Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Thumbs up Topi anulon vizitën në Këshillin e Evropës

Tiranë, 2 korrik - Presidenti i Shqipërisë, Bamir Topi ka anuluar vizitën në Këshillin e Evropës, ku është dashur të flasë para 600 pjesëmarrësve nga 16 vende të Evropës Juglindore dhe Kaukazit, në kuadër të Universitetit Veror për Demokraci, që mbahet për një javë në Strasburg të Francës. Siç raporton gazetari i KTV-së, Bashmir Xhemaj, i cili gjendet në Strasburg, arsyeja e anulimit është se Topit në momentet e fundit i është ndërruar agjenda. Presidentit Topi i është thënë që nuk do të pritet nga sekretari i Këshillit të Evropës, Thorbjorn Jagland dhe disa personalitete tjera të Këshillit të Evropës. Mos pritja në nivel të lartë duket se ka acaruar presidentin Topin dhe ai ka marrë vendim që të mos udhëtojë për në Strasburg. Zyrtarët e Këshillit të Evropës kanë thënë se ky nuk është ndonjë incident diplomatik, duke shtuar se presidenti është njoftuar me kohë. Ndërsa, Ambasada e Shqipërisë në Strasburg ka thënë se marrëdhëniet me Këshillin e Evropës janë të mira me gjithë këtë incident të vogël.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Shqyr qe doli njehere nje politikan tu thot ketyre mijve te Evropes se edhe ne jemi dikushi. Nuk ka pse i futet presidenti yne askujt ne prapanice. Heren tjeter kur ta ftojne, le te formojne nje delegacion si duhet dhe si i ka hije. Pedofilat e poshter.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    bravo Bamiri, njeri me dinjitet.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Tiranë, 2 korrik - Presidenti i Shqipërisë, Bamir Topi ka anuluar vizitën në Këshillin e Evropës, ku është dashur të flasë para 600 pjesëmarrësve nga 16 vende të Evropës Juglindore dhe Kaukazit, në kuadër të Universitetit Veror për Demokraci, që mbahet për një javë në Strasburg të Francës. Siç raporton gazetari i KTV-së, Bashmir Xhemaj, i cili gjendet në Strasburg, arsyeja e anulimit është se Topit në momentet e fundit i është ndërruar agjenda. Presidentit Topi i është thënë që nuk do të pritet nga sekretari i Këshillit të Evropës, Thorbjorn Jagland dhe disa personalitete tjera të Këshillit të Evropës. Mos pritja në nivel të lartë duket se ka acaruar presidentin Topin dhe ai ka marrë vendim që të mos udhëtojë për në Strasburg. Zyrtarët e Këshillit të Evropës kanë thënë se ky nuk është ndonjë incident diplomatik, duke shtuar se presidenti është njoftuar me kohë. Ndërsa, Ambasada e Shqipërisë në Strasburg ka thënë se marrëdhëniet me Këshillin e Evropës janë të mira me gjithë këtë incident të vogël.
    Z.TOPI forcoj marrdhenjet diplomatike me SHBA-te e pastaj keta evropianet te lusin .
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Dhe unë them që sa më shumë që ju hym në byc Europës aq më shumë e rrisin ata morrin dhe na kthejn shqelmat .. e sa më shumë që ju lidhemi Amerikës atëher gjithcka me Europën rregullohet!

Në këtë mënyr duhet me ja u kthy gjithmonë. Nqs dojn duhet në një mënyr ndryshe jo vetëm ajt se e kemi Topi-n që s'ja u len mbarë..

Bravo President.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Hallall ....
    We are all Aliens

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Mos pritja në nivel të lartë duket se ka acaruar presidentin Topin dhe ai ka marrë vendim që të mos udhëtojë për në Strasburg.
    Bravo Topi !!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    evropit k*rve duhet me ju pergjigj me te njejten monedhe ..... jane te pabese ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 02-07-2010 më 16:01
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Bravo topi ....

une jam plotesisht dakort me kete qe ka bere

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Seriozisht nuk arrij ta kuptoj entuziazmin tuaj dhe vleresimet qe i beni Topit..

Presidentit Topi i është thënë që nuk do të pritet nga sekretari i Këshillit të Evropës, Thorbjorn Jagland dhe disa personalitete tjera të Këshillit të Evropës.
    Nuk ngeli gje ne dore te Topit ketu!
    Europa tall tajaren, keto thone brravo..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •