Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    E rendesishme eshte qe te flasim o Beso,aq me mire qe flasin edhe ata qe nuk flisnin deri dje.
    Une e quaj ndergjegjesim,per ty mund te jete oportunizem,ceshtje gjykimi!
    Jam i prirur te respektoj mendimin tend pavarsisht nese jam apo jo dakord.
    Përshëndetje shoku tanku!

Jam dakort që njerzit ndryshojnë mendim dhe nuk ka asgjë të keqe por nuk mund të ndryshojë mendim një njeri kur bëhet fjalë për humbjen e 26 jetëve!Se i bie që atëhere kur ndodhi,të ishte gjë e drejtë dhe tani pas disa vjetëve të mos jetë e tillë.Unë e pranoj ndryshimin e mendimit por jo në këto raste.Një politikan,nëse pretendon se është i tillë,në sjellje ndaj moralit të tij,nuk hyjnë fare këto dhe janë thjesht oportunizma të rrezikshëm.Gjithsesi ne bëjmë debat edhe mirë bëjmë kur respektojmë etikën dhe mendimin e të tjerëve.
    Klm

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Per hir te se vertetes e gjithe klasa politike Shqiptare,pa perjashtim,heshti per gerdecin dhe akoma vazhdon te heshte.Shoqeria civile gjithashtu ngjason me nje individ ne gjendje kome,vetem tubi i oksigjenit e ndan nga vdekja klinike.Ketu asnje gje nuk funksionon Beso dhe maxhoranca po perfiton nga kjo situate per te perqendruar pushtetet ne nje dore te vetme.Eshte ceshtje kohe qe premtimi i Berishes se do qendroje ne pushtet deri sa zoti t'i jape ymer,te shnderrohet ne realitet.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •