Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuadėr kalon nė gjysmė-finale ?

Votues
59. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Hollanda

33 55.93%
  • Brazili

26 44.07%
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 146
    LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Holanda mendoj te shkoj me tutje
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-06-2010
    Postime
    17
    me hollanden jam o plako...pse hutohesh?

Citim Postuar mė parė nga rana Lexo Postimin
    me hollanden jam o plako...pse hutohesh?
    S po hutohem,thjesht s po arrij tė pėrkthej atė qė ke shkruajtur prandaj.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Deshiroj me shku Hollanda, por do te shkon Brazili...

i/e regjistruar Maska e kitty_ket
    Anėtarėsuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125

Talking

Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Deshiroj me shku Hollanda, por do te shkon Brazili...
    Pse na ndjell kaq ters o burr i dheut? Hihihi....Brazili konsiderohet si favorit nga disa, dhe kjo esht nje tjeter pike ne avantazhin tone.Nga vet loja e Hollandes ne kete boteror,duhet kujtuar qe ka luajtur per te fituar duke dhene maksimumin e nevojshem per tu kualifikuar e jo per te dhene spektakel si gjithmone, Braziljanet mund te vene ne ate ndeshje me idene qe e kan fitoren ne xhep,duke ulur "mbrotjen" le te themi.Qe e merr Hollanda esht e vdekur. (^_^)
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    heeeeeeeeeeee ai Airon Boy Hollandezi i flakt nuk behet i gjall tani se e din qe Brazili e qet prej bythesh jasht Holland nga Boterori dhe prandaj nuk ndihet ky , nejse ska rendesi se sa per Airon Boy kshu ka vepru dhe vepron gjithmon .

Nejse perveē shakave ishalla fiton Hollanda te iki Brazili se me ēmenen ca njerez Brazili kshu Brazili ashu pfffff
    Une do rri ne heshtje per Hollanden kur te luaj ne finale ndaj Argjentines !
    Vetem ne kete ndeshje do ndihem shume keq..... Nga nje ane do jete ekipi qe une jam tifoz..... nga ane tjeter do te jete lojtari qe me pelqen me shume..... Madje per mua ai lojtar eshte me spektakolar nga vete futbolli !

Sa per ēitat e brazilit nuk kam asnje mendim tjeter qe Hollanda do kualifikohet.
    Hollanda nuk eshte me ajo qe ka qene, pasi ka ndrushuar taktiken e lojes, nuk eshte me ajo Hollande e bukur dhe e brishte, por eshte nje Hollanda cinike ndaj rezultatit.

Dhe me elementet qe ka, nuk kam pse ti tremben plehrave te brazilit..... Nje Robben eshte me i frikshem nga te gjithe ēitat e brazilit bashke.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Une do rri ne heshtje per Hollanden kur te luaj ne finale ndaj Argjentines !
    Vetem ne kete ndeshje do ndihem shume keq..... Nga nje ane do jete ekipi qe une jam tifoz..... nga ane tjeter do te jete lojtari qe me pelqen me shume..... Madje per mua ai lojtar eshte me spektakolar nga vete futbolli !

Sa per ēitat e brazilit nuk kam asnje mendim tjeter qe Hollanda do kualifikohet.
    Hollanda nuk eshte me ajo qe ka qene, pasi ka ndrushuar taktiken e lojes, nuk eshte me ajo Hollande e bukur dhe e brishte, por eshte nje Hollanda cinike ndaj rezultatit.

Dhe me elementet qe ka, nuk kam pse ti tremben plehrave te brazilit..... Nje Robben eshte me i frikshem nga te gjithe ēitat e brazilit bashke.
    Mos te jesh aq i sigurte se historia tregon te kunderten.I kam frike une keta Gorrillat e amazones se kane shume fat .Kane bere 9 raste gjate boterorit edhe kane futur 8 gola kete fat nuk e kam pare ndonjehere .Shpresoj tju kthej shpinen fati me Hollanden.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Besoj te kombetarja e Brazilit,eshte e fort ka tregu deri tash.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Mos te jesh aq i sigurte se historia tregon te kunderten.I kam frike une keta Gorrillat e amazones se kane shume fat .Kane bere 9 raste gjate boterorit edhe kane futur 8 gola kete fat nuk e kam pare ndonjehere .Shpresoj tju kthej shpinen fati me Hollanden.
    Nuk luhet futbolli me histori

Luajne lojtaret ne fushe...... Histori kishte italia... po iku nga peshkatraret e Zelandes
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Nuk luhet futbolli me histori

Luajne lojtaret ne fushe...... Histori kishte italia... po iku nga peshkatraret e Zelandes

Ate e kan Brazilianet, edhe kur luajn dobet e gjejn menyren me fitu, si nga lojtar individual apo edhe talenti qe ka dicka me shume nga ekipet e tjera. Eshte e vetmja gje qe kam frike nga ekipi Brazilian.

E vetmja menyre qe Hollanda mund te humbi/eliminoet eshte sic e shkruajta me siper edhe sikur Brazili mos ta meritoj me loje.
    Kjo eshte dicka qe i ka munguar Hollandes, lojtar individual qe mund te bejn diferencen. Mbase ket here me Robben ose Sneijder mund te jen ata qe do bejn diferencen ndermjet kampion bote ose te skualifikuar ne cerekfinale.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •