Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 42
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Ja u mastrubinuan serbet se festuan ate qe hengren nga turqit dhe kete here ate qe hengren nga USA e NATO.
    Le te festojne tere jeten per humbjet e tyre dhe te gjejne sa me shume K*r llazare te rinj.
    Dhe ca vjet do rritet Kosova dhe Shqiperia dhe kto gardat e K*r llazarit ishalla behen bashke e na shpallin lufte.
    Qe ti marim ato copat e Shqiperise qe kan ngel akoma ne Serbi e Mal te zi.
    Kemi detyra te medha perpara o shqipo qe ta bejme kete vend sic e kan pasur te paret tane.
    Boll na hegren e copetuan, boll na ndane gege e toske, boll na paguane qeverrite armiqte tane, boll na mbajten me pensione qe te behemi greke, boll na paguan qe te mbajme mjekrra arabe e vajza te mbuluara, boll perfituan me fukarallekun tone, boll na ngriten varre te huaja ne token e te pareve tane, boll po na kerkojne detin tone, boll po na kerkojne vorio leshin, rritjen e grekve, te serbeve e rrumuneve ne shqiperi.
    Respekt për postimin tënd, e çmoj shumë dhe pajtohem në pjesën më të madhe të postimin, mirëpo t'u kisha lutur që të mos e fetarizosh temën, e kam nga frika se mos devijon tema nga replikat e të tjerëve

Flm për mirëkuptim!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    O vëllezër unë ndegjova se disa motoçiklistë ishin sulmuar, mirëpo habitem se si nuk doli askush që të paktën t'ua hedh një granatë.
    Unë mendoj se Kosova ka plot të tillë që janë të gatshëm t'i sulmojnë keto kafshë, mirëpo disi më krijohet ajo bindje se EULEX-i ka mbajt sigurinë e tyre.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ja u mastrubinuan serbet se festuan ate qe hengren nga turqit dhe kete here ate qe hengren nga USA e NATO.
    Le te festojne tere jeten per humbjet e tyre dhe te gjejne sa me shume K*r llazare te rinj.
    Dhe ca vjet do rritet Kosova dhe Shqiperia dhe kto gardat e K*r llazarit ishalla behen bashke e na shpallin lufte.
    Kemi detyra te medha perpara o shqipo qe ta bejme kete vend sic e kan pasur te paret tane.
    Boll na hegren e copetuan, boll na ndane gege e toske, boll na paguane qeverrite armiqte tane, boll na mbajten me pensione qe te behemi greke, boll na paguan qe te mbajme mjekrra arabe e vajza te mbuluara, boll perfituan me fukarallekun tone, boll na ngriten varre te huaja ne token e te pareve tane, boll po na kerkojne detin tone, boll po na kerkojne vorio leshin, rritjen e grekve, te serbeve e rrumuneve ne shqiperi.
    Shkrim i mrekullueshem

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Serbet ishin dhe jon per mendimin tim GABEL e neve qe na nenshtruan Gabelet jemi mazamakeq .Turp per ne si shtet qe lejojm te fyhemi aq keq nga gabelet e Rusis.
    Serbet moren veten e tyre pasi u ndihmoj Franca e Anglia te formohej nji shtet.Para asaj kohe ska histori reale serbe veq asaj me pend te shkruar ne shekullin e fundit me plot genjeshtra.A nuk ishin Serbet qe u dhan turqve edhe vajzat sa tek ata nuk tentoj as turku te perhap islamin sikur sot qe ne magjup mahall ska shoqata bamirse sikur ne vend banimet e muslimanve sepse ishin nji popull qe si rrihte defi edhe vallzonin ku fen e konsideronin si plaqk-vesh e gjuaj .Ky pis milet as fen qe thierret ne te se respekto sa me buk kom par serb gjeja se po me ofendon mua si musliman duke pastru prapanicen ,Shajn me zot e me nan e me gjyshe e teze zotin e tyre,Turp per ket qeveri edhe nji her qe po i lejo te lehin kta zagar m....i

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Serbet ishin dhe jon per mendimin tim GABEL e neve qe na nenshtruan Gabelet jemi mazamakeq .Turp per ne si shtet qe lejojm te fyhemi aq keq nga gabelet e Rusis.
    Serbet moren veten e tyre pasi u ndihmoj Franca e Anglia te formohej nji shtet.Para asaj kohe ska histori reale serbe veq asaj me pend te shkruar ne shekullin e fundit me plot genjeshtra.A nuk ishin Serbet qe u dhan turqve edhe vajzat sa tek ata nuk tentoj as turku te perhap islamin sikur sot qe ne magjup mahall ska shoqata bamirse sikur ne vend banimet e muslimanve sepse ishin nji popull qe si rrihte defi edhe vallzonin ku fen e konsideronin si plaqk-vesh e gjuaj .Ky pis milet as fen qe thierret ne te se respekto sa me buk kom par serb gjeja se po me ofendon mua si musliman duke pastru prapanicen ,Shajn me zot e me nan e me gjyshe e teze zotin e tyre,Turp per ket qeveri edhe nji her qe po i lejo te lehin kta zagar m....i

Pse turp mor ? Sikur gabelet rus ti kishim armiqet e vetem , por...! Ti thuaj hallall qe kemi arritur te mbijetojm nga te gjith kta armiq per reth qe na kan sulmuar pa reshtur ne asnje moment nga gjith ai tentim per shfarosje fizike dhe shpirtrore te Shqiptarve i gjih agresion e qe esht perdore i gjith ai komplot te gjitha kto vuajtje qe per ti then te gjitha nuk mjafton as e gjith hapesira e keti forumi .
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Ca m.u.t kombi jane keta qe festojne humbjet e tyre .............

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    cnncnc,A shtet i poshter he shtet pasive,ncncncncn.Ku jan more policia e Kosoves,qe nuk i ka arrestuar keta kriminel?upss,policia ska pas kohe se ka qen dashte te merret me Albin Kurtin,turp per institucionet e Kosoves,turp per policin e Kosoves.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    O vëllezër unë ndegjova se disa motoçiklistë ishin sulmuar, mirëpo habitem se si nuk doli askush që të paktën t'ua hedh një granatë.
    Unë mendoj se Kosova ka plot të tillë që janë të gatshëm t'i sulmojnë keto kafshë, mirëpo disi më krijohet ajo bindje se EULEX-i ka mbajt sigurinë e tyre.
    qata qe po "bojn plane"me sulmu ameriken le t`dalin me i sulmu kta shkije mos t`shkojn amerike mu lodh hiq se larg...qata abdul ebu mustafa kyqyk emrat.
    mos t`rrehin gjyks kishe na shume muslimana e i ndihmojme "vllaznive musliman",mos t`merziten shume per afganca e arap po le t`dalin ti sulmojne shkijet qe ju kalojne prane shpijave...

anyway,ska kurgjo prej shkijev kan pordh n`shishe veq kan qef qeshtu si magjup mu mledh me bo zhurme..duhet me jau gerrdit kete shprehi t`keqe qe e kan mar me hi n`kosove kur dojn e me bo zhurme me na pengu...qata vllaznit musliman le t`dalin me i sulmu se kan per qka me sulmu nese dojne,mos t`kapen me amerikan e me katolik po qe ku e kan shkaun ortodoks.mpuq per mugjagjarrafat e kosoves hahaha.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 29-06-2010 më 16:32

rifat1
    Anëtarësuar
    07-04-2010
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    21
    ju kisha lut juve disave të këti forumi që keni dhën komente e juaja në këtë tem, ti ulni gjakrat se mos mendoni se qdo pun në Kosovë ka pefunduar,po ne ende nuk jemi Shtet të vendosim për vendin tonë ke pas unmik tani ke edhe euleks ke kfor e shum te tjer qe ende jan duke vendos per ne nuk mvaret krejt nga qeveria jonë. por ne kur skemi turp dhe ishajm njerzit e tanë që vet i kena zgjedh, atëher mua smë duket interesant se qka thojn armiqet tanë që po të ken mundësi do të na qfaroseshin të gjithëve.Ne duhej më tepër të punojm të jemi më të bashkuar,mos të përqahemi dhe mos të bëhemi argat i armiqëve tanë.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    eh ku je jani patrioti ku je ..... po te mos kisha lexuar shkrimet e tua se c'thua perdite ndaj qeverise demokratike shqiptare duke peshtyre me te gjitha menyrat ndoshta tani do te isha bere edhe ndjekesi yt ....
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •