Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20

Thumbs up Përshëndetje të gjithëve!

Para se te prezantohem se pari me vjen mire qe te gjithe jemi shqiptare dhe kemi mundesi te bashkebisedojme ne fusha te ndryshme me karaktere te ndryshme, te shkepusim mendimet tona dhe te japim vleresimet tona ashtu siq na ka hije, po e verej qe ky forum paska shume anetare te regjistruar dhe kjo me gezon.

Atehere jam Valdoni, kam lindur ne Podujeve ku edhe jetoj ne Podujeve.
    Jam ende adoleshent dhe gjimnazist. Jam i impasionuar pas gjuheve te huaja,teknologjise informative dhe gazetarise ku edhe mendoj te studioj dicka ne lidhje nga to. Kohen e lire e kaloj duke lexuar ose nga librat a nga interneti. Me pelqejne romanet si shqiptare apo te huaja, librat shkencore, enciklopedike si dhe librat ne gjuhe te huaja. Poezine e dua ku edhe shkruaj ngapak. Me pelqen futbolli dhe basketbolli, ne pergjithsesi e dua sportin. Jam simpatizant i flakte i Zonjes se Vjeter - Juventusit. Mendjemadhesine nuk e dua dhe njerezit qe sadopak kane nje fije mendjemadhesie, ngase mbi te gjitha ata nuk duhen te jene dhe duhen te mendojne qe kane lindur prej nje pike uje dhe do vdesin nga nje grusht dhe. Nuk me pelqen te me lavderojne njerezit dhe te flasin per anet e mia pozitive, ngase armiqte zgjohen nga gjumi e s'me lene te qete. Me pelqen te njohem me njerez te ndryshem dhe te flas per kulturat e ndryshme, menyrat e jeteses, vendet, religjionet e enderrat qe jetojne, ngase njerezit jane te gjithe te njejte por siq ka thene Samiu edukata i ben te ndryshojne, pra jane te ndryshem si per nga edukata dhe ngjyra. Ne te ardhmen e shoh veten ndofta si nje inxhinier, perkthyes apo edhe gazetar. Kur kam mundesi i ndihmoj njerezve ne te gjitha menyrat, ndihem mire kur marr keshilla nga me te medhenjte te menqurit. I respektoj, i perkujtoj dhe i nderoj ne te gjitha format e mundeshme heronjte, atdhetaret, patriotet dhe deshmoret e kombit shqiptar dhe familjet e tyre. Forumi me pelqen, zakonisht hy ketu dhe vizitoj fushen ku lexoj shumecka per shkence, sportin dhe Çeshtjen Kombetare. Dicka tjeter nuk kam cka te shtoj,
    vetem shpresoj te ja kalojme mire.

Sinqerisht: Valdoni!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-06-2010
    Vendndodhja
    Ne toke
    Postime
    310
    mirserdhe ene ti noksan!!!!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Mirse erdhe Llapiano

Po te uroj mirseardhjen meqense je dhe tifoz i Juves

Kalofsh mire ktu ne f/sh Valdon
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Mir se erdhe Valdon,ju deshiroj sukses ne jet.......
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Mua me shume me pelqen opinioni i sudes se sa i ciceronit...
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Ulu, dhit!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Llapo meqe qeke tifoz i Juves e ke nje birre nga une kur te vish ne Tirane,kalofsh mire ne kte forum se eshte me i miri qe kane shqiptaret
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Mire se vjen Valdoni, kalofsh mire dhe cdo te mira ne jete

Falemderit te gjitheve. Edhe une juve ju deshiroj suksese dhe çdo te mire ne jete!

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Mire se erdhe Valdon
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •