po kjo tema ne fillim sikur ishte cfare ju pelqen, jo cfare nuk ju pelqen..boh, ndodhin gjera te cuditshme ketu
Disa nuk me pelqen fakti qe nuk ke vendosur avatar
po kjo tema ne fillim sikur ishte cfare ju pelqen, jo cfare nuk ju pelqen..boh, ndodhin gjera te cuditshme ketu
Disa nuk me pelqen fakti qe nuk ke vendosur avatar
Modelin e flokëve që paska sot nuk ia pëlqej.Sot e paske lëshuar veten Smile. Nuk ka lezet kështu!
Pse nuk ka avatar fare Dudushka![]()
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Eldushka ka halucinacione vizive dhe uditive sot
shpejt nje avatar! (ta shoh se ndoshta ne forme urdhri funksionon)
E prishem edhe kete teme eebooo cpaskemi qene, edhe sikur te donim ta benim me qellim nuk do na dilte kaq bukur
ajo qe shkrove me lart per gjermanet quhet blasfemi!!
apo te korruptuan edhe tykush?oktapodi me siguri! eshte bere vip-i i forumit keto dite
Jo, jo kam vene bast per inot, e si thua ti, mos ta fitoj une bastin? : D Une them qe ta fitoj bastin si cupe e urte edhe e mire qe jam, e ndoshta humbasin nazit sot ose kane nje fitore me diference nje pikeshe nga Espagna.
temen pse e qelbem? Une te thashe ca nuk me pelqen. Kot dhe ti, sa inaat ke!
Ja ky inati yt, nuk me pelqen! : D
Ja e shikon, zile te cpifur ke gjithsesi e me marrsh te mirat e ngjyrosjes se te keqiat i kam per vete. : D
Foli mjeshtri i furces dhe i llustres, bojaxhiu, qe nuk la cupe pa krehur e patinuar. Kete ves qe ke nuk e pelqej. : D
Krijoni Kontakt