Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    ne jemi shqiptare e te kujt jemi nuk eshte me rendesi, po verete neve nuk na duhen 1o parti ,po ju andej nga sa i kini 30 apo 40.

kollaj shet mend ne forum hec e thuaju atyre te politikes shqiptare kudo qe jane do shohish se cfar pergjigje do marish
    e
    edhe izraeli ka lajte lesh , nuk i shkojne punet mire edhe atje ka 30 parti
    Lexoje mire se nuk e paske kuptuar thelbin e shkrimit.Edhe ne Shqiperi nuk eshte mire te kemi 50 parti por ne rastin e shqiptarve ne Maqedoni ku perballe kane shumicen sllave shperndarja e mandateve neper parti te ndryshme i intereson vetem sllaveve.Ne Shqiperi a Kosove sido qe te shkojne punet shqiptaret jane shumice derrmuese dhe kushdo qe fiton perseri shqiptare ka perballe.Shqiptaret jane pakice ne Maqedoni dhe vetem bashkimi i forcave to ta coje perpara ceshtjen e te drejtave te tyre atje.Kaq per kete teme.Tung.

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    Lexoje mire se nuk e paske kuptuar thelbin e shkrimit.Edhe ne Shqiperi nuk eshte mire te kemi 50 parti por ne rastin e shqiptarve ne Maqedoni ku perballe kane shumicen sllave shperndarja e mandateve neper parti te ndryshme i intereson vetem sllaveve.Ne Shqiperi a Kosove sido qe te shkojne punet shqiptaret jane shumice derrmuese dhe kushdo qe fiton perseri shqiptare ka perballe.Shqiptaret jane pakice ne Maqedoni dhe vetem bashkimi i forcave to ta coje perpara ceshtjen e te drejtave te tyre atje.Kaq per kete teme.Tung.
    duhet bashkim patjeter, eshte fakt se ndryshon situata ne maqedoni me ate ne kosove e shqipteri. Po su bashkuan forcat shqiptare ne Maqedoni, Gruevski do vazhdon te luaje si te doje me poliitken e tij te shquar antishqiptare

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    anti shqiptare, e quan veten shiptar ti shqipfoles?

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    e lexove cka shkruajta apo kot ja fute..

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    ti cuni i tetoves ,shume na qenke pesimist kur behet fjale per popullin, dakord jam per ate qe thua per politikianet por nuk jam dakord ate qe thua per popullin ketu, ne cdo here kemi sakrifikuar me te shenjten dhe me e shtrenjten per kete vend,ne duhet me se pari nje lufte ndermjet vetes dhe te pasrtojme ca bith lepiresa e pastaj te meremi me tjeret, gruevskit hallall i qofte , ai e ben punen e vete ,perse e shani , beheni burra dhe dilni per balle ,por perderi sa kemi njerez te tille ne cdo here do kemi kete gjendje ,une per veti ka kohe te bukur qe nuk votoj asnjehere ne asnje lloj zgjedhjesh, eshte kote.

PESHKUN E VOGEL E HAN AI I MADHI tani ti vere veten cili peshk je ti?

Pjeserishte ,pajtohem me ju !! Ne Maqedoni per fate te keqe politikanet tane jane peshkaqene . Peshkaqenet kurre nuk kane c'ka te hane, me ne funde do t'a hane veteveten.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    shqiptaret ju mungon vdesimi kombetar maqedonasit nuk u a kan fajin shqiptaret duhet te zgjohen nga agonia shekullore

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    5
    ju flm gjithvee

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Akulli_ch Lexo Postimin
    PAra disa dite nje teme te till kam pasur me nje Zviceran
    (HEIMAT) - Vendlindje sdi si me perkthyer ne shqip me mire (Heimat)

Ishte pyetja ndihen ne Maqedoni si (heimat) apo ne Zvicer .

ishte pyetje shume e rende per mua sepse ,...!

Une nuk jam Maqedon te theme nga Maqedonia por jam Shqiptar ,por edhe Shqiptar nuk mund te them se jam sepse nuk jam nga Shqipria.

Pergjigjen ja ktheva se je ne njeri te gabuar per kete pyetje sepse une personlishte jam Shqiptar nga Maqedonia por nuk jam maqedon .

une nuk jam rit me nje dashuri te shtetit time te Kombetares sime ,te Sportisteve te mi te gjuhes sime etj ...ne gjithmon kemi kerkuar te drejtat per liri qe nuk i kemi pas kurre edhe vazhdoim te mos i kemi ....

Per tu lidhur me titullin e temes me te vertet nuk jemi askush pas shtet ,nuk di ç'fare te theme qe jam nuk di si ta prezentoj veten para Botes etj

Pershendetje !!

Me keqeardhje po te drejtohem !! Mos e vra mendjen shume per kete pune .

Politikanet (tradhetaret tane ne parlamentin e Shkupi) ende nuk kane identitet . Keto tradhetare e ndryshojne identitetin simbas pazarlleqeve me shkijet . Ju si mergimtare me se shumti mundoheni qe te integroheni ne ate shtete ku jetoni . Investoni per ardhmerine e femijeve ,gjenerates se re ,dhe mos humbni kohe me keta bith pala politikana shqipefolesa, ne maqedoni.

Ndero ate shtete qe te jepe mundesi te punes shkollimit etj.etj.

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Fjale, fjale fjale dhe vetem fjale.
    Me thuani njeri nga ju qe ne zgjedhjet qofte parlamentare, ose komunale, nuk ka votuar, ose te pakten ka dale ne votim dhe ka shfaq fletevotimin e tij te pa vlefshem???
    Cili nga ju ka tentuar te kontriboje ne kete veper, ne shoqeri ose ne familje kur ka qene koha e zgjedhjeve?PO neser do te votoni per dikend?
    E cuna vet ju jepni mundesin me duart tuaja ju thoni Thacit , Alis, ose kujt do qofte, ja mere voten time dhe LUAJ ME MUA DHE POPULLIN TIM.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Juventus Lexo Postimin
    Fjale, fjale fjale dhe vetem fjale.
    Me thuani njeri nga ju qe ne zgjedhjet qofte parlamentare, ose komunale, nuk ka votuar, ose te pakten ka dale ne votim dhe ka shfaq fletevotimin e tij te pa vlefshem???
    Cili nga ju ka tentuar te kontriboje ne kete veper, ne shoqeri ose ne familje kur ka qene koha e zgjedhjeve?PO neser do te votoni per dikend?
    E cuna vet ju jepni mundesin me duart tuaja ju thoni Thacit , Alis, ose kujt do qofte, ja mere voten time dhe LUAJ ME MUA DHE POPULLIN TIM.

Per fate te keqe ne Maqedoni ,nuk ka shprehje te lire ,dhe vota te lira per popullaten. Per 20 vjtet e fundit ne kete te ashtuquajtur shtete eshte prodhuare vetem dilinxhije politikane, sidomos e kemi fjalen per disa analfabet politikane shqipefolesa ,sahanelepires. Bashkesia Nderkombetare publikishte eshte deklaruare se ne Maqedoni shqipefolesat (politikane ) jane pa identitet kombetare,ne disa raste keto fare sahanelepires barazohen me politikane te samolise etj.etj.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •