kur njeriu bindet ne ate qe eshte dhe nuk eshte kryenec.

Me vjen mire qe do te behesh i arsyeshem.

E sa per biblen, megjithese e kam lexuar, do t'ju kisha preferuar te tjereve qe ta lexojne vetemse te binden ne permiresimet qe jane bere dhe

ende vazhdojne te behen prej vete dores se njeriut ( te krishtereve) varesisht prej asaj se nga fryn era.

I nderuar, kur do te lexosh Kur'anin Famelarte, do te bindesh se ne te gjindet edhe Bibla e vertete e pa permiresuar dhe e pa bastarduar.

Ne Muslimanet i besojme librat e shpallur nga Zoti i Gjithdijshem dhe i Gjithfuqishem.

Atehere pse kisha e Lacit ku adhurohen kukullat prej Jezusi dhe kryqe prej druri , duhej te jete vendi ku na bashkoheshkan shqiptaret?

Pse te mos jete Xhamia ku besohet ne nje Zot te vetem pa parashtresa dhe prapashtesa?

Zoti nje dhe i vetem, eshte vete simboli i unifikimit dhe i bashkimit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 04-07-2010 mė 21:35
    Ndrysho Firmėn

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin

Po pra por nuk duhet vetem ta lexosh por edhe ta zbatosh sepse ashtut thot ku'rani

dhe perfundimi yt do te jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
    BINGO

ja ky

por nese lexon me me vemendje dhe ta besosh me shum sesa Explorer do te perfundosh edhe meeeeeeeee mireeeeeeeeeeee

ja keshtut por do te fitosh edhe JACKPOT! 77 Copa Virgjine Roberesha ne ate boten tejter qe gjithmon qendrojn virgjine dhe mos pyt si eshte e mundur sepse ai e di me se miri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MafiaWarz : 04-07-2010 mė 21:37

Islami eshte fe praktike, nuk eshte iluzjon ose Utopi.

Normalisht qe cdo gje qe e lexon ne Kur'an, duhet edhe zbatuar.

Kur'ani eshte fe praktike dhe e realizueshme.

Kjo gje eshte testuar prej kohes se Pejgamberit Muhammed a.s e deri te kalifati i fundit.

Muslimanet ishin me te bashkuar dhe me te mencur se Europianet ne kohen kur zbatonin Kur'anin ne perpikmeri.

Kete fakt nuk ka bir njeriu qe e demanton.

Nje ironi e juaj mbetet vetemse nje ironi e zbehte.

Feja Islame nuk ka te beje me brockulla e me besime te kota.
    Ndrysho Firmėn

Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Po pra por nuk duhet vetem ta lexosh por edhe ta zbatosh sepse ashtut thot ku'rani

dhe perfundimi yt do te jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
    BINGO

ja ky

por nese lexon me me vemendje dhe ta besosh me shum sesa Explorer do te perfundosh edhe meeeeeeeee mireeeeeeeeeeee

ja keshtut por do te fitosh edhe JACKPOT! 77 Copa Virgjine Roberesha ne ate boten tejter qe gjithmon qendrojn virgjine dhe mos pyt si eshte e mundur sepse ai e di me se miri
    Nuk me ben asnje pershtypje sjellja yte ne kete forum se apriori e di qe ti & company jeni te paguar mire per te postuar do foto qe edhe vete nuk

jeni duke i kuptuar.

Por me vjen interesant nje gje se si nuk u lodhet duke perseritur te njejtat fraza ne cdo postim.

Jeni bere shume monoton.

Edhe fyerja e ka ate estetiken e vet.

Prandaj ju kisha keshilluar qe atij instruktorit tuaj Islamofob ti luteni qe t'ju mesoje pak per disa gjera qe fyerja te behet pak me interesante ...

hehehehe

Tani meri ato fotot me ata injorantet qe kane dalur aty ( te paguar nga Islamofobo-ateisto-antiteisto-komunist ...hehahaha) dhe futja ne b.....th

atij instruktorit te juaj.

Me kete gjest ju nuk e demtoni Islamin por perkundrazi i beni nje reklame te pa pare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 04-07-2010 mė 21:55
    Ndrysho Firmėn

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •