Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga arber. Lexo Postimin
    Ta japi besen Plako qe njiher votova ne jete , vetem e vetem me qellim per ta humbur Thaqin se atehere ishte rerzikshem per shqiptaret , por gabova , edhe nuk gaboj me .
    haha Thaqi a nuk eshte Shqiptare?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    haha Thaqi a nuk eshte Shqiptare?

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    haha mendon se populli beson ne kete atehere edhe BDI eshte njesoj apo?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    haha mendon se populli beson ne kete atehere edhe BDI eshte njesoj apo?
    Natyrishte qe beson ne te populli , ky eshte drejtori i MVR-se .. BDI eshte edhe me zi tashti ..

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Natyrishte qe beson ne te populli , ky eshte drejtori i MVR-se .. BDI eshte edhe me zi tashti ..
    kam nje pyetje personal per ty
    a beson ti personalisht ne drejtorin e MVR?!
    (Pershendetje Arber)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    kam nje pyetje personal per ty
    a beson ti personalisht ne drejtorin e MVR?!
    (Pershendetje Arber)
    Cfare lidhje ka ajo a besoj une a jo nga nje person , Sllav , vrases i perbetuar i popullit shqiptare ?
    Ky ta ka bere te qarte aty , qe ne e formuam PDSH per ta dobesuar atehere PPD se shume u forcua dhe ishte rrezik per shtetin e Maqedonise (edhe te Wikiliks isht njejte ) , e dyta , kurr nuk e ka demantu kete ai per te cilin flet ky person . e treta , thefshin qafen qe te gjithe per mu sidomos partit "tona" se pari .

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Cfare lidhje ka ajo a besoj une a jo nga nje person , Sllav , vrases i perbetuar i popullit shqiptare ?
    Ky ta ka bere te qarte aty , qe ne e formuam PDSH per ta dobesuar atehere PPD se shume u forcua dhe ishte rrezik per shtetin e Maqedonise (edhe te Wikiliks isht njejte ) , e dyta , kurr nuk e ka demantu kete ai per te cilin flet ky person . e treta , thefshin qafen qe te gjithe per mu sidomos partit "tona" se pari .
    ka lidhje si jo ,se mund te jete e montuar si per PDSH apo BDI ..

jam shume dakord partite Shqiptare ne Maqedoni kane deshtuar si Thaqi si Ali Ahmeti

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    A ka ne Ylliride Rufi Osmana e Vebi Xhemaila, nuk ceki emna tjere. Tjeret sidomos ato qe kem sot te gruesku,nau kan imponua simbas tekeve politike nga te huajt per te kalu fazat e perkoheshme...BDI-in komplet e kem dhurat nga shkiet permes te majtes shqypnis, nano, meta,majko, gjinushi jan krieatert e BDI-s tito-enveriste. ruhej mos tju imponojeper mes koco danajt edhe ndonje taborr te njete si BDI-stat. U munduan per ems g.adilit nuk ju shkoj, por maqinerija qe prodhon patriota enverist nuk ndalet, ashete cdohere ne perdorim. Zvararniket e vjeter te LPK-es, si i. kelmendi zvarriten per rreth universiteteve ne Tetove e kudo, per te regrutua idhetar te ideologjis komuniste dhe enverist te ri! Ne ke te loje tinezare bien viketima, te paret jan te rit ton,studentat te moshes 14 vjecare e deri aty ka 25 vjec.
    Kujdes duhet te kem se regjimi vdekun enverist frymon permes zvaranikeve si i.kelmendi me pake shok qe i bejn konak ne Ylliride, ka arrite tua pastron trunin deri ne ate mase sa edhe shpenzimet e jetes ti shtazarake ia paguajn te shkretit shqyptar. Duke i besua se aj ashete idealisti per qeshtjen kombetare!!! e keqja jon rrenjet i ka ne shqypni te qerdhja e krye zvarranikve PS-ist, aty ku e mbolli miladini e mugosha para 70 viteve,mu nga aty buron trazira
    dhe helmimi i shpirtit te shkretit shqyptar. I nerumi Arber kujdes nga broshurat qe shkepen tinezishet nga njerz te dyshimet. Sot shqyptari ska nevoj per organizime neper podrume nga zvarranik fjale shum e manipulues te pregadit jo per te miren e shqyptaris, por per ta mbajet gjalle frymen e qelbun enveriste. Plaku kete jau thet me plote vete dije.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •