Kurse unė kam njė ide mė me ngjyra se ju...pse tė mos vemi tė gjithė ta vėmė poshtė Nolanin e ti themi...ti mor kopil e bir kopili...na thuaj ēa pėrfundimi dhe kuptimi ka filmi pse do pėrballesh me furinė' Shqiptare.
Kurse unė kam njė ide mė me ngjyra se ju...pse tė mos vemi tė gjithė ta vėmė poshtė Nolanin e ti themi...ti mor kopil e bir kopili...na thuaj ēa pėrfundimi dhe kuptimi ka filmi pse do pėrballesh me furinė' Shqiptare.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Yop Dixhe
Se marr vesh pse thu qe filmat e Nolanit jan me shum efekte speciale, perveē Inception dhe The Prestige ( Pjesa e Klonit ). Te Batmani ke aty ktu por jo aq sa mendo ti ( kam pa making-of), sepse e ka bo shum realist dhe noir ne krahasim me filmat e tjer super-herojsh. Nolan trego natyren manipuluse te njeriut, mu nuk me pelqejn filmat happy end, e pelqej tragjik fundin.
Inception asht e kunderta e asaj qe thu ti, qe ta jep te gatshme iden e filmit, Memento po ashtu, ta le ty n'dor puzzlin ta ndertosh.
Kshu asht kjo pun, un spelqej Kubrick, ti Nolan, ti e ke gabim, un kam te drejt etj![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 07-10-2010 mė 14:16
D'Oh!
Zakonisht i "zberthej" mire filmat, lol... Por filmin "The Box" sado ishte ai domino effect, une prap nuk arrita ta kuptoj tamam.
Krijoni Kontakt