Close
Faqja 21 prej 77 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 763
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    nuk me pelqen pse nuk ka avatar.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Jo, jo kam vene bast per inot, e si thua ti, mos ta fitoj une bastin? : D Une them qe ta fitoj bastin si cupe e urte edhe e mire qe jam, e ndoshta humbasin nazit sot ose kane nje fitore me diference nje pikeshe nga Espagna.

temen pse e qelbem? Une te thashe ca nuk me pelqen. Kot dhe ti, sa inaat ke!
    Ja ky inati yt, nuk me pelqen! : D
    ok po te besoj..a i ndajme leket bashke po fitove? te jap fjalen qe nuk do te shkruaj me per ty ne kete teme nese pranon, se ty te ngelka hatri shpejt

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Ja e shikon, zile te cpifur ke gjithsesi e me marrsh te mirat e ngjyrosjes se te keqiat i kam per vete. : D

Foli mjeshtri i furces dhe i llustres, bojaxhiu, qe nuk la cupe pa krehur e patinuar. Kete ves qe ke nuk e pelqej. : D

E pse qe kur duhet thena e verteta troç njehere ? Pastaj po te ishe çun hajde de qe do me vije ato nofkat , po edhe te jesh femer e te mos pelqesh furçat nuk kisha pare

Shih sa e papelqyer qe je mes antareve se s'ke avatar , per te gjithe do te thote se s'ke identitet
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Poatuar me par nga Broken_ smilek po te besoj..a i ndajme leket bashke po fitove? te jap fjalen qe nuk do te shkruaj me per ty ne kete teme nese pranon, se ty te ngelka hatri shpejt

Buzqeshjen e thyer nuk ja pelqej...
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    ok po te besoj..a i ndajme leket bashke po fitove? te jap fjalen qe nuk do te shkruaj me per ty ne kete teme nese pranon, se ty te ngelka hatri shpejt
    Pa para basti, thjesht kenaqesia morale! Lutu me mua e bej "magji gur i zi, te iki gjermani ne shtepi" : D. Uuu mire qe u kujtova, te karikoj aparatin e bej foto miletit qurrash.
    Fakti qe ma kuptoi kaq lehte hatermbetjen me ben jo vetem te mos e pelqej, po madje dhe ta kem inat. : D

Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    E pse qe kur duhet thena e verteta troç njehere ? Pastaj po te ishe çun hajde de qe do me vije ato nofkat , po edhe te jesh femer e te mos pelqesh furçat nuk kisha pare

Shih sa e papelqyer qe je mes antareve se s'ke avatar , per te gjithe do te thote se s'ke identitet
    Gjithmone duhet thene e verteta troç, kryeneçe. Puuuune e madhe. Me mire te me kene inat, se mashtroj veten se jam e rendesishme, aq sa per te me marr inat pseudonimin. : D Eheja, e kam humbur dhe identitetin. Nuk e di ku. Po e rastise rrugeve, me bej nje ze. : D

Fakti qe i fut gjithe fëmrat ne nje thes nuk me pelqen tek ti! Turp! : D

Tek Roi, nuk pelqej qe eshte ne ishull. Jam xheloze prandaj. : D
    Ndryshuar për herë të fundit nga eldushka : 07-07-2010 më 12:06

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    hej hej kjo teme ka me u be me intersant,por merreni shtruar sepse eshte ne dobi tuajen.

psh tek roi nuk me pelqen sepse edhe ky i merr gjerat seriozisht gjithnje.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    hej hej kjo teme ka me u be me intersant,por merreni shtruar sepse eshte ne dobi tuajen.

psh tek roi nuk me pelqen sepse edhe ky i merr gjerat seriozisht gjithnje.
    Nuk me pelqen se fol shume
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Gjithmone duhet thene e verteta troç, kryeneçe. Puuuune e madhe. Me mire te me kene inat, se mashtroj veten se jam e rendesishme, aq sa per te me marr inat pseudonimin. : D Eheja, e kam humbur dhe identitetin. Nuk e di ku. Po e rastise rrugeve, me bej nje ze. : D

Fakti qe i fut gjithe fëmrat ne nje thes nuk me pelqen tek ti! Turp! : D
    Eh po ne ate moshe kur mund ta thuash ndaj pales tjeter te verteten kryeneçe ( siç e quan ti prej pasigurise ,se e verteta eshte flakadan fare lol ) i bie te kesh mbet beqar i regjur apo si ti , te kesh humbur identitetin femeror qe nuk pelqen genjeshtrat .

A e di qe flet si mashkull ? Kjo te frikeson te ty

Kam edhe nje lajm per fotot e tua te Gjermanise

Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Eh po ne ate moshe kur mund ta thuash ndaj pales tjeter te verteten kryeneçe ( siç e quan ti prej pasigurise ,se e verteta eshte flakadan fare lol ) i bie te kesh mbet beqar i regjur apo si ti , te kesh humbur identitetin femeror qe nuk pelqen genjeshtrat .

A e di qe flet si mashkull ? Kjo te frikeson te ty

Kam edhe nje lajm per fotot e tua te Gjermanise
    Ti po qe ma kupton vuajtjen qe kam nder deje! : D
    Gjithsesi nuk je i pari, besoj as i fundit qe me thua se lexohem si mashkull, keshtu forumishtsh.

Nuk duhet ta pelqeja faktin qe me tha te verteten e hidhur, qe une te kall daten, por une e vleresoj sinqeritetin!

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    daniel00 zbrit nga pedistali se ke per tu rrezuar
    Ndryshuar për herë të fundit nga broken_smile : 07-07-2010 më 12:21

Faqja 21 prej 77 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •