Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 113
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga belive-god Lexo Postimin
    Oao!
    Sa bukur Mafiawars na fol ky djaloshi,
    eshte mir qe ta mesosh alfabetin e Gjuhes Shqipe edhe nje here e pastaj te vijshe ne forumin Shqiptar, qe te shkruash ndonje koment.
    Vatikani:
    ''papa....'' te cilit i thu ti, ai e mban boten ne dore, dmth se gjithkush kur te hyn ne shtetin e Vatikanit duhet me shku para Hiresis se tij, ne dy gjunjet sepse sipas Katekizmit te Kishes Katolike (KKK): Papa eshte zavendes i Krishtit ne Tok, dhe qdo vendim e merr prej Shpirtit te Shenjt.

Papa Benedikti 16 veq nje leter e shkruajti mbas bota islame u kthy mbrapsht sepse nuk e kishte kuptuar intelektuali islam letren:

Citimi nga Papa Benedikti i njė fraze shekullore e cila lidh Islamin me dhunėn, ka shkaktuar zemėrim nė vendet me popullsi myslimane. Parlamenti i Pakistanit miratoi sot unanimisht njė dokument ku thuhet se Papa ka ofenduar Islamin dhe profetin Muhamed.
    Nė njė shėrbim fetar, ajatullahu i madh i Libanit, Mohamed Husein Fadlallah, theksoi se Papa duhet tė kėrkojė ndjesė nė mėnyrė tė drejtpėrdrejtė dhe jo nėpėrmjet zyrtarėve tė Vatikanit. Kreu i kishės katolike i bėri komentet qė kanė ngjallur polemika, nė njė fjalim pėr akademikėt nė Gjermani ditėn e martė. Ai citoi thėnien e njė perandori bizantin tė shekullit tė 14-tė, i cili pat thėnė se Profeti Muhamed solli vetėm ligėsi dhe sjellje ēnjerėzore, si ē’ėshtė lufta e shenjtė.
    Udhėheqėsit myslimanė kudo nė Lindjen e Mesme dhe Azi kanė dėnuar komentet dhe kanė kėrkuar qė Papa tė kėrkojė ndjesė. Vatikani tha se Papa Benedikti respekton Islamin dhe nuk kishte qėllim tė ofendonte myslimanėt. Njė zyrtar i Vatikanit u bėri thirrje studiuesve myslimanė tė rishikojnė fjalimin e Papės, duke thėnė se ėshtė e qartė se ai nuk sulmoi Islamin.

Por ku nuk e kupton intelektuali letren qka jane ata te cilet vijne pas tij?
    Jo vetem Papa qe e thote kete kur citon perandorin e bizantit, po vet libri i tyre i thote keto gjera (nuk po flas per myslimanet shqiptare, e aq me pak forumistet qe e konsiderojne veten avokate te fese islame, por per fashistet arabe), pra Kurani dhe Hadithet urdherojne qe krejt bota de fakto t'i nenshtrohet arabise se ata e paskan primatin e Zotit...

Po lexoja ne Internet,

http://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Medina

Perandoria Osmane Islamike luftohet nga Islamiket e Arabise, gjymtohen e vriten me mijera njerez, keta e kritikojne Gjergj Kastriotin - Skenderbeun per luftera, ndersa keta vet edhe sot luftojne ndermjet vete me qindra vriten per cdo dite, + edhe gjymtojne e vrasin pjesetare te besimeve tjera. Po te ishin ata intelektuale nuk do ta detyronin popullin e tyre te besojne e bejne gjera te palogjikshme, do te mblidheshin e do ta shqyrtonin dhunen qe gjendet ne fene e tyre, dhe do te kerkonin metoda qe te dalin nga kjo dhune e jo te hidhen me agresivitet per gjithcka e te fajesojne te tjeret kur ua thone te verteten, qe vet jane shume te verber qe te shohin dicka.

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-10767867

i/e regjistruar Maska e belive-god
    Anėtarėsuar
    21-09-2009
    Vendndodhja
    All Over the World
    Postime
    79
    Po po, skenderbeut i thojn tradhetar e pse? sepse e ka tradhtu islamin gagagagag qfar gjeje palidhje e ka tradhtu jo po e ka shkel ja ka myt kryt si morrit. Kur ka hec ai ju kan dridh kembet te tjerve. NO ISLAM IN THE WORLD BECAUSE THE WAR START e luften kush e udheheq djalli gjithmon bajn ata luft.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    hajde chino hajde,LOOL
    me mire se me pase Rrespekt ndaj te gjitheve nuk ka,vella
    Ok ,ja te pershendes dhe te uroj cdo te mira,chino
    Ke te drejte. Por une jam mik i pashoq i respektit. Prandaj e mbroj ate edhe kur jam une ne pyetje. Nese e mbroj respektin vetem kur jane vlerat islame ne pyetje, por jo kur jane ato tjerat ne pyetje, atehere do isha mik i njeanshem i respektit. Do isha mik i gjysemrespektit apo gjysemmik i respektit. Kjo nuk i shkon per shtati personalitetit te nje kaurri sic jam une.

Nuk e do, nuk e cmon askush Allahun sa une fisin e familjen time. Ka genjyer Allahu nese e ka thene kete gje. Kush e nencmon kete dashhuri qe kam une per fisin e familjen duke e ofenduar kete, i tregoj se si ndjehem duke ia ofenduar cdo "shenjtesire" qe ka.

Te pershendes vellezerisht.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ke te drejte. Por une jam mik i pashoq i respektit. Prandaj e mbroj ate edhe kur jam une ne pyetje. Nese e mbroj respektin vetem kur jane vlerat islame ne pyetje, por jo kur jane ato tjerat ne pyetje, atehere do isha mik i njeanshem i respektit. Do isha mik i gjysemrespektit apo gjysemmik i respektit. Kjo nuk i shkon per shtati personalitetit te nje kaurri sic jam une.

Nuk e do, nuk e cmon askush Allahun sa une fisin e familjen time. Ka genjyer Allahu nese e ka thene kete gje. Kush e nencmon kete dashhuri qe kam une per fisin e familjen duke e ofenduar kete, i tregoj se si ndjehem duke ia ofenduar cdo "shenjtesire" qe ka.

Te pershendes vellezerisht.
    Faleminderit vella per pershendetje.
    (une mendoj keshtu,ne te gjithe Shqiptaret jemi vellezer mes veti, dhe skemi cka te ofendojme mes fejave, secili le te mban fejen ate qe deshiron, as nje feje nuk eshte per te kritikuar se fundi te gjitha kane qellime pozitive,dhe te kemi Rrespekt maximal mes veti,
    normal qe diskutimi eshte i mire,mendoj pa fyerje per te gjithe)
    pershendetje chino

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    Faleminderit vella per pershendetje.
    (une mendoj keshtu,ne te gjithe Shqiptaret jemi vellezer mes veti, dhe skemi cka te ofendojme mes fejave, secili le te mban fejen ate qe deshiron, as nje feje nuk eshte per te kritikuar se fundi te gjitha kane qellime pozitive,dhe te kemi Rrespekt maximal mes veti,
    normal qe diskutimi eshte i mire,mendoj pa fyerje per te gjithe)
    pershendetje chino
    Dhe une mendoj njejte si ti. Prandaj nuk me rruhet per fete, kur kto mesojne te nencmojme e madje edhe urrejme njeri tjetrin apo te urrejne muslimanet kaurret si mua apo sic ishin gjithe ata paraardhes madheshtore te kombit tone.

Pyetja eshte, a mund te jene mendimet e ne dyve te frytshme pa njerez, te cilet tregojne gatishmeri per ta nencmuar e urrejtur e share "Zotin" mrapa, nese dikush na pershkruan "Zotin" si te tille qe ai meson te nencmojme njeri tjetrin ne baza fetare?

Besoj jo. Nese kemi dashuri e tolerance nderfetare, atehere per shkak te shume atyre burrave fisnike, te cileve nuk u rruhej per Allah e Hy dhe te cilet neve femijeve te tyre na lane kete gje trashegim.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Nje Shqiptar ketu ne forum duke mbeshtetur nje kulture te tille dhe me e keqja kjo i duket ajo e drejta
    refet
    '' feja islame e denon me vdekje/gurezim/ nje njeri qe eshte i martuar e ka mardhenje seksuale me nje grua te huaj. kjo eshte ligj i sheriatit islam e ti mafija cka po befasohesh nga kjo. nuk kemi cka te diskutojme per kte se kjo a te pelqen ti a jo ajo eshte problem i jot.ne islam mundet te kesh 4 gra legale por nuk ke te drejte te bajsh prostitucion. pa lini kto muhabetet e kota mafija e dil ka ndonje shpi publike e ban zina se per tie shte e lejueshme zinaja e prostitucioni. morali eshte zero tek ti e ato si ti''

Mendoni qe te mendoin te gjith si ky dhe te aplikohet kjo mendje dhe ligj ne Shqiperi do te bie ndesh me traditat tona?

Te kemi ka 4 Gra (Roberesha) dhe ata qe se kan lekun te mos ken ?
    Dhe ti vrasim ato qe tradhtoine..? (me gur)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Nje Shqiptar ketu ne forum duke mbeshtetur nje kulture te tille dhe me e keqja kjo i duket ajo e drejta
    refet
    '' feja islame e denon me vdekje/gurezim/ nje njeri qe eshte i martuar e ka mardhenje seksuale me nje grua te huaj. kjo eshte ligj i sheriatit islam e ti mafija cka po befasohesh nga kjo. nuk kemi cka te diskutojme per kte se kjo a te pelqen ti a jo ajo eshte problem i jot.ne islam mundet te kesh 4 gra legale por nuk ke te drejte te bajsh prostitucion. pa lini kto muhabetet e kota mafija e dil ka ndonje shpi publike e ban zina se per tie shte e lejueshme zinaja e prostitucioni. morali eshte zero tek ti e ato si ti''

Mendoni qe te mendoin te gjith si ky dhe te aplikohet kjo mendje dhe ligj ne Shqiperi do te bie ndesh me traditat tona?

Te kemi ka 4 Gra (Roberesha) dhe ata qe se kan lekun te mos ken ?
    Dhe ti vrasim ato qe tradhtoine..? (me gur)
    pse or burr i perzien temat,cka i ngateron tash gjerat,ketu a do diskutojm per gurezimin apo per qellimin e temes qe ke hapur,apo vetem don te risish nr e postimeve

perqendrohuni ne teme,se lat nam
    Jetė e rėndė.......!!!

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    pse or burr i perzien temat,cka i ngateron tash gjerat,ketu a do diskutojm per gurezimin apo per qellimin e temes qe ke hapur,apo vetem don te risish nr e postimeve

perqendrohuni ne teme,se lat nam

Pergjigju po te vazhdoim ta kultivoim ket kultur ne mendjet e shqiptarve dhe ti vije nje fundi dhe te gjith te mendoim si ky qfare do te ndodh??
    E sheh qe me ket qe flet eshte total ne kundershtim me ligjet e njerzimit?

prandaj nuk perzi asgje kjo mendje qe po kultivohet ne Kosove me saktesisht eshte shum rrezik per kombin dhe racen e Shqipetarit

Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Pergjigju po te vazhdoim ta kultivoim ket kultur ne mendjet e shqiptarve dhe ti vije nje fundi dhe te gjith te mendoim si ky qfare do te ndodh??
    E sheh qe me ket qe flet eshte total ne kundershtim me ligjet e njerzimit?

prandaj nuk perzi asgje kjo mendje qe po kultivohet ne Kosove me saktesisht eshte shum rrezik per kombin dhe racen e Shqipetarit
    Kesaj i thone po shan hajduti - vjedhsin

Ti ose nuk e ke lexuar biblen , ose don ta mbrosh duke shar kuranin per te njejtat gjera qe ndodhen edhe ne bibel " Dhijat e re dhe e vjeter"
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Kesaj i thone po shan hajduti - vjedhsin

Ti ose nuk e ke lexuar biblen , ose don ta mbrosh duke shar kuranin per te njejtat gjera qe ndodhen edhe ne bibel " Dhijat e re dhe e vjeter"

Ksaj i thon qe je nje gjysem budall lol por mos u ofendo jo i teri?

Ku mbrojta biblen un ktu? apo pse kapesh per bibel? apo qfar mendon qe mua me ofendon ose me prek nese ofendon biblen ose Jezusin lol gabohesh miko!

Une qendroj 1.Shqipetar dhe qdo gje qe e rrezikon ket duke u munduar ta nderroj gjuhen dhe traditat ne p... te sames e qoj pa marr parsysh qfare eshte

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •