Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga avatar Lexo Postimin
    Nga kendveshtrimi im, gjeja e pare dhe me e rendesishme ne maqedoni eshte qe te PASTROHET bashkesia islame prej kesaj udheheqesie qe kemi tani. Reis Ulemaja shkon ne gjueti me mikun numer 1 te gruevskit dhe gjahun (qofte edhe derr i eger) ata e gelltisin se bashku. Jo rastesisht ai eshte ende ne ate pozite.

Dmth ketu duhet te fillon pastrimi. Pastaj ne aspektin politik do te voton populli dhe do vendoset.

Vetem ne asnje menyre jo ate qItetarin e fshatit Cajle te qItetit te Gostivarit!
    po cka lidhje bashkesia islame me kete qe flasim, bashkesia islame eshte nje institut qe ska te beje aspak me vendimet politike te shtetit, kete e bejne partite tona politike ata e zgjedhin edhe reisin edhe ministrat edhe drejtoret edhe portiret e wc ,

a mos valle thaci dhe ameti te duken te mire ?? keta jane ata qe duhet te pastrohen se pari dhe pastaj me radhe poshte ,dtth menyra vertikale pastaj ajo horizontale,

populli i shkrete sa here duhet te votoje dhe sa here duhet te genjehet me keto pis politikane qe nuk kane as 2 gram turpi , po ishave ne fytyre hiiiic su behet vone sepse ata kane nga 10 fytyra dhe per cdo rast dhe momente

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar blueton për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Shqiptareve te Maqedonise u mungon nje perfaqesues i denje, qe me cdo kusht do te kerkonte asesi te mos vije deri te diskriminimi. Kjo eshte kryesorja qe besoj cdo shqiptari te Maqedonise i sillet ne koke.
    Per momentin, mungon forca jone, te jemi te realte, pala maqedonase si te doje luan me politiken e vet diskriminuese dhe antishqiptare, duke mos u ballafaquar denjesisht me perballje e kundershtim te sinqerte nga pala shqiptare. Jemi deshmitare vete, eshte shume keq per momentin...

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Bes-s për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e avatar
    Anëtarësuar
    24-04-2010
    Postime
    34
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    po cka lidhje bashkesia islame me kete qe flasim, bashkesia islame eshte nje institut qe ska te beje aspak me vendimet politike te shtetit, kete e bejne partite tona politike ata e zgjedhin edhe reisin edhe ministrat edhe drejtoret edhe portiret e wc ,

a mos valle thaci dhe ameti te duken te mire ?? keta jane ata qe duhet te pastrohen se pari dhe pastaj me radhe poshte ,dtth menyra vertikale pastaj ajo horizontale,

populli i shkrete sa here duhet te votoje dhe sa here duhet te genjehet me keto pis politikane qe nuk kane as 2 gram turpi , po ishave ne fytyre hiiiic su behet vone sepse ata kane nga 10 fytyra dhe per cdo rast dhe momente
    O ti perkrahes i krIetarit!

Kisha Orthodokse Maqedonase me dekada ka nje politike konsekuente. Mos u ben aq torrollak te thuash se BFI nuk ka te bej me politiken. Cdo gje eshte politike sot. Edhe ajrin qe merr ka politike cuni.

Neve qe gjerat te shkojne para, na duhen udheheqes te drejte dhe besimtar te sinqerte. Me munafik dhe qafira, nuk shkojme askundi pervec se prapa.

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar avatar për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Akulli_ch
    Anëtarësuar
    19-06-2010
    Vendndodhja
    Zürich / CH
    Postime
    188
    PAra disa dite nje teme te till kam pasur me nje Zviceran
    (HEIMAT) - Vendlindje sdi si me perkthyer ne shqip me mire (Heimat)

Ishte pyetja ndihen ne Maqedoni si (heimat) apo ne Zvicer .

ishte pyetje shume e rende per mua sepse ,...!

Une nuk jam Maqedon te theme nga Maqedonia por jam Shqiptar ,por edhe Shqiptar nuk mund te them se jam sepse nuk jam nga Shqipria.

Pergjigjen ja ktheva se je ne njeri te gabuar per kete pyetje sepse une personlishte jam Shqiptar nga Maqedonia por nuk jam maqedon .

une nuk jam rit me nje dashuri te shtetit time te Kombetares sime ,te Sportisteve te mi te gjuhes sime etj ...ne gjithmon kemi kerkuar te drejtat per liri qe nuk i kemi pas kurre edhe vazhdoim te mos i kemi ....

Per tu lidhur me titullin e temes me te vertet nuk jemi askush pas shtet ,nuk di ç'fare te theme qe jam nuk di si ta prezentoj veten para Botes etj
    Mbi te gjitha Atdheu

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Akulli_ch për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga omer mucha Lexo Postimin
    Shiptareve te Maqedonise ju mungon shteti sepse maqedonasit qe e drejtojne kete shtet artificial, ne fakt shtetesine e mbajne per vehte ndersa shqiptaret i kane lene ne kaos.Keto gjera politikant tone shqiptar ne parlamentin e mqedonis jon hy ne gjum te thell ..... ku e kan lejuar veten qe nje maqedonasti udheheqte gjith politikant e tan...... Vall a mos jon te pa afteeeee???
    A mos vall kon obligime te medha per popullin????
    A ndoshta jon duke e zbatuar Proektin SHKUPI 2014 ???
    doni dru ju..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    doni dru ju..
    .... ndersa ju litarin

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Fajin e paskan maqedonet ndersa shqiptaret flene?

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar murik për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    Fajin e paskan maqedonet ndersa shqiptaret flene?
    ashtu mendon ti , luften nuk e bene jashtetokesoret por shqiptaret, ndersa ju nga shqiperia benit gjume sepse nuk ju interesonte ceshtja jone kendej kufirit.

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar blueton për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    ashtu mendon ti , luften nuk e bene jashtetokesoret por shqiptaret, ndersa ju nga shqiperia benit gjume sepse nuk ju interesonte ceshtja jone kendej kufirit.
    Ne te Shqiperise?Po ju t'kujt jeni?Nuk jeni te Shqiperise?A jeni shqiptar?Mjaft me budallalleqe jo ne jo ju.Shqiptarve ne Maqedoni nuk i duhen 10 parti por nji e vetme.Eshte llogari e thjeshte; me 25% shqiptare i bie qe nje parti e vetme shqiptare te mari afersisht po kaq vota.Nje parlament me nje prezence te madhe deputetesh shqiptare do te bente qe te avanconin ceshtjet shqiptare.C'do qeveri qe do te vinte ne pushtet do te ishte e detyruar te bente koalicon me shqiptaret dhe c'do vendim qe nuk i intereson shqiptarve do te ishte i pamundur te aprovohej se me kete rast shqiptaret do te terhiqeshin nga koalicioni.C'do qeveri do te rrezohej sa here ti "tekej' shqiptarve.Por jo, shqiptaret atje si kudo tjeter duan te krijojne sa me shume parti per perfitime personale.Shiko palestinezet,sa ishte gjalle Arafati dhe te bashkuar Izraeli e kishte me te veshtire me ta.Sot qe jane ndare edhe Izraeli e ka me te lehte ti shtypi.Ky nuk eshte nje krahasin ideal por e thashe sa per ilustrim.Me mire 35-40 shqiptare ne parlament, apo keshtu si sot me 10-15?

16. Anetarët më poshtë kanë falenderuar murik për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    Ne te Shqiperise?Po ju t'kujt jeni?Nuk jeni te Shqiperise?A jeni shqiptar?Mjaft me budallalleqe jo ne jo ju.Shqiptarve ne Maqedoni nuk i duhen 10 parti por nji e vetme.Eshte llogari e thjeshte; me 25% shqiptare i bie qe nje parti e vetme shqiptare te mari afersisht po kaq vota.Nje parlament me nje prezence te madhe deputetesh shqiptare do te bente qe te avanconin ceshtjet shqiptare.C'do qeveri qe do te vinte ne pushtet do te ishte e detyruar te bente koalicon me shqiptaret dhe c'do vendim qe nuk i intereson shqiptarve do te ishte i pamundur te aprovohej se me kete rast shqiptaret do te terhiqeshin nga koalicioni.C'do qeveri do te rrezohej sa here ti "tekej' shqiptarve.Por jo, shqiptaret atje si kudo tjeter duan te krijojne sa me shume parti per perfitime personale.Shiko palestinezet,sa ishte gjalle Arafati dhe te bashkuar Izraeli e kishte me te veshtire me ta.Sot qe jane ndare edhe Izraeli e ka me te lehte ti shtypi.Ky nuk eshte nje krahasin ideal por e thashe sa per ilustrim.Me mire 35-40 shqiptare ne parlament, apo keshtu si sot me 10-15?
    ne jemi shqiptare e te kujt jemi nuk eshte me rendesi, po verete neve nuk na duhen 1o parti ,po ju andej nga sa i kini 30 apo 40.

kollaj shet mend ne forum hec e thuaju atyre te politikes shqiptare kudo qe jane do shohish se cfar pergjigje do marish
    e
    edhe izraeli ka lajte lesh , nuk i shkojne punet mire edhe atje ka 30 parti

18. Anetarët më poshtë kanë falenderuar blueton për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •