Do me pelqente te kalonte Gjermania vetem sepse dua qe ta munde Hollanda (zemra ime) ne finale,por mendoj se fiton Argjentina.....
Argjentina
Gjermania
Do me pelqente te kalonte Gjermania vetem sepse dua qe ta munde Hollanda (zemra ime) ne finale,por mendoj se fiton Argjentina.....
(\_ _/) .'♥
(='.'=)♥
(")_(")
Argjentina- Gjermania 18 : 0 Kjo eshte deshira ime.
Mendoj se do te ndahen 3 : 1 , per Argjentinen pra
Maradona: Zoti na do nė finale
Diego Armando Maradona e shikon finalen pėr Argjentinėn si njė deshirė tė vetė Zotit.
Nė konferencėn pėrpara gazetarėve, ish sulmuesi tashmė trajner nuk duket se beson mė shumė tek lojtarėt e tij se sa tek ndihma nga lart. Gjatė pyetjeve tė gazetarėve qė i kėrkonin njė pėrqindje pėr Argjentinėn finaliste, Maradona i shtangu sėrish tė gjithė duke thėnė: “Rrini tė qetė djema. Do jemi nė finale. Nėse Zoti dėshiron, do jemi nė finale. Dhe jam i sigurt qė Zoti do tė dojė”.
Nė vijim ai ka folur konkretisht pėr formacionin duke theksuar se Demichelis, ndėrsa mes Burdisso e Samuel nuk ka vendosur ende. Sulmi do jetė ai qė e ka nisur titullar qush nė fillim, Messi-Tevez-Higuain.
Nė fund tė intervistės, “El Pibe D’Oro” ka komentuar sėrish deklaratėn e Schweinsteiger, duke theksuar: “Tha qė jemi provokatorė? Nuk besoj. Ne luajmė futboll dhe kėtė do ta shikojė edhe ai nė fushė”.
Top channel
Gjermania, Lew: Di si tė mund Argjentinėn
Argjentina ėshtė favorite, por edhe vulnerabėl. Sipas trajnerit tė Gjermanisė, Joachim Loew, skuadra e zgjedhur nga Diego Armando Maradona “ka shumė cilėsi”.
“Ėshtė njė prej favoriteve tė kėtij turneu, do thoja mė favoritja. Ka shumė futbollistė ekspertė, shumė personazhe tė mėdhenj, sidomos nė sulm ku nuk duhet theksuar vetėm Lionel Messi”, deklaroi Loew.
Megjithatė drejtuesi teknik i gjermanėve shprehet optimist.
“Kemi gjetur pika tė dobta nė kėtė skuadėr, ėshtė vulnerabėl. Di se si tė kalojė kėtė pengesė, por do ia them vetėm futbollistėve tė mi. Nuk mund tė lejojmė shumė gabime kundėr Argjentinės pasi tė ndėshkojnė me rastin mė tė parė”, ėshtė shprehur Loew.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni007 : 02-07-2010 mė 14:23
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Maradona nese humb kete loje do kthehet tek idoli i tij Kastro edhe per 4 vite tjera per "kurim" dhe hundmbushje![]()
Tash rradha e Gjermaneve, me i qu keta magjupet e tjere drejt argjentinistanit...
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Pres nga Thomas Muller, ėshtė nė top formė, shpresoj tė mos ndikoj ajo ēėshtja e kontakteve tė Barcelones pėr transferimin e Mullerit.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
Per Muslimont eshte haram me kqyr futboll...
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Krijoni Kontakt