Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    Kurse unė kam njė ide mė me ngjyra se ju...pse tė mos vemi tė gjithė ta vėmė poshtė Nolanin e ti themi...ti mor kopil e bir kopili...na thuaj ēa pėrfundimi dhe kuptimi ka filmi pse do pėrballesh me furinė' Shqiptare .
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Ai se di per vete mer daj, ti thu ta tregoje!

i/e regjistruar Maska e TiaraT
    Anėtarėsuar
    26-07-2010
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    Kam pare Tom & Jerry keto dite dhe s'e kuptoj perse miu fiton gjithmone me macen?
    Une se kuptoj se pse asnjhere nuk ja nxjer fytyren asaj gruas se trashe?!
    Not dead yet.

Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Ai se di per vete mer daj, ti thu ta tregoje!
    Kur tė na shohi neve si ēeēen e mongol do shkoj tė ndezi dritėn se ai ėshtė totemi i Nolanit,qė tė mari vesh ėshtė nė ėndėrr apo ėshtė realitet
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Une kam nje problem me filmat e Nolan-it. Shume moralizues, me shume efekte speciale. Ate idene e filmit as nuk le ta nxjerri vete spektatori po ia jep te gatshme nepermjet fjalimeve te personazheve. Pashe dhe Dark Knight dhe ishte akoma me keq se Inception .

Homie hi
    Yop Dixhe

Se marr vesh pse thu qe filmat e Nolanit jan me shum efekte speciale, perveē Inception dhe The Prestige ( Pjesa e Klonit ). Te Batmani ke aty ktu por jo aq sa mendo ti ( kam pa making-of), sepse e ka bo shum realist dhe noir ne krahasim me filmat e tjer super-herojsh. Nolan trego natyren manipuluse te njeriut, mu nuk me pelqejn filmat happy end, e pelqej tragjik fundin.

Inception asht e kunderta e asaj qe thu ti, qe ta jep te gatshme iden e filmit, Memento po ashtu, ta le ty n'dor puzzlin ta ndertosh.

Kshu asht kjo pun, un spelqej Kubrick, ti Nolan, ti e ke gabim, un kam te drejt etj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 07-10-2010 mė 14:16
    D'Oh!

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Zakonisht i "zberthej" mire filmat, lol... Por filmin "The Box" sado ishte ai domino effect, une prap nuk arrita ta kuptoj tamam.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •