Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Jo!!
    Ti perpara duhet te kerkosh ndjese qe solle nje manipulim te paturp te harapeve, dhe pastaj ta shpjegojme me gjithe qejf se per ēfare flet ajo kenge!!(edhe pse mjafton ta lexosh)

...kulture debatuese?!!?!?!Cfare quan debat ti zonje???
    Ti qe s'ke fijen e turpit te sjellesh ketu nje genjeshter, nuk ke fijen cipes te genjesh se ke perdorur GT ne perkthimin e termit ne fjale, nuk ke fijen e perulesise te kerkosh ndjese per gafen qe ke bere ne sy te te gjihe myslimaneve te ndershem, nuk ke fijen e kapacitetit te kerkimit dhe hulumtimit te fakteve aq te thjeshta qe edhe nje femije i tetevjeēares i kupton,nuk ke fijen e guximit t'u pergjigjesh pyetjeve te mia, vjen e flet per kulture debatuese!!!!!
    Ti, qe pa fijen e dinjitetit flet per besim te verber ndaj harapeve, duke fikur ne fakt qiririn e logjikes qe te ka dhene Zoti, si mund te flasesh per kulture????
    A debaton dot nje njeri ne mbrojtje te nje genjeshtre pa sjelle piken e provesm madje as edhe nje hipoteze logjike?????
    Vetem nje "qorr" si ti mund ta beje......
    jarigas mos u ngut shum e mos u zemro.ti feja jote te meson qe mos te silesh mire me tjeret . ate pune ti duhet ta zbatojsh pa diskutim .
    2 gjonit 1-13 : ......... KUSH KALON PERTEJ DHE NUK QENDRON NE MESIMET E KRISHTIT NUK KA HYNI.............................................. ........... pastaj vazhdon .........KUSH VJEN TE JU DHE NUK SJEL KTE MESIM MOS E PRANONI NE SHTEPI DHE MOS E PERSHENDETNI SEPSE KUSH E PERSHENDET BEHET PJESTAR I VEPRAVE TE TIJA TE KQIJA:
    jarigas keshtu eshte sjelja jote me pjestaret e feve tjera. une sta za per te madhe kte punen tende se ajo eshte pjes e besimit tend .por une sjam i krishtere e do te pershendes. mirupafshim

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga refet Lexo Postimin
    jarigas mos u ngut shum e mos u zemro.ti feja jote te meson qe mos te silesh mire me tjeret . ate pune ti duhet ta zbatojsh pa diskutim .
    2 gjonit 1-13 : ......... KUSH KALON PERTEJ DHE NUK QENDRON NE MESIMET E KRISHTIT NUK KA HYNI.............................................. ........... pastaj vazhdon .........KUSH VJEN TE JU DHE NUK SJEL KTE MESIM MOS E PRANONI NE SHTEPI DHE MOS E PERSHENDETNI SEPSE KUSH E PERSHENDET BEHET PJESTAR I VEPRAVE TE TIJA TE KQIJA:
    jarigas keshtu eshte sjelja jote me pjestaret e feve tjera. une sta za per te madhe kte punen tende se ajo eshte pjes e besimit tend .por une sjam i krishtere e do te pershendes. mirupafshim
    Ty tu rrit'te ndera, refet!!
    Nuk mund te zemerohem me ty, pamvaresisht paragjykimeve qe ke ndaj te krishtereve.Biles, nuk jam i zemeruar as me uvejsa-n!!
    Meqe nuk e paske kapur mire fillin, ne kete teme po debatohet rreth nje manipulimi te Bibles nga ana e arapeve, gje qe na e ka servirur uvejsa.Nuk ka te beje fare perkatesia e saj ne kete apo ate fč, por vetem fakti se jo vetem qe ka sjelle nje genjeshter, por edhe vazhdon me genjeshtrat e veta dhe mbi te gjitha deklamon se ajo si myslimane, nuk kerkon te verteten vete, por beson symbyllazi tek harapet!!!!Ky fakt, ty si mysliman duhet te te revoltonte me shume se une, pasi ve ne dyshim mesimet e Kuranit, duke ua nenshtruar mesimeve harape!!
    Sjellja ime eshte e matur dhe gjithmone reaksion i slelljes se bashkefolesit dhe ne rastin ne fjale eshte kah hapja e syve te besimtareve myslimane qe duhet t'i ruhen ketyre "dijetareve" te oreve te fundit qe pellasin "amin o harap" pa e fututr trurin aspak ne pune!!!
    Mireushkrofshim ne faqet e forumit!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Mendoj qe ky film demton seriozisht perpjekjet per ta shpetuar krishterizmin nga falimentimi.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •