Postuar më parë nga HELEN OF TROY minoren te beri kompliment mo geri se ti je gati per pension tetovare ku je ti rruthi vallaj Helenke vetem 18 qe s'jam nga mend,me shum te nje 30 vjecari alkolist
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
iZi nuk e di kengen ti me ngrini kupat puthni cupkat?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
[QUOTE=Geri Tr;2787187] Postuar më parë nga tetovarja87 pa merak s'te them .......... 18 s' eshte dhe aq moshe e vogel si shkruan Geri ty me dukesh se ke vetem 11 vjet LOL
[QUOTE=USA NR1;2787204] Postuar më parë nga Geri Tr si shkruan Geri ty me dukesh se ke vetem 11 vjet LOL pse ti kujton se ngjan i madh me ato postime ???? vallaj 5 vjec e kusur me dukesh LOL
Postuar më parë nga Endless qe e jeton jeten ne maksimum, po vetem ne forum Ekziston gjthmon nje limit Postuar më parë nga HELEN OF TROY iZi nuk e di kengen ti me ngrini kupat puthni cupkat? Me then te drejten, se kam degjuar ndonjeher.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar më parë nga Izadora Ekziston gjthmon nje limit lol e keqja me ty eshte se ti ja ke vendos limitin vetes ne vendin e gabuar
Without deviation from the norm, progress is not possible
Postuar më parë nga Izadora Ekziston gjthmon nje limit Me then te drejten, se kam degjuar ndonjeher. Mos u bej merak, as ajo nuk e ka degjuar... Nuk me pelqen sepse e perdor fshesen shume rralle... - Izadora p.s. ahhh, sikur ta kisha ate fshese nja 2-3 dite...
[QUOTE=Geri Tr;2787206] Postuar më parë nga USA NR1 pse ti kujton se ngjan i madh me ato postime ???? vallaj 5 vjec e kusur me dukesh LOL hahaha po 6 i kam LOOOOL
E perdor shume "LOL"... Nuk kam verejtje tjeter...
Postuar më parë nga illyrian rex Mos u bej merak, as ajo nuk e ka degjuar... Nuk me pelqen sepse e perdor fshesen shume rralle... - Izadora p.s. ahhh, sikur ta kisha ate fshese nja 2-3 dite... Garant mua me kishe fshire te parin,ahhh kush je tiiiiii
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt