A e di sa po me rruhet mu te shamija juaj dhe te fet e juaja muslimane dhe katolike, une po flas per liri dhe te drejta njeriu
Jezusi (Isai a.s) dhe Muhammedi a.s, jane Pejgambere te All-llahut xh.sh.
Ata , si dhe pejgamberete te tjere kane thene gjithmone te verteten.
Prandaj ne si Muslimane, si populli me i ndritur dhe me moral me te larte, nuk duhet te bejme tifo se cili Pejgamber ka
pasur te drejte.
Ne Muslimanet i pranojme te dy keta njerez si te derguar te All-llahut xh.sh.
Ne i ndjekim mesimet e te gjithe Pejgambereve.
Por, Muhammedi a.s eshte vula e te gjithe Pejgambereve d.m.th. eshte rezymeja dhe persosmeria e pejgamberllekut
sic eshte Kur'ani famelarte , libri me i sakte.
Ndrysho Firmėn
Kur nuk din ta lexosh nje material, ne kete rast biblen, mos e lexo fare se e tregon budallallykun tende.
Kjo thenje nuk eshte e Jezusit per armiqet e Tij.Veē kėsaj, i sillni kėtu armiqtė e mi, tė cilėt nuk donin qė unė tė mbretėroja mbi ta dhe i vritni pėrpara meje!".
Jezusi po tregon historin e nje burri tjeter i cili i thote ato fjale per armiqet e tij: (Luka 19:11-27)
11 Dhe, ndėrsa ata po i dėgjonin kėto, Jezusi vazhdoi tė tregojė njė shėmbėlltyrė, sepse ai ishte afėr Jeruzalemit dhe ata mendonin se mbretėria e Perėndisė do tė shfaqej menjėherė.
12 Tha, pra: ``Njė njeri fisnik shkoi nė njė vend tė largėt pėr tė marrė nė dorėzim njė mbretėri e pastaj tė kthehej...
...Veē kėsaj, i sillni kėtu armiqtė e mi, tė cilėt nuk donin qė unė tė mbretėroja mbi ta dhe i vritni pėrpara meje!".(lexoje ter pjesen nga vargu 11 deri tek 27).
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
edhe keto jon politika Arabe e kam then
Politik mat mir se kjo nuk kam par asnijehere diktatur duke perdorur Zotin... ca do ma keq per mendjen e njerzve..
dhe ceke n'fund ne ate tregim qe e postove KY ESHTE MENDIMI JEM! perderi sa ska fakte mendimi te perket vetem ty dhe eshte total i pa baze... perveq kurani qe e mbeshtet![]()
me pare duke folur per te krishteret the: te Krishteret por ata qe pernjemend e ndjekin fjalen e Krishtit
tani po thua qe europianet e shprehin krishterimin ne ēdo pjese te identiteit te tyre.
sa eshte perqindja e divorceve ne europe? divorci ne krishterim nuk ekziston fare me duket.
po ato qe ne itali (kulmi i Krishterimit) thone: Dio ca*e; po**o Dio; po**a Madonna, ku e quan krishterimin qe shprehnin ne ēdo pjese te identitetit te tyre??????
kur flas per laicitet. flas per laicitet te shtetit, jo per laicitet te popullit.
sikur sot shteti te ishte i krishter, do te ktheheshim ne kohen e inkuizicionit te shenjte. atehere shtetet nuk kane qene laik.
sikur te zbatohej ligji Biblik neper europe...... do te behej nami. jo per gje por Bibla eshte antikushtetuese ne s'di sa pika...
Vasudhaiva Kutumbakam
ou! budallallekun tim e? thua je me i ditur dhe me i shkolluar se une??? kam shume dyshime per kete...
kush te tha qe nuk di te lexoj??? apo shtype butonin dhe te filloj filmi ne trurin tend?
qeshtja nuk eshte se nuk di, por nuk dua. te pakten tani per tani jo.
hap syte dhe lexo ēfare shkruaj une dhe jo nentitujt e atij filmit qe luhet ne trurin tend!
p.s. fjala budallallek eshte gjini mashkullore e jo femerore, ti i zgjuari...
Vasudhaiva Kutumbakam
Baca Admiral s'pari thuj njerit faleminers per pergjigjen ke shum i kjart at e lype at ta dha pastaj divorci egziston por eshte mekat por a ka njeri pa mekat?
Forca mekatit osht shum e madhe per ta perballuar njeriu nomral.. Jezusi e ka shprehur edhe vet qe nuk ka njeri pa mekat le mor burr madona hamza ademi feja krishtere nuk bazohet n individa por ne Krishtin(i pa mekatuar ) .. dhe sdi pse me duket je ni fanatik musliman ne zemer.. e po perpiqesh qe duke u treguar ateist te dalesh diku...e duke perdorur buda sepse nuk ke qfar sjell paqsore nga feja juaj...
eu sa idiot dhe injorant qe na je, tani me verteton me shume ate mendim qe kame per ju.neve nuk ka behet vone se ate ruhet ti apo jo ,ndash rruaje ndash mos eshte problem i yti, ti flet per liri dhe te drejtat njerezore qe dikush ti mer me dhune , ta ndalon shkollimin vetem pse je muslimane dhe ke shami,ndersa ata me mini funda i bejne sekretaresha qe ti kenaqin epshet e tyre, akoma se ke te qarte kete ti?
Krijoni Kontakt