Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuadėr kalon nė gjysmė-finale ?

Votues
59. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Hollanda

33 55.93%
  • Brazili

26 44.07%
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 146
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    mendoj, apo kam nje vizion, lol qe ndeshja del 1 me 1. Ne kohen shtese, ne 15min e dyte , brazili do bej golin e dyte.

kush fiton/ve skedinen me kete vizionin tim, dua % te fitimit.

p.s. Nga ka Humb Jacku ? Se ka vene baste per Hollanden. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    mendoj, apo kam nje vizion, lol qe ndeshja del 1 me 1. Ne kohen shtese, ne 15min e dyte , brazili do bej golin e dyte.

p.s. Nga ka Humb Jacku ? Se ka vene baste per Hollanden. lol
    Kaq e kishte dhe Brazili

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Duhej qe te shkruaja une qe me mungon ajo ironia jote skandaloze qe te shkruaje prape ti mbas 1.5 vjetesh?! (j/k) Pa dyshim do kete qene ajo pjesa tjeter e fjalise qe shkruajta por qe s'me kujtohet tani. Eshte kenaqesi e madhe per ty kuptohet qe po te lexojme prape. lol

Sa per Hollanden, ndoshta une me ato njohurite e mia prej amatoreje nuk e shikoj nje ndeshje si ju, sepse ti thua qe ata kane fituar pa shpenzuar energji, kurse une akoma po pres qe ata te japin spektakel ne fushe, gje qe deri tani nuk e kane bere. Dmth nuk e shikoj nje ndeshje vetem per rezultatin, por edhe per lojen qe kane bere dhe spektaklin qe kane dhuruar. Uroj qe ta bejne me Brazilin sepse jam e sigurte qe ajo gje nuk do te mungoje nga Brazilianet. Ne fund te fundit nuk kane cfare te humbin ne kete pike.
    Eshte gjithmone kenaqesi te kthehesh e te gjesh ndonje mik te vjeter verdalle, sidomos kur shikon qe nuk te kane harruar. Nuk jam futur se te them te drejten forumi ka marr nje pamje tjeter, eshte zhveshur nga cilesia qe ka patur ne fillimet e tij. Une kam qene tifoz i Hollandes qe kur kam filluar te kuptoj futbollin dhe te them te drejten eshte viti i pare qe nuk e pelqej lojen qe po bejme. Te gjithe tifozat e Hollandes, jane terhequr gjithnje nga spektakli dhe surprizat e dhuruara ne loje, qe kane pelqyer kete ekip. Por te besh spektakel, futboll te hapur, sulmues dhe terheqes vjen gjithmone me nje cmim qe paguan nga mbrapa dhe ai i ka kushtuar Hollandes mos fitimin e kupes deri me sot. Te perseris prape qe kesaj here kemi shpenzuar pak energji dhe kemi arritur te marrim rezultatin deri tani (se me Brazilin nuk i dihet). Ky tranier ka nje mentalitet tjeter me paraardhesit e tij. Ky ka sakrifikuar tiparin kryesor qe na karakterizon, per te arritur ate qe na ka munguar, kupen. Se nderkohe qe shtetet tjera krenohen me sa kupa kane ne dollap, Hollanda si inovatore dhe progresiste e ketij sporti te bukur e gjithnje nje hap para te tjereve, nuk ka asnje gjurme ne kupen e arte. Komercializimi dhe modifikimi i ketij sporti, tashme po e humb ate qellim kryesor per te cilin eshte ndjekur me fanatizem. Tifozet paguajne qindra dollare per te pare nje ndeshje te forte, me djerse e pasion, me lufte e perplasje, me emocion e surpriza dhe c'marrin..thjeshte nje loje te mbyllur e nje rezultat deciziv ne fund (flas per futbollin ne pergjithesi). Eshte prishur futbolli shume..

Ndaj Brazilit uroj te japim maksimumin dhe ti respektojme shume. Gjithashtu uroj te mos bejme gafen e pafalshme..kundra Brazilit nuk duhet te rrish kurre ne mbrojtje se te shkaterron. Kane dobesi edhe ato sa te duash se per aq kohe sa luajne me Gilberton para mbrojtesave dhe vijne me nje tranier me mentalitet mbrojtes per here te pare ne historine e tyre, verteton pikerisht ate qe te shkrova me lart, qe edhe ato, sic Hollanda, po sakrifikojne lojen e tyre authentike, ne kembim me ate qe u intereson me shume..rezultatin. Te shohim e shpresojme se nuk do e kemi te lehte. Ne ndeshjen me Sllovakine mbrojtja jone tregoi dobesite e veta kur dy here sulmuesi i tyre u gjend para portes nga nje vertikale qe ju pasua duke i zene tanet ne befasi. Brazili pasa te atille prodhon me 10-tra nga inteligjenti Kaka. Mua me gjen ne facebook po deshe..

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Holanda ne gjysmefinale!
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Pentacampeon-ėt do kalojnė mė tej.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Deri ketu Brazili ishte me fat shpresoj shum tek Hollanda ta mund Brazilin sepaku me nje gol epersi.
    Pershendetje per te gjith tifot e Hollandes.

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Patjeter qe Brazili fiton.

Hollanda ka kaq shume deshire te fitoje kupen per te here te pare. Por kur se beri kete atehere kur e meritonte mos prit ta beje tani.

Ska shanse per Hollanden , Brazili do te fitoje .
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin

Rrofsh! Po kerkoja ne fakt per ndonje parashikim te sakte, po ky i tejkalon te gjitha.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    kam nderruar skuader vetem per kete vit..nga tifoze e Gjermanise jam bere tifoze e Brazilit..shpresoj Brazili te mos me zhgenjeje ne kete boteror..

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Rralle te rastis te shohesh ndeshje te ketij niveli.Uroj te fitoje ajo qe ta meritoje!

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •