Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 69 prej 69
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Aeroport i domosdoshem,per Shqiperin,e qytetin e Madh te kukesit.U zgjidh nje nga problemet kryesore qe kishte Shqiperia;vajtja e banoreve te Shtiqenit ne tokat e tyre(nga Tirana do kthehen me avion).Pritet se shpejti dhe ndertimi i metros se Kukesit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-09-2009
    Postime
    176
    Ndoshta dikujt edhe i pelqen me i lane viset malore te vendit ne prapambeturi,por per fat te mire Shqiperija sot ka nje qeveri qe punon per zhvillimin e gjithe shtetit dhe ne kuader te kesaj ja uroj Shqiperise aeroportin e dyte.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ganimo sipas teje kush fluturon me shpejt gomari apo avjoni ne ket aeroport?????
    Geri mose mi permend gomarin aman .
    Nji her deri sa po kaloja andej nji fshatar kishte vajtur per te prer dru (Me i vjedh) Ishte ora diku 03.30h U futa nen rruge te urinoja befas pash nji gomar se dalloja ishte femer a mashkull se ishte nate vet sa e njoha ne za. Pa pritmas deri sa po urinoja nji malok me tha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po don te ma dhunosh gomaricen bre shejtan aaaaaaaaaaa, i thash pasha Allahun as mendja sme ka vajtur.Me ka ngel nji kujtim i keq mose ma kujto kuksin as gomarin po ma kujtove njerin mi kujtove dyt.Mose ateroft as gomari as ballani ne Kuks.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Geri mose mi permend gomarin aman .
    Nji her deri sa po kaloja andej nji fshatar kishte vajtur per te prer dru (Me i vjedh) Ishte ora diku 03.30h U futa nen rruge te urinoja befas pash nji gomar se dalloja ishte femer a mashkull se ishte nate vet sa e njoha ne za. Pa pritmas deri sa po urinoja nji malok me tha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po don te ma dhunosh gomaricen bre shejtan aaaaaaaaaaa, i thash pasha Allahun as mendja sme ka vajtur.Me ka ngel nji kujtim i keq mose ma kujto kuksin as gomarin po ma kujtove njerin mi kujtove dyt.Mose ateroft as gomari as ballani ne Kuks.
    ishalla mos aterofsh ti debil/e ne kukes..ti bashke me gomarin..tashme aeroplanet do te aterojne pavaresisht nese nuk te do qejfi jot dhe adashit tend gomarit...

pall...gomari...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Mor shume mire qe u be ky aeroport.
    Po kam frike se do te lihet pa pune e te degradoje kot se koti.
    Se mendoj cfare trafiku do permbaje ky aeroport kush do jete i interesuar te zbresi ne Kukes e te beje gjithato kilometra per te arritur ne kryeqendrat apo ne porte.
    Ndoshta do sherbeje per te ardhmen kur veriu qe jete bere pike e madhe agroturizmi dhe te vine aty aeroplanet me turiste nga agjensite turistike.
    Po do rrjedhe shume kohe qe te behet veriu pike e madhe agroturizmi ne radhe te pare nga prapambetja e atyre zonave, nga mentaliteti pa busull ekonomike i qeverise, nga korrupsioni galopant e nga mungesa e vizionit qe si do ta bejme veriun tone te mrekullueshem ataktiv per te huajt.
    Juanito ke shume te drejte.

Ne fakt gjithe keto kohe e gjithe ajo pune dhe gjithe ai investim nuk kane sherbyer per asgje, por vecse per prerje shiritash.
    Te ishte per mua ato para i kisha percaktuar per tjeter gje dhe me konkretisht per rruge lidhese te fshatrave te pellgut te Kukesit, sepse eshte nje kontrast i madh, ku prane nje autostrade e nje aeroporti, shtrihen fshatra qe nuk kane rruge lidhese ne mes veti.

Ndersa sa i perket agroturizmit, kjo tash per tash eshte nje enderr jo vetem per ate zone, por thuajse per gjithe Shqiperine. Nuk shtrohet ceshtja tek prapambetja ekonomike, por tek prapambetja ne aspekte te tjera.

Duhet kohe dhe ndoshta nje brez tjeter qe te flitet atje per agroturizem!

Aty askush nuk di se si do te jete e ardhmja, sepse askush nuk ka qofet dhe nje ide, qofte dhe nje plan se cfare do te behet, se si do te ecet etj.
    Cdo gje i nenshtrohet rastesise dhe qeseve elektorale.

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    e gezofte Kuksi e Prizreni e Kruma e Tropoja etj kte aeroport te bukur !

mbas 60 e ca vjetesh kuksi perseri me fush aeroplani.

bukur.

Dydrinasi le te na tregoj dicka per kte ngjarje.

psh kur dhe si ka funksionuar ne kukes ne koh te Zogut fusha e aetroplanit?

Si po mendohet tani te hyj ne lidhje ky aeroport i ri me Boten?
    Jam krejt larg ketyre zhvillimeve, por druaj se nuk ka gje te hajrit Brari, sepse me krunde nuk zihet brumi.

Shpresoj qe te pakten arabet ta hapin thesin per te investuar ne vepra te tjera rrugore, sic dhe kane premtuar si autostrada Tirane-Elbasan, aksi i Jugut etj.

Atje askush nuk ka marre mundimin qe te hartoje nje busull se nga e si do te ecet, por cdo gje i nenshtrohet rastesise dhe ideve te castit, pa llogaritur se cfare sjell e nesermja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Sa asht larg ky aeroport nga baza amerikane ne Kosove?

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Me fal po je budalle ti qe se kupton.
    Se un i du te miren asaj pune po ti si palle ik e krijoje ti trafikun atje.
    jo jo .... palle je ti .... e keni ligesine ne gen .... nuk ju ben derman asnje doktor jo .....

shiko se c'fare shkruan kjo mendja jote ...... jeni kundra gjithckaje qe eshte per te miren e ketij vendi ....

po kaq shume ju paguajne xhanem ...??!!

Mor shume mire qe u be ky aeroport.
    Po kam frike se do te lihet pa pune e te degradoje kot se koti.
    Se mendoj cfare trafiku do permbaje ky aeroport kush do jete i interesuar te zbresi ne Kukes e te beje gjithato kilometra per te arritur ne kryeqendrat apo ne porte.
    Ndoshta do sherbeje per te ardhmen kur veriu qe jete bere pike e madhe agroturizmi dhe te vine aty aeroplanet me turiste nga agjensite turistike.
    Po do rrjedhe shume kohe qe te behet veriu pike e madhe agroturizmi ne radhe te pare nga prapambetja e atyre zonave, nga mentaliteti pa busull ekonomike i qeverise, nga korrupsioni galopant e nga mungesa e vizionit qe si do ta bejme veriun tone te mrekullueshem ataktiv per te huajt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 28-06-2010 më 17:30
    "They will not control us, We will be victorious"

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    O zot sa kam qesh me kete tem
    Po nga na doli ky aeroport me kete emer Arabo-Turk pfffff
    S;kan faj keta arabt se kan marr vesh se e ka dasht Saliu me e shpall Shqiperine vend Islamik
    Hajt pra Allahu xheleshanu ua shperbleft
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •