Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 62
    e kapur nga Krishti Maska e Noku Ymeri
    Anėtarėsuar
    05-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    84

Nje histori nga Mark A. Gabriel.

"Si,e paske tradhetuar Islamin?" ,iu drejtua ajo.
    "Jam shume i lodhur tani per te folur gjere e gjate,por do te te tregoj dy histori:"
    Nje here Muhamedit i sollen nje grua qe kishte shkelur kuroren,dhe e pyeten,"Cfare te bejme me te?"
    Muhamedi u tha-"Lereni ta linde femijen dhe kur te behet dy vjec,merrjani femijen dhe vriteni gruan",dhe ata keshtu bene.

Le te krahasojme Muhamedin me Jezusin.
    Ne here i sollen Jezusit nje grua qe e kishin kapur per tradheti. "A ta vrasim me gure?" e pyeten ata. Jezusi u tha-"Le ta godase i pari ai qe eshte pa mekat mes jush". Te gjithe leshuan guret dhe u larguan,sepse te gjithe ishin mekatare. Pastaj Jezusi i tha,-"As une nuk te denoj,shko dhe mos mekato me".

Tani une po te pyes ty,i tha i huaji,- Ke deshiron te ndjekesh ,Muhamedin apo Jezusin?
    Gruaja shpertheu ne lot dhe po ate dite ajo rrefeu se dhe ajo ishte nje kuroreshkelese,dhe pranoi Jezusin ne jeten e saj!
    Kush ka Birin ka Jeten

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    BUDA : asnje gje e gjalle nuk duhet te vritet. as edhe kafsha ose insekti me i vogel, sepse jeta eshte e shenjte.

JEZUSI: ndėrkaq armiqtė e mi, ata qė nuk mė deshėn pėr mbret, sillni kėtu dhe vritni para syve tė mi

cilin do ndjekesh? Buden apo Jezusin????????????????????
    Vasudhaiva Kutumbakam

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    BUDA : asnje gje e gjalle nuk duhet te vritet. as edhe kafsha ose insekti me i vogel, sepse jeta eshte e shenjte.

JEZUSI: ndėrkaq armiqtė e mi, ata qė nuk mė deshėn pėr mbret, sillni kėtu dhe vritni para syve tė mi

Je ba bajat ti me kete rresht biblik ta kan skjaruar 1000-here

Jezusi: nese dikush ta hyn ne njeren faqe ktheja dhe tjetren
    Jezusi: lesho shpaten se kush jeton prej saj prej saj dot vdes

me mire merru me muslimanizem dhe shiqo si e mysin njani tjetrin si bejn plane per te mbytur sa ma shum qafira ne emer te allavit , e mos e perdor buden si mbrojtje t'fes tande dhe ikje prej teme...

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Je ba bajat ti me kete rresht biblik ta kan skjaruar 1000-here

Jezusi: nese dikush ta hyn ne njeren faqe ktheja dhe tjetren
    Jezusi: lesho shpaten se kush jeton prej saj prej saj dot vdes

me mire merru me muslimanizem dhe shiqo si e mysin njani tjetrin si bejn plane per te mbytur sa ma shum qafira ne emer te allavit , e mos e perdor buden si mbrojtje t'fes tande dhe ikje prej teme...
    para nja dy muajsh e kam zbuluar rastesisht nga e dashura ime.
    askush nuk e ka sqaruar. po ia fute kot ketu.
    jo per gje, por nuk ka interpretim paqesor ai varg...

e po ndoshta e kane perkthyer gabim. jane bere plot gabime ne perkthimin e Bibles.

po pse te merrem me muslimanet??? po te doja te merresha me to do te shkoja te jetoja ne afganistan.
    kam zgjedhur europen laike.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    para nja dy muajsh e kam zbuluar rastesisht nga e dashura ime.
    askush nuk e ka sqaruar. po ia fute kot ketu.
    jo per gje, por nuk ka interpretim paqesor ai varg...

e po ndoshta e kane perkthyer gabim. jane bere plot gabime ne perkthimin e Bibles.

po pse te merrem me muslimanet??? po te doja te merresha me to do te shkoja te jetoja ne afganistan.
    kam zgjedhur europen laike.
    Po mire ti qe jeton ne Europen laike me nje shumic shum te madhe te Krishtere mund te bindesh dhe besoj qe je i bindur edhe vet qe te Krishteret por ata qe pernjemend e ndjekin fjalen e Krishtit jan shume paqsor dhe dashamires dhe nese don vertet sqarim te ati rreshtit ki shume kisha afer shko dhe pyti....
    Por mos thuaj qe ska qen paqsor sepse gjat gjith jetes se ti flet vetem per paqe dhe urrejtje ndaj mekatit ndresa per krahasime mire europen e din si eshte shko pervo pak dhe Arabine,Irakin,Palestinen,Iranin dhe hadje me trego cili eshte me paqsore

ahahahah sa kam qesh, po mos me njek asnjerin a prish naj pune ?

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Po mire ti qe jeton ne Europen laike me nje shumic shum te madhe te Krishtere mund te bindesh dhe besoj qe je i bindur edhe vet qe te Krishteret por ata qe pernjemend e ndjekin fjalen e Krishtit jan shume paqsor dhe dashamires dhe nese don vertet sqarim te ati rreshtit ki shume kisha afer shko dhe pyti....
    Por mos thuaj qe ska qen paqsor sepse gjat gjith jetes se ti flet vetem per paqe dhe urrejtje ndaj mekatit ndresa per krahasime mire europen e din si eshte shko pervo pak dhe Arabine,Irakin,Palestinen,Iranin dhe hadje me trego cili eshte me paqsore
    europa eshte kaq paqesore sepse eshte laike.
    kur ka qene e krishtere i ka dhene provat se sa paqesore ka qene... historia flet qarte.

une nuk e kam lexuar ndonjehere Biblen dhe Kuranin.
    ato vargjet m'i ka treguar e dashura ime e cila ka disa muaj qe po ben sikur po lexon Biblen.

sdq ke te drejte. ato qe kam njohur une dhe jane me te vertete te krishtere, pra qe ndjekin fjalen e Krishtit jane te gjithe njerez te mrekullueshem. njerez tolerante dhe paqesore. 100%. por te tille kam njohur vetem 5 a 6.

une te shkoj te prifterinjte per te pyetur interpretimin e Bibles???? po Bibla nuk eshte shkruar per prifterinjte. eshte shkruar per te gjithe popullin. apo jo?
    pastaj ma interpreton sipas qejfit te tij. ndarjet brenda krishterimit e vertetojne kete.
    katolike, ortodokse, protestante, deshmitare te jehovajte etj. te gjithe te krishtere e quajne vehten

sdq ndoshta eshte ndonje nder gabimet qe jane bere gjate perkthimit.
    si puna e brireve te moisiut
    e di historine e brireve???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    [QUOTE=MafiaWarz;

ndresa per krahasime mire europen e din si eshte shko pervo pak dhe Arabine,Irakin,Palestinen,Iranin dhe hadje me trego cili eshte me paqsore[/QUOTE]

me shku atje ,te paret qe te arestojne jane amerikanet dhe evropjanet e krishter dhe te torturojne deri sa te pranosh se je islamist terorist,te bejne nje foto dhe menjhere BBC ,CNN LAJME BOMBASTIKE nje evropjan musliman eshte kapur para se te shpertheje bomben dhe veten hehehe dhe ketu do shohish sa paqesore qe jane me aratim mbi 10.000 euro

Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    me shku atje ,te paret qe te arestojne jane amerikanet dhe evropjanet e krishter dhe te torturojne deri sa te pranosh se je islamist terorist,te bejne nje foto dhe menjhere BBC ,CNN LAJME BOMBASTIKE nje evropjan musliman eshte kapur para se te shpertheje bomben dhe veten hehehe dhe ketu do shohish sa paqesore qe jane me aratim mbi 10.000 euro
    Cfar gomralliku ke then. po pse ato qindra miljona musliman qe jetojn ne europe dhe amerike , po torturohen ? pffff mos ja fut kot po fol naj gje me vend

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    europa eshte kaq paqesore sepse eshte laike.
    kur ka qene e krishtere i ka dhene provat se sa paqesore ka qene... historia flet qarte.

une nuk e kam lexuar ndonjehere Biblen dhe Kuranin.
    ato vargjet m'i ka treguar e dashura ime e cila ka disa muaj qe po ben sikur po lexon Biblen.

sdq ke te drejte. ato qe kam njohur une dhe jane me te vertete te krishtere, pra qe ndjekin fjalen e Krishtit jane te gjithe njerez te mrekullueshem. njerez tolerante dhe paqesore. 100%. por te tille kam njohur vetem 5 a 6.

une te shkoj te prifterinjte per te pyetur interpretimin e Bibles???? po Bibla nuk eshte shkruar per prifterinjte. eshte shkruar per te gjithe popullin. apo jo?
    pastaj ma interpreton sipas qejfit te tij. ndarjet brenda krishterimit e vertetojne kete.
    katolike, ortodokse, protestante, deshmitare te jehovajte etj. te gjithe te krishtere e quajne vehten

sdq ndoshta eshte ndonje nder gabimet qe jane bere gjate perkthimit.
    si puna e brireve te moisiut
    e di historine e brireve???
    As un nuk kam lexuar te gjith Biblen as nuk jam ndonje fanatik... pra nuk mund te dhe pergjigje e po nese jan 5-6 cti beish ata 5-6 jan taman si duhet qe kan kuptuar si duhet jetuar paqen me te dhe kan fuqi ta bejn ate e jo te deshiroish mekatin! por edhe aj thot qe nuk ka njeri pa mekat...sa i perket kesaj laike ndaja laikitetin nga feja sepse prap ata ne besim jan shumica shum e madhe krishtere
    dhe ne qdo pjes te identitetit te tyre e shprehin ate dhe jan po ata qe e kan mbajtur krishterimin gjall deri ne ket kohe...
    Bibla nuk eshte shkruar per priterinjte por ata e studijojn fjale per fjale se at pun gjat jetes e kan nuk ka koh gjith njerzimi te studjon biblen+Farmacist per ate jan edhe kishat te shkosh dhe te mesosh rreth te mires e te keqes dhe rreth jetes se Krishtit...

ti muslimani le burr se ty t'ka than hoxha ashtut tash vjen na tregon ktu se keshtut ju mashtrojn
    por thuaj hoxhes tend ti len endrrat mbrapa dhe dil pak ta shiko jeten e europjanve

Jo Iraku Arabia ma paqsore se Europa na qenka

Jo nuk me kujtohet ajo historia e brirve te moisiut, ndoshta kam degjuar per te.. por te thash qe nuk jam un ndonje dijetar i madh i feve as nuk kam zgjedhur ti studjoj ato por kam logjiken te shnosh dhe n'qofse vertet duhet besuar ne fe to di ta dalloj ate te Zotit nga ate te false ket tregojn edhe vendet ne bot qe kan shumic krishtere e te tjera qe kan shumic muslimane aty ke boll shembuj qe te mesosh prej feve... dhe te jep vizion ku te dergon mbajtja e asaj feje...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MafiaWarz : 30-06-2010 mė 09:44

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •