kush ka informacion sa jan cmimet e komisionit te western union per dergesen e parave, kam kerkuar ne google por nuk kam gjetur gje
kush ka informacion sa jan cmimet e komisionit te western union per dergesen e parave, kam kerkuar ne google por nuk kam gjetur gje
Varet nga destinacioni qė kanė paratė por mendoj se edhe nga shuma e parave varet...
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Varet se ku jeton ti, ku po i dergon dhe sa po dergon.
p.sh, nga Chicago ne Tirane, per te derguar $1,500 do paguash $90 e ca dollare si fee dhe ata i marrin brenda 10-20 minutave.
Brenda europes eshte 10% psh. con100 euro te majn 10 euro ! Pastaj per me larg nuk e di dergim te mbar
ILI РŐĹĨČĨ @AlbaniaRap.com
shko e meri me telefon kerko per numrin ne gugell dhe pjyeti.
varet se ku banon. po ke ndonje shume te majme ateher dergoj me ane te bankes kushton me pake.
Eshte si kane shpjeguar disa me siper, pra varet nga shtetet qe behet tranzitimi i parave dhe shume e tyre.
A ke provuar MoneyGram? Tarifat jane me te lira se Western Union dhe sherbimi eshte i mire. E kam perdorur disa here per te derguar leke ne Shqiperi dhe asnjehere te afermit e mi kane hasur ndonje problem.
Kliko ketu per te llogaritur shumen qe do te dergosh
Shpresoj qe ky informacion te vjen ne ndihme
per 500 euro - 26 euro paguan
per 1000 euro 50 nese skam haruar
nese ke me shum se 2mij euro nuk ja vlen te dergosh me wester union se esht mekat tia falesh leket agjencionit,me mir gjej ndoj agjension qe shkon me autobus dhe i jep dikujt kuptohet nese ke te njohur,nese je ne gjermani me shkruaj ne pv un te dergoj ku te duash pa asnje provizion vetem ti duhet te me dergosh mua ne konto,mos ke frik nuk te mashtroj![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Krijoni Kontakt