Ketij lart nuk i pelqej menyren se si ecen dhe qendron kur nuk ecen...ehehehehe...nuk i pelqej edhe menyren si qendron ku nuk do te ece me dhe ulet diku te pije kafe...po nuk pihet kafeja vetem more djale...ufffff...u lodha...
Ketij lart nuk i pelqej menyren se si ecen dhe qendron kur nuk ecen...ehehehehe...nuk i pelqej edhe menyren si qendron ku nuk do te ece me dhe ulet diku te pije kafe...po nuk pihet kafeja vetem more djale...ufffff...u lodha...
anen e tij femerore
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ahahahahaha...keshtu eshte kur te ngaterrojne me ndonje kushuri...te vetin...ehehehehehehe...
ketu ke te drejte plako, te ngaterrova me gocen e xhajes. sorry lol
Nukkam qef te replikoj se nuk te njoh se ju jeni aq trima sa futeni me emra te tjere...gjithsesi te fala kush te pyes...
mire, mire daku, se edhe une s'seshte se kam qef te merrem me cic mice te kota, po mos kujto se ke bere ndonje heroizem qe je regjjistruar me emrin tend. po te duash ti jap edhe te dhenat se kush jam e qysh e tek ne privat, po me duket sikur s'ka ndonje arsye per ti dhene. keshtu qe hajt shendet dhe leri keto presionet nota 4 me te dhenat personale (lol), se jo per gje po je dhe burre ne moshe e sikur s'te shkojne keto gjera.
shaka po benim.
Keti lart si pelqej nickun qe ka vendos se se kuptoj eshte femer apo mashkull![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Nuk më pëlqen që pyet nëse dua të vij dhe unë!![]()
Love has no limits
Nuk me pelqen qe kjo lart me provokon![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
e bene balte duke abuazuar me ikonen jeshile me dhembet jashte. me pak fjale qesh vet vend e pa vend me postimet e tij, kot, se s'ma merr mendja ndonje tjeter te qeshi me to. lol
Krijoni Kontakt