Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Po skan bregdet kta e kan shkatrrur tashme bregdetin

E vetmja shans qe ta zhvilloj turzmin shqiperija esht qe shqiptaret e shqiperis te hekin dor nga turizmi sepse jane zerooooooooo ne sherbime mbase nuk kan ase tradit ne ket drejtim

Ndersa sa i perket mikpritjes nuk kan faje jan ende shum te eger e/te pa civilizuar per te qen mikpritsa mbase edhe ne ket drejtim mungon tradita dhe mungesa e gjate e/te pasurit kontakte me popujt e tjer per shkak te nje izolimi te gjate te shqiperis

Ndersa sa ju perket turistve kosovarve dua te citoje nje mikun tim nga peja i cila ka ndertuar nje hotel ne ulqin por nuk poj ecen puna mir pasiqe kosovaret ja kan mesyr DURRSIT .

Deri sa e pyeta mikun ti hee more A.SH si po te shkone puna me hotelin a po ka pun .

Aij mu pergjigj jo ka ra shum puna pasiqe kosovaret ja kan mesyr Durrsit POR NUK ESHT PROBLEM DO BEHT MIR SE SHUM SHPEJT DO TE NGIHEN KOSOVART NE SHQIPERI DHE PRAP DO I KTHEHEN ULQINIT ...

Keta te shqiperis nje gje duhet ta kuptojn se ter infrastruktura turistike e shqiperis esht e nivelit zerooo dhe shqiperia nuk mundet ti josh turistet e pasur, E mos te shesin pordha koti keta brek grisur kur dihet fakti se ne ter bregdetin e shqiperis nuk ka edhe nej te vetmin HOTEL ME 5 YJE por ti gezohen faktit dhe ti mbaj keta turist te varfer qe vizitojn sot shqiperin nje vend shum te varfer dhe te mos ironizojn me turistet por ti gezohen keti faktit se me ne fund edhe keta poj viziton dukush edhe per kunder faktit se posedojn kapacitete primitive turistike ne ter infrastrukturen e saje (Duke perfshir edhe resurset humane)

Fundja e fundit bregdet esht i ter ballkani dhe te gjitha shtetet e ballkanit nderko bejn qmose qe te thithin sa me teper turiste shikojeni qfare ben MALI I ZI per ti kthyer turistet nga kosova duke hargjuar miliona ne reklama ndersa shqiperia fiton qindra miliona nga kosovaret pa asnje reklame dhe prap dalin ketu disa zvarranike brek grisur dhe ironizojn me turistet nga kosova .

Shqiperia nuk i meriton ato qindra miliona te turistve nga kosova sepse ju nuk jeni mirnjohes ju jeni injorant buk permbyses ka me qindra debate televizive por edhe shkrime te shtypit ne shqiperi te cilet ne menyren me idiotike me te pa cipe IRONIZOJNE me turistet nga kosova .

Dhasht zoti dhe une i lutem zoti qdo dite por edhe punoj ne ket drejtim qe turistet nga kosova ta bojkotojn bregdetin e shqiperis dhe te shqiptarve bukpermbytes e mos mirnjohes .

Po ashtu ka shum shenja pozitive se kosovaret kan filluar te ndergjegjsohen dhe shum shpejt nuk do shkoj as dy vite sapo te liberalizohen vizat kosovaret do ta braktisin bregdetin e shqiperis dhe do tja mesyjn ati edhe me te lire te BULLGARIS

Por edhe ati te kroacis greqis por edhe do ti ktheheh ne mas te madhe ati te MALIT TE ZI dhe vendeve tjera te evropes keshtu qe keto qindra milionat e kosovarve te cilat ne te ardhmen mund te jen MILIARDA nuk do ti shijojn me injorantet brek grisur te shqiperis

Ne Zvicerr por edhe ne vendet e tejera Evropiane ka nje MOTO mbi te cilen esht ndertuar dhe Zhvilluar Turizmi ne Evrope MOTO e cila esht Bibla dhe Kurani i te gjitha Resurseve te Gastronomive ne Evrope

KJO MOTO ESHT

Gast ist König

Qka ne shqipe do te thote (MYSHTERIA ESHT MBRET ) APO (MYSAFIRI ESHT MBRET )
    ME VJENE KEQ PER GJUHEN QE PERDORE ,JAN ATA QE NE 98 TE MOREN TY NE MORINE DHE TE SHTRUAN NE SPITAL ,,UNE SA U KTHEVA NGA SHQIPERIA DHE ATE QE KANE BERE SHQIPTARET NE KETO 10 VJETE SHTETET E BALLKANIT E KANE ENDER ISHA ME NJE MIKUN TIM AMERIKANE DHE AI NGELI I BEFASUAR NGA INVESTIMET DHE PARAJA QE ISHE INVESTUAR ATY
    Sh\qiptare nuk i bene pasunik 60 dite turizem qe vikan kosovaret ne shqiperi,me gjuhen qe flet ti do nje pergjigje me te ashper
    Shqiperia eshte ne zhvillim dhe ka per ta gjetur rrugen,nuk ka nevoje per keshillat e nje analisti si ty
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 07-07-2010 më 10:40

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar më parë nga kthetrat Lexo Postimin
    ME VJENE KEQ PER GJUHEN QE PERDORE DUKE I QUAJTUR SHQIPTARET E SHQIPERISE BYTHEGRISUR,,,JAN ATA BUTHEGRISURIT QE NE 98 TE MOREN TY NE MORINE DHE TE SHTRUAN NE SPITAL PASI USHTARET SERBE KISHIN ABUZUAR ME ****** TENDE ,,,UNE SA U KTHEVA NGA SHQIPERIA DHE ATE QE KANE BERE SHQIPTARET NE KETO 10 VJETE SHTETET E BALLKANIT E KANE ENDER ISHA ME NJE MIKUN TIM AMERIKANE DHE AI NGELI I BEFASUAR NGA INVESTIMET DHE PARAJA QE ISHE INVESTUAR ATY
    Sh\qiptare nuk i bene pasunik 60 dite turizem qe vikan kosovaret ne shqiperi,me gjuhen qe flet ti do nje pergjigje me te ashper por ca fytyra si puna jote duhet me te drejte tu kthesh milloshin
    Shqiperia eshte ne zhvillim dhe ka per ta gjetur rrugen,nuk ka nevoje per keshillat e nje analisti si ty,me mire nje bythegrisur shqiptar se sa nje bythecar si puna jote felliqeir, ke nxjere helem kundra shqiptareve
    Jam dakort me ty qe ne keto vite shqiptaret jane te paret ne bote po deshe per metro kub beton per fryme. Po ata te shkrete se kuptojne qe ai beton po ju ze frymen dhe do vije dita qe kembe turisti sdo shkele atje ku ska rruge , ska parkime , ska jeshillek, ska njerzillek, ka ligje por ska shtet, ka uniforma polici por ska polic. Turistet duan qetesi, nuk duan qen e lope qe mundohen te hapin qeskat e plehrave, sduan ujra te zeza ndane rrugeve. Turistat sduan ato cmime qe paguajne lluksin e kot te hoteleve. Shqiptaret i ka zene makuteria e pasurimit me cdo mjet dhe kujtojne se bota nuk i ka ato qe kane ata. Bota i ka dhe i ka lene menjane sepse njerzit tani parapelqejne natyren e virgjer dhe bregdetin e kthjellet ( ashtu sic ka qene vite me pare Ksamili dhe Butrinti bashke)
    Perfytyro per nje moment nje fshatar te zbritur ne Ksamil nga gerxhet e Tepelenes ti zgjat nje turisti nje bidon cocacola te palare te mbushur me qumesht apo me ..midhje. Qe ketu filmi pritet dhe nuk vazhdon.
    O njerez largojini keta Taleban nga rruget ku kalojne perdite turista ( te huaj e te vendit)
    Ketij i thone Cturizem dhe jo Turizem.
    Zoti te na e ktheje mendjen sa me shpejt... Amin
    Ndryshuar për herë të fundit nga djaliepirotas : 06-07-2010 më 16:13
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga djaliepirotas Lexo Postimin
    Ketij i thone Cturizem dhe jo Turizem.
    Zoti te na e ktheje mendjen sa me shpejt... Amin
    ashtu eshte ..... nuk behet vendi me KAPTERRA ZALL-HERRI
    "They will not control us, We will be victorious"

Posi mo, do i largojme fshataret e do i internojme ne afrike sipas jush! D

Mos flisni budalliqe e per gjera qe nuk ja keni idene ju lutem shume!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin

NE fakt...s'e ke keq. Afrika eshte vendi me i pershtatshem i mundshem per keta lloj njerezish...

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    po prandaj flasin budallalleqe se nuk ja kane idene fare ....

nje i huaj, qe nuk dihet mire aresyeja se ku kerkon te dali me kete artikull, shkruan dicka kunder shqiptareve dhe antishqiptaret hidhen perpjete menjehere duke i dhene te drejte .... fali o zot se nuk dine se c'bejne ...

kesaj i thone te peshtysh me koken perpjete .....

/
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 06-07-2010 më 17:37
    "They will not control us, We will be victorious"

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    kjo pergjigje eshte per drifilonin e memes

o antishqiptar nese ste pelqen shqiperia mos e shkel ate toke????

shqiperia ka nga bregdetet me te mira edhe kete e din shum vet nja ca njerz si ty te mbarum

shumica e turisteve kosovare plus shqiptare zen nje dhome ne ate dhome hyn 20 veta plus gatuajn brenda [i kan mar edhe ga shtepia per ditet qe do rin aty]
    kesaj i thua turizen edhe miliona ti me thoj mua ku i shikon keto miliona

shqiperia duhet ti thote nje big thnx emigranteve shqiptare qe kryesisht vin nga usa edhe europa qe ja din pushimeve edhe ato pak dit qe rin harxhojn lek

sa per kosovaret [jo te tere se ka edhe qe jan tamam ]
    po sju pelqeu rini ne shtepin tuaj na hapni pak vendin ne durres

ciao gjith te mirat
    Partizoni

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Hajde hajde po merren dhe me germadhat qe kane lene gjurme ne histori.

Vetem prish dine keta, te ruajne nje gur jo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538

Tu prish qetesia mo Bamba? Nga ne apo nga injorantet qe kane shkulur agrumet dhe ullinjte dhe perpiqen te bejne "turizem bashkekohor"
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Po skan bregdet kta e kan shkatrrur tashme bregdetin

E vetmja shans qe ta zhvilloj turzmin shqiperija esht qe shqiptaret e shqiperis te hekin dor nga turizmi sepse jane zerooooooooo ne sherbime mbase nuk kan ase tradit ne ket drejtim

Ndersa sa i perket mikpritjes nuk kan faje jan ende shum te eger e/te pa civilizuar per te qen mikpritsa mbase edhe ne ket drejtim mungon tradita dhe mungesa e gjate e/te pasurit kontakte me popujt e tjer per shkak te nje izolimi te gjate te shqiperis

Ndersa sa ju perket turistve kosovarve dua te citoje nje mikun tim nga peja i cila ka ndertuar nje hotel ne ulqin por nuk poj ecen puna mir pasiqe kosovaret ja kan mesyr DURRSIT .

Deri sa e pyeta mikun ti hee more A.SH si po te shkone puna me hotelin a po ka pun .

Aij mu pergjigj jo ka ra shum puna pasiqe kosovaret ja kan mesyr Durrsit POR NUK ESHT PROBLEM DO BEHT MIR SE SHUM SHPEJT DO TE NGIHEN KOSOVART NE SHQIPERI DHE PRAP DO I KTHEHEN ULQINIT ...

Keta te shqiperis nje gje duhet ta kuptojn se ter infrastruktura turistike e shqiperis esht e nivelit zerooo dhe shqiperia nuk mundet ti josh turistet e pasur, dihet fakti se ne ter bregdetin e shqiperis nuk ka edhe nej te vetmin HOTEL ME 5 YJE por ti gezohen faktit dhe ti mbaj keta turist te varfer qe vizitojn sot shqiperin nje vend shum te varfer dhe te mos ironizojn me turistet por ti gezohen keti faktit se me ne fund edhe keta poj viziton dukush edhe per kunder faktit se posedojn kapacitete primitive turistike ne ter infrastrukturen e saje (Duke perfshir edhe resurset humane)

Fundja e fundit bregdet esht i ter ballkani dhe te gjitha shtetet e ballkanit nderko bejn qmose qe te thithin sa me teper turiste shikojeni qfare ben MALI I ZI per ti kthyer turistet nga kosova duke hargjuar miliona ne reklama ndersa shqiperia fiton qindra miliona nga kosovaret pa asnje reklame dhe prap dalin ketu disa zvarranike brek grisur dhe ironizojn me turistet nga kosova .

Shqiperia nuk i meriton ato qindra miliona te turistve nga kosova sepse ju nuk jeni mirnjohes ju jeni injorant buk permbyses ka me qindra debate televizive por edhe shkrime te shtypit ne shqiperi te cilet ne menyren me idiotike me te pa cipe IRONIZOJNE me turistet nga kosova .

Dhasht zoti dhe une i lutem zoti qdo dite por edhe punoj ne ket drejtim qe turistet nga kosova ta bojkotojn bregdetin e shqiperis dhe te shqiptarve bukpermbytes e mos mirnjohes .

Po ashtu ka shum shenja pozitive se kosovaret kan filluar te ndergjegjsohen dhe shum shpejt nuk do shkoj as dy vite sapo te liberalizohen vizat kosovaret do ta braktisin bregdetin e shqiperis dhe do tja mesyjn ati edhe me te lire te BULLGARIS

Por edhe ati te kroacis greqis por edhe do ti ktheheh ne mas te madhe ati te MALIT TE ZI dhe vendeve tjera te evropes keshtu qe keto qindra milionat e kosovarve te cilat ne te ardhmen mund te jen MILIARDA nuk do ti shijojn me injorantet brek grisur te shqiperis

Ne Zvicerr por edhe ne vendet e tejera Evropiane ka nje MOTO mbi te cilen esht ndertuar dhe Zhvilluar Turizmi ne Evrope MOTO e cila esht Bibla dhe Kurani i te gjitha Resurseve te Gastronomive ne Evrope

KJO MOTO ESHT

Gast ist König

Qka ne shqipe do te thote (MYSHTERIA ESHT MBRET ) APO (MYSAFIRI ESHT MBRET )
    Ore miush.
    Krris prapanicen ne ane tjeter dhe mos na bej derr derr.
    Ti po e shikon se asnje SHQIPTAR SHQIPERIE nuk po te ofendon.
    Po ku di gje ti, ti je dru me pre. Mire qe nuk jane te gjithe kosovaret si puna jote. Ti do jesh mbeturine serbi meqe arrin te shash shqiptarin o pemthym.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 07-07-2010 më 10:42

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •