Holanda mendoj te shkoj me tutje
Holanda mendoj te shkoj me tutje
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
me hollanden jam o plako...pse hutohesh?
Deshiroj me shku Hollanda, por do te shkon Brazili...
Pse na ndjell kaq ters o burr i dheut? Hihihi....Brazili konsiderohet si favorit nga disa, dhe kjo esht nje tjeter pike ne avantazhin tone.Nga vet loja e Hollandes ne kete boteror,duhet kujtuar qe ka luajtur per te fituar duke dhene maksimumin e nevojshem per tu kualifikuar e jo per te dhene spektakel si gjithmone, Braziljanet mund te vene ne ate ndeshje me idene qe e kan fitoren ne xhep,duke ulur "mbrotjen" le te themi.Qe e merr Hollanda esht e vdekur. (^_^)
(\_ _/) .'♥
(='.'=)♥
(")_(")
Une do rri ne heshtje per Hollanden kur te luaj ne finale ndaj Argjentines !
Vetem ne kete ndeshje do ndihem shume keq..... Nga nje ane do jete ekipi qe une jam tifoz..... nga ane tjeter do te jete lojtari qe me pelqen me shume..... Madje per mua ai lojtar eshte me spektakolar nga vete futbolli !
Sa per ēitat e brazilit nuk kam asnje mendim tjeter qe Hollanda do kualifikohet.
Hollanda nuk eshte me ajo qe ka qene, pasi ka ndrushuar taktiken e lojes, nuk eshte me ajo Hollande e bukur dhe e brishte, por eshte nje Hollanda cinike ndaj rezultatit.
Dhe me elementet qe ka, nuk kam pse ti tremben plehrave te brazilit..... Nje Robben eshte me i frikshem nga te gjithe ēitat e brazilit bashke.![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Besoj te kombetarja e Brazilit,eshte e fort ka tregu deri tash.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ate e kan Brazilianet, edhe kur luajn dobet e gjejn menyren me fitu, si nga lojtar individual apo edhe talenti qe ka dicka me shume nga ekipet e tjera. Eshte e vetmja gje qe kam frike nga ekipi Brazilian.
E vetmja menyre qe Hollanda mund te humbi/eliminoet eshte sic e shkruajta me siper edhe sikur Brazili mos ta meritoj me loje.
Kjo eshte dicka qe i ka munguar Hollandes, lojtar individual qe mund te bejn diferencen. Mbase ket here me Robben ose Sneijder mund te jen ata qe do bejn diferencen ndermjet kampion bote ose te skualifikuar ne cerekfinale.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Krijoni Kontakt