Me humben logset lol
Ore sa nerva qe keni...po lereni mo aq kane ne dore ata aq bejne...nuk japin dot me shume jashte chatit...normale qe do veprojne ashtu![]()
Me humben logset lol
Ore sa nerva qe keni...po lereni mo aq kane ne dore ata aq bejne...nuk japin dot me shume jashte chatit...normale qe do veprojne ashtu![]()
paskan fshire logset e CIBOX hhahahahahaahahahhahahhahahahahahhaha
Na mbyten servilat.com
Se pari ju bej te ditur qe sapo hyra sot ne mengjes ne dhomat tona, kame fol me Ardin i cili pasi me pershendeti me tha : Drago cjan keta njerez mer qe me shajn ne kete fare feje ?? i them per ke e ke fjalen ardi ??? AI ME JEP LOGSET KU TI mistrec berati E SHAJE NGA FAMILJA !!!!
Dhe ne cast te erdha te ndihma e te qortova rende dhe ti e pranove duke thene se qe bere akill etj apo jo ???
ATEHERE PER TE QEN TE QARTE TE GJITHE PERSONAT QE PO FLASIN NE KETE TEME JU BEJ TE DITUR QE /
Une si founder ju kame thene paster dhe qarte qe : Ne asnje menyre dhe forme te mos debatoni me koleget ircop duke u acaruar ne dhoma ne sy te stafit apo userave, por me coni memo mua me proven perkatese dhe une me ardin do marrim masat e duhura.
Ne keto raste askush nga ju te dy qe me vjen keq per reveng se kam respekt si per vellan time te bjere ai ne kto nivele sharjesh etj, une stoleroj askend te shaj nje user nga familja dhe jo te shani ardin apo nje ircop qe sju ofendon nga familja, por dhe ne te fyeu fol me te ne privat qet dhe vet ircop do bindet apo nje sop apo nje aop e riktheni paqen dhe respektin se lat nam ne kte virtualitet qe futemi per qef.
PERSA I PERKET ATYRE RRESHTAVE KU THUHET SE SE RRUAJN PER PLLUMIN DO SHTOJA QE :
S'eshte gje e mire dhe ska pse te arri njeri ta thote ate per kedoqofte dhe jo vetem per mua, por e di qe ardi eshte ndjer keq se e keni fyer rende e se ka kontrolluar me veten kur shef te shara nga familja nga stafi ime, dhe eshte ndjer keq se ma tha qe ai sapo e fali revenge e tani te merte sharje seshte e lehte, gjithsesi ASKUSH TE MOS MENDOJ QE ME ATO LOGSE DO SHOFI PERPLASJE MES ALBAGUAR E IRCOP APO DHE ME ARDIN, UNE JAM I PJEKUR DHE DI TE FLAS ME KEDO AQ ME SHUME ME ARDIN QE ESHTE DJAL NE MOSHE E DI TE ME KUPTOJ SIC DI DHE UNE TA KUPTOJ.
KERKOJ AKOMA DHE NJHERE TE HIQNI DORE NGA PERPLASJET DHE OFENDIMET BENI PAQE NE TE MIRE TE STAFEVE DHE MIQESIVE NE VITE MES NESH.
KJO TEME MBYLLET KETU FLM.
Drago.
Burri tė mbytė ose ta falė, i ligu as tė mbytė as tź falė!!
Krijoni Kontakt