Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 69
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Punimet për ndërtimin e aeroportit të Kukësit në veri të vendit kanë përfunduar. Ai do të mbajë emrin e Presidentit të Emirateve të Bashkuara Arabe, Zayed Bin Sultan Al-Nahyan.
    Pse kështu, apo për të "këmbyer" "bamirsinë" e arabëve?

Pastaj përurim pa u ulur dhe u ngritur qoftë edhe një rrotë avioni? Përrallë shqiptare apo arabe kjo?

Mjerë ai vend për kokëlopat që ka.

Si po mendohet tani te hyj ne lidhje ky aeroport i ri me Boten?
    Pak si e pamundur, për sa kohë gjermanët kanë për 20 vjet të drejtat mbi fluturimet në aeroportin Nënë Tereza. Mund të bëhet diçka mendoj, vetëm nqs hyhet në bisedime me ta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 28-06-2010 më 04:59

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Deri tash me duket ka qen airport ushtarak. Mirpo duke marr parasysh poziten gjeografike, autostraden dhe poziten e veshtire malore qe ka kjo anë, nje airport i till do ishte i shum i nevojshem.

Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Punimet për ndërtimin e aeroportit të Kukësit në veri të vendit kanë përfunduar. Ai do të mbajë emrin e Presidentit të Emirateve të Bashkuara Arabe, Zayed Bin Sultan Al-Nahyan.
    . Se dije po disi nuk po e pranon veshi jone kete emere. nuk po i pershtatet. Po mbase edhe do te mesohem. Ku e dijme ne qka vije.
    Urime pa tjeter. qdo gje qe ndertohet ka rendesi te madhe./
    Ndryshuar për herë të fundit nga ylli_pr : 28-06-2010 më 05:38
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    ore ju keni rene ne hall te madh ..... me u ndertu rruget thoni qe parate vidhen .... me u ndertu aeroporte thoni qe nuk duhet parate e hudhura ne kosh jane, (edhe pse i ka investutar nje i huj) ... ka shume prapambetje ..... po tani si do ta bejme Shqiperine europiane me kastaveca ne dore ....?! po do ti bejme rruget qe te cojme mireqenie dhe zhvillim .... po do ti ndertojme edhe aeroportet qe ti japim mundesi botes qe te shohin se malet tona kane nje bukuri te jashtezakonshme ..... jane te mahnitshme .... po ju nuk doni ti kupetoni se nuk ju punon truri per mire ...
    Me fal po je budalle ti qe se kupton.
    Se un i du te miren asaj pune po ti si palle ik e krijoje ti trafikun atje.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Kryesorja eshte ndertuar edhe nje aeroport ne tokat shqiptare,sado i vogel ose i pavlere mund te duket ne fillim.Ta gezojne ata qe do e shfrytezojne per fluturime.
    Sa per emer,mos u brengosni shume,tekefundit eshte ai qe dha parate per ndertim.
    Ne mes te Londres eshte stadiumi qe mban emer arab dhe anglezet nuk brengosen per kete pune.Pse te brengosemi ne per emer.?

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Kryesorja eshte ndertuar edhe nje aeroport ne tokat shqiptare,sado i vogel ose i pavlere mund te duket ne fillim.Ta gezojne ata qe do e shfrytezojne per fluturime.
    Sa per emer,mos u brengosni shume,tekefundit eshte ai qe dha parate per ndertim.
    Ne mes te Londres eshte stadiumi qe mban emer arab dhe anglezet nuk brengosen per kete pune.Pse te brengosemi ne per emer.?
    Sepse ka mendje budalle ketu ne forum qe, Se pari : flet i indoktrinuar fetarisht dhe Se dyti: Arabin e konsideron Armik

Kjo e dyta definitivisht e keqe per metabolizmin
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    vdisni pak me e fut fene neper tema.

problemi eshte, qe nuk ka te drejte per fluturime.

nqs bien dakort me Rinas airport athere drugu mesele thote Fisniku

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2010
    Postime
    50

pune per se mbari

Uroj dhe shpresoj qe ky aeroport, ndonese i vogel, te pasohet nga aeroporte te tjere lokale, ne menyre qe te permiresohet dhe lehtesohet qarkullimi i njerezve dhe mallrave ne Shqiperi.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    more jeni ne vete?,po ku ka me mire?..hiq te gjitha vetem nje situat emergjente do ta arsyetonte gjdo aeroport ne kudondodhur.Ne perveq Prishtines ,kemi edhe nje ne Gjakove qe eshte vetem ushtarak per momentin,por do behet edhe ai civil,ku ka me mire

Dhe mos te ju degjoi me zerin ,budallenjet e dreqit!

Do i themi "Aeroporti Sulltanit" shkurt dhe do bim rehat.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •