Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuadėr kalon nė gjysmė-finale ?

Votues
59. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Hollanda

33 55.93%
  • Brazili

26 44.07%
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 146
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Njerezit vene baste prej miliona dollaresh per kete pune, kurse ti e dashke te gatshme. Muhabeti eshte qe une kam vene bast me tim ate i cili eshte tifoz i flakte i Brazilit prej disa dekadash lol. Kuptohet basti yne eshte me disa zero me pak (e tija me nje zero me shume lol) por se c'kam nje frike qe keta prapanice-zinjte e Brazilit do e fitojne. Uroj qe jo po top eshte ai i shkreti dhe ndonjehere kercen me teper se c'duhet (sidomos ky i ketyre njehere qe pati dhe ankesa te shumta kete boteror ).

Nuk ka njeri ne kete planet qe te shohe futbollin (e ta kuptoje) dhe te mos pelqeje Hollanden. Me Brazilin nuk e kemi te lehte, aspak, por edhe te na mimimizojne kaq shume them se nuk eshte e drejte. Sivjet kemi pare nje Hollande me ndryshe. Jo ajo e dikurshmja qe luante me vetem dy mbrojtesa mbrapa dhe te tere ne sulm, ku spektakli ishte prioriteti kryesor. Sivjet kemi pare nje Hollande me pak spektakolare, por me te maturuar dhe te kujdeshme. Eshte nje Hollande qe po e trajton cdo kundershtat ndryshe, me respket dhe me nje taktike perkatese. Por ndryshimi eshte se po arrin te marri rezultatin, pa shpenzuar shume energji dhe pa demtime, kartona etj. Eshte akademia me e larte e futbollit ne bote ku cdo boteror ka per borxh te nxjerre nje 11-she komplet e ndryshme po te doje. Dobesia e Hollandes ka qene historikisht terrsi (fati nuk ka qene ne krahun tone kurre) dhe mos angazhimi 100% ne loje me determinimin per te fituar, sic bejne gjermanet psh. Te shpresojme..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ku je o deus ku je
    hajt per hater tend ishalla fito holanda
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar mė parė nga DeuS Lexo Postimin
    Nuk ka njeri ne kete planet qe te shohe futbollin (e ta kuptoje) dhe te mos pelqeje Hollanden. Me Brazilin nuk e kemi te lehte, aspak, por edhe te na mimimizojne kaq shume them se nuk eshte e drejte. Sivjet kemi pare nje Hollande me ndryshe. Jo ajo e dikurshmja qe luante me vetem dy mbrojtesa mbrapa dhe te tere ne sulm, ku spektakli ishte prioriteti kryesor. Sivjet kemi pare nje Hollande me pak spektakolare, por me te maturuar dhe te kujdeshme. Eshte nje Hollande qe po e trajton cdo kundershtat ndryshe, me respket dhe me nje taktike perkatese. Por ndryshimi eshte se po arrin te marri rezultatin, pa shpenzuar shume energji dhe pa demtime, kartona etj. Eshte akademia me e larte e futbollit ne bote ku cdo boteror ka per borxh te nxjerre nje 11-she komplet e ndryshme po te doje. Dobesia e Hollandes ka qene historikisht terrsi (fati nuk ka qene ne krahun tone kurre) dhe mos angazhimi 100% ne loje me determinimin per te fituar, sic bejne gjermanet psh. Te shpresojme..
    Mė nė fund diēka qė ja vlen tė lexohet.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Zinedine Zidane (jo Franca :P) vs Brazilianeve ne boterorin 2006

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Brazili fiton e di une

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2009
    Postime
    93
    shkon holanda edhe pse do doja te shkonte Brazili

Citim Postuar mė parė nga DeuS Lexo Postimin
    Duhej qe te shkruaja une qe me mungon ajo ironia jote skandaloze qe te shkruaje prape ti mbas 1.5 vjetesh?! (j/k) Pa dyshim do kete qene ajo pjesa tjeter e fjalise qe shkruajta por qe s'me kujtohet tani. Eshte kenaqesi e madhe per ty kuptohet qe po te lexojme prape. lol

Sa per Hollanden, ndoshta une me ato njohurite e mia prej amatoreje nuk e shikoj nje ndeshje si ju, sepse ti thua qe ata kane fituar pa shpenzuar energji, kurse une akoma po pres qe ata te japin spektakel ne fushe, gje qe deri tani nuk e kane bere. Dmth nuk e shikoj nje ndeshje vetem per rezultatin, por edhe per lojen qe kane bere dhe spektaklin qe kane dhuruar. Uroj qe ta bejne me Brazilin sepse jam e sigurte qe ajo gje nuk do te mungoje nga Brazilianet. Ne fund te fundit nuk kane cfare te humbin ne kete pike.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    nje njeri i zgjuar tha : hollanda fiton kupen e botes vetem atehere kur te hapen kutit lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

100 % Shqiptar Maska e ervislive
    Anėtarėsuar
    03-12-2007
    Vendndodhja
    Belgium
    Postime
    39
    Une mendoj se fituese e kesaj ndeshje dhe kalimi ne raudin tjeter eshte Hollanda Brazili ka lojtar te mire por e vetmja qe do mundohet eshte hollanda dhe e meriton fitoren !

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •