Gjermania
Spanja
Jeto sot se neser nuk i dihet
Uroj qe te fitoje Gjermania!
Duhet te them dicka: Spanja nuk eshte Anglia apo Argjentina, Spanja eshte kaliber me i madh. Pervec lojtareve cilesor ata kane nje trajner qe une e cmoj shume. Qe nga koha qe kaloi si trajner i Real Madrid me ka lene pershtypje shume te mira.
Do kemi nje perballje trajneresh mbi te gjitha.
Spanja eshte e favorizuar per dy arsye: a) Sepse ka lojtare me me pervoje; b) lojtaret, ngaqe ( po t'i ndajme ne dy grupe, ata te Real Madrid dhe ata te FC Barcelona, qe jane dy shumicat me te medha ne ekip ) njohin shume me mire njeri tjetrin ne krahasim me lojtaret e Gjermanise te cilet jane pjese e me shume Klubeve.
Gjermanise do i mungoje shume Mueller, i cili u ndeshkua me nje karton qesharak, por, jam i bindur se Joachim Loew do gjeje nje zevendesim te mire...
E meriton Gjermania ngaqe deri tani ka eliminuar skuadra te medha si Anglia apo Argjentina...
Te shohim se cka do ndodhe...
GO DEUTSCHLAND GO!!!!
Gjermani- Spanje do te jete finale para finales.
Gjermanet do te shkojne deri ne fund me kete taktike "mbrojtja kala, mesfusha me dy prekje te topit dhe sulmi i furishem".
Nga ana tjeter Spanja do te vazhdoje lojen e Barcelones. Aksionet do te ndertohen nga portieri e deri te 16 metershi i kundeshtarit. Loje e shpejte me ndrrime te shpejta te pozicioneve. Mendoj se Torres nuk duhet te aktivizohet nga fillimi sepse eshte lojtar qe nuk pershtatet me kete taktike.
Une mendoj se ai qe del fitues ne kete ndeshje do te jete edhe kampion i botes.
Priti tifozat e Hollandes tani![]()
Pėr Gjermaninė mendoj se Spanja do tė jetė mė e vėshtirė se Anglia dhe Argjentina. Spanja ka njė skuadėr tė fortė fizikisht dhe me skuadra tė tilla Gjermania e ka tė vėshtirė.
Them se Spanja dhe Holanda janė njėsoj tė vėshtira.
Kam dėshirė tė shoh nė finale Gjermaninė me Holandėn.
nuk do jete e lehte me spanjen jo
pa mueller
khedira eshte ne rrezik
ja kam friken
JO SEKS PARA MARTESE
Kush do luaj ne vend te Muller? Do ndryshoj taktike Loew meqe mungon Muller apo jo?
Il Club Pił Titolato Al Mondo
gjermania haperon para ,shkelni gabelat e spanjes (pardon lojtaret e barces ) ...hi hi hi.....
Ka shume mundesi te luaj Trochowski. Marin nuk ma mbush syrin, dhe Kroos loz ne qender te mesfushes, pozicionin e Ozil. Mund te behet nje shkembim midis ketyre, Ozil dhe Kroos, por nuk eshte mire per Ozil sepse ky eshte shume me i rrezikshem ne qender.
Lahm-----Mertesaker-----Friedrich-----Boateng
--------Schweinsteiger--------Khedira-----------
----Trochowski---------Ozil-----------Posolski---
---------------------Klose----------------------
Welt Meister 2014
Krijoni Kontakt