Close

Rezultati i Sondazhit: Cili ekip kalon?

Votues
102. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Argjentina

43 42.16%
  • Gjermania

59 57.84%
Faqja 13 prej 24 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 238
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    ler te them nese fiton me gjermanin ngre kupen argjentina dhe nese fiton gjermani ti duhet te japesh nje birr
    Sa tė forta i keni kėto bastet ju , po fitoi Gjermania doni birra, ndėrsa po fitoi Argentina le ta mer kupėn, po une s'fitoj gjo eee? haha

Ok re, nuk frigohet burri pėr njė birrė lol, dakort po humbi Argentina ta kam borxh njė birrė.

P.S; Edhe unė vet nuk e di sa baste kam vėnė pėr kėtė ndeshje me shoqėrinė, po humbi Argentina nuk di nga tė filloj tu paguaj, listė e gjatė hahaha. (Po fitoi Argentina, pėr nja 1 muaj i kam tė paguara darkat ti ha nėpėr restorante :P)

Vamos Argentina, Vamos Messi jepni spektakėl nesėr, mė shpėtoni edhe mua.
    #VamosArgentina

student njohurie Maska e Ilyas
    Anėtarėsuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    diku larg
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    Maradona: Zoti na do nė finale

Diego Armando Maradona e shikon finalen pėr Argjentinėn si njė deshirė tė vetė Zotit.
    Nė konferencėn pėrpara gazetarėve, ish sulmuesi tashmė trajner nuk duket se beson mė shumė tek lojtarėt e tij se sa tek ndihma nga lart. Gjatė pyetjeve tė gazetarėve qė i kėrkonin njė pėrqindje pėr Argjentinėn finaliste, Maradona i shtangu sėrish tė gjithė duke thėnė: “Rrini tė qetė djema. Do jemi nė finale. Nėse Zoti dėshiron, do jemi nė finale. Dhe jam i sigurt qė Zoti do tė dojė”.

hahahahah....sa kam qeshur kur e kam lexuar kte siper...hahahaha...

Ky Maradona sikur lexon shkrimet e mija me duket mua...hahahaha...
    un e dij qe shkrimet e mija lexohen, kopjohen dhe vidhen neper forume e internet, por kaq shume nuk e dija....hahahaha...

Ja pra pse mua me ka pelqyer gjithmone edhe Maradona dhe Argjentina, sepse i dhurojne futbollit dicka me shume se sa vetem thjesht futbolli...i dhurojne edhe pasion, emocjone dhe besim ke abrakadabra....hahahaha....keshtu rrembejne zemrat e njerezve te thjesht me pak magji e pak besim ....hahahahaha....

Zoti Maradona... Zoti.... Vamos Argjentina...vamos...dhe le te shohim se kujt don t'ja dhuroj kupen Zoti: Maradones, apo Hollandes qe i takon nje kupe botrore per futbollin e bukur qe ka bere vazhdimisht...
    Ditė e re, kismeti i ri

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Ne ca ore eshte ndeshja sot?
    Se pertoj te google-oj. Ja t'u sjell icik fat gjermaneve sot si hudher duke pare ndeshjen, se dua shume qe boterori tjeter te behet ne Gjermani, se ashtu i kam do pune.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Se pertoj te google-oj. Ja t'u sjell icik fat gjermaneve sot si hudher duke pare ndeshjen, se dua shume qe boterori tjeter te behet ne Gjermani, se ashtu i kam do pune.
    16:00

mos googlo hic mi yll hic.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    16:00

mos googlo hic mi yll hic.
    Falemners prej teje.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Botėrori tjetėr nė Gjermani do jetė pas 20 apo 30 viteve tjera moj vajze. Nė 2006 ishte nė gjermani nuk e paske shijuar sa duhet.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    Botėrori tjetėr nė Gjermani do jetė pas 20 apo 30 viteve tjera moj vajze. Nė 2006 ishte nė gjermani nuk e paske shijuar sa duhet.
    Jo, jo edhe tjetri duhet. Se me duhen ca foto tifozesh e evenimentesh futbolli, keshtu qe dua te behet boterori tjeter prape ne Gjermani! E me me, se nuk ben robi per nje boteror ashtu. ;o]

p.s. Ich weiss, por nuk e kisha ende qejfin e madh per fotoberje aso kohe, keshtu qe tani dua une!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Jo, jo edhe tjetri duhet. Se me duhen ca foto tifozesh e evenimentesh futbolli, keshtu qe dua te behet boterori tjeter prape ne Gjermani! E me me, se nuk ben robi per nje boteror ashtu. ;o]

p.s. Ich weiss, por nuk e kisha ende qejfin e madh per fotoberje aso kohe, keshtu qe tani dua une!
    Haha po nuk ėshtė Eurovision tė mbahet kampionati tek ata qė fitojnė.

Pėr foto tifozėsh duhet tė presėsh nė 2012 e ke Champions League finale nė München - Allianz Arena.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    Haha po nuk ėshtė Eurovision tė mbahet kampionati tek ata qė fitojnė.

Pėr foto tifozėsh duhet tė presėsh nė 2012 e ke Champions League finale nė München - Allianz Arena.
    E me mire, se e di qe hidhet me short. Po po fituan, nuk behet hile dot qe te mbahet boterori tek shtepia e skuadres fituese? ;o)

Champions League kota-biskota. Une dua boteror. Kam dhe dengla e? E ca t'i besh! *turperohem*

Gjithsesi, gjermanet e fitojne kete boteror.

Faqja 13 prej 24 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •