Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Vëllai i Jackson: Islami ka mundur ta shpëtojë Michael-in

Konvertimi në fenë Islame ka mundur ta ruajë në jetë Michael Jackson, ka thënë Jermaine Jackson duke kujtuar vëllain në njëvjetorin e vdekjes së tij.

E premte 25 Qershor

Jermaine ka thënë për radion BBC World Service se ai shpesh ishte munduar ta bindë Michael-in të konvertohet në Islam dhe të largohet nga Amerika.

“Kam menduar se nëse Michael e përqafon Islamin ai ende do të ishte këtu sot dhe e them këtë për shumë arsye”.

“Pse? Pasi kur jeni 100% i pastër në mendjen tuaj se i kujt jeni dhe çfarë jeni dhe pse jeni ju dhe gjithkush rreth jush, atëherë gjërat ndryshojnë në mënyrë që është mirë për ju. Është një gjë që të jep fuqi”, ka thënë Jermaine.

Vëllai i Michael po ashtu ka thënë se Mbreti i Popit nuk e kishte kundërshtuar idenë për t’u bërë Mysliman.

“I gjithë sigurimi i tij u bënë Myslimanë pasi ai kishte besim në Islamin, pasi ata njerëzit të cilët do të sakrifikonin jetën e tyre dhe po ashtu të cilët përpiqeshin të ishin qeniet më të mira njerëzore që mund të ishin, jo për Michael Jackson, por për Allahun. Andaj të kesh gjithë ata njerëz rrotull, e dini se do të jeni të mbrojtur pasi kjo është një mbrojtje e Zotit”, ka shtuar Jermaine.

Sot, 25 qershor, bëhen një vit nga vdekja e Michael Jackson, që supozohet se ndërroi jetë për shkak të konsumimit të tepruar të barnave të përshkruara. /Telegrafi/
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 26-06-2010 më 12:08 Arsyeja: Jepi fund ngjyrave dhe zmadhimit te shkrimit.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Michael Jackson ishte Kinge,me pelqen pa mas muzika e ti qe bene,por ne ciftese ka vdeke,si jo musliman,atehere vaj halli per ta.
    Edhe pse asgje nuk munde te flasim,sepse ai ka pas shum shenja,qe munde ti themi se ka qen musliman.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    nuk e ke kenduar kete kenge michael jackson por zain bhikha!

po me duhet shume here ta perserise kete dhe po nervozohem kur po e bejne autor te kesaj kenge nje njeri pervers, homoseksual, etj.

ja kenga origjinale nga zain bhikha:

selam alejkum!
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •