Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134

Emigrantët shqiptarë mbështesin pavarësinë e Kosovës në Athinë

Omonia Athine emigrantët Shqipëtarë Përkrahin Pamvarsinë

E PA BESUSHME POR E VERTET

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Omonia Athine emigrantët Shqipëtarë Përkrahin Pamvarsinë

E PA BESUSHME POR E VERTET

http://www.youtube.com/watch?v=CRCGGHaA4Ho
    Per ty eshte e pabesueshme...
    Nje dite do pyesesh veten perse????
    Ta shpegoj une po pate deshire

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Perse eshte e pabesueshme ????????/
    Mos ndoshta shqiptaret e shqiperise nuk e duan pavaresine e Kosoves apo i ndaloi greku te dilnin ne rruge??????????
    kur ne kosove behej lufte a nuk ishim ne qe i morem kosovaret ne shtepite tona ne gjithe shq
    ??????????
    Jemi nje komb , flasim te njejten gjuhe , kemi te njejtat tradita dhe mbi te gjitha kemi te njejtin gjak.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ky është njëri nga ata që e ka festuar fitoren e grekut në Kampionat Botëror! Ndoshta po e kuptoni përse këtij i duhet e pabesueshme!
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 26-06-2010 më 06:08
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

per kete..

per kete injorantin cdo gje e mire qe vjen nga vellezerit e tij shqiptar nga trojet tjera i duket e pabesueshme...e din se te besueshme jane vetem gjerat qe vijne nga vellezerit tane shqiptare te kosoves..

ju lumte motrave dhe vellezerve tane qe ne mes te athines kendojne e perkrahin pavaresine e kosoves..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    per kete injorantin cdo gje e mire qe vjen nga vellezerit e tij shqiptar nga trojet tjera i duket e pabesueshme...e din se te besueshme jane vetem gjerat qe vijne nga vellezerit tane shqiptare te kosoves..

ju lumte motrave dhe vellezerve tane qe ne mes te athines kendojne e perkrahin pavaresine e kosoves..

O Malsori: Une do te doja te isha injoranti me i madhi ne bote sikur te gjithe shqiptaret e shqiperise te ishin sukurse je ti por ja qe fatkeqsishte esht e kunderta dhe njerzit si ti ne shqiperi mundesh ti numrosh ne gishta ndersa mbi 90% e shqiptarve te shqiperise jane te degjeneruare anti kombetare anti shqiptar kozmopolite ne nje rajoni si ballkani ku jetojme te rrethuare nga fqinj te qmendure e te terbuar nga rracizmi nacionaliste shqiperija dhe shqiptaret e shqiperise na shesin pordha KOZMOPOLITE .

Ti je ne rregulle por ti perfaqsone vtem nje pakice shume te vockel te shqiptarve te shqiperise

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    O Malsori: Une do te doja te isha injoranti me i madhi ne bote sikur te gjithe shqiptaret e shqiperise te ishin sukurse je ti por ja qe fatkeqsishte esht e kunderta dhe njerzit si ti ne shqiperi mundesh ti numrosh ne gishta ndersa mbi 90% e shqiptarve te shqiperise jane te degjeneruare anti kombetare anti shqiptar kozmopolite ne nje rajoni si ballkani ku jetojme te rrethuare nga fqinj te qmendure e te terbuar nga rracizmi nacionaliste shqiperija dhe shqiptaret e shqiperise na shesin pordha KOZMOPOLITE .

Ti je ne rregulle por ti perfaqsone vtem nje pakice shume te vockel te shqiptarve te shqiperise
    O qelbs,kembet i ke 40cm,trupin 50 cm,dhe glaven 60cm.
    Keshtu,del tek 1.50 m.
    Tako je pordhe cijelac.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga Octapodus Lexo Postimin
    O qelbs,kembet i ke 40cm,trupin 50 cm,dhe glaven 60cm.
    Keshtu,del tek 1.50 m.
    Tako je pordhe cijelac.

Hee te jesh i sigurt ti se vetem ate poshte e kame sa krejt ti nuk qelbem une nuk jam ushqyer me produkte te xhaxhit enver por me brende zvicrrane ik atsh futja vrapit...

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Hee te jesh i sigurt ti se vetem ate poshte e kame sa krejt ti nuk qelbem une nuk jam ushqyer me produkte te xhaxhit enver por me brende zvicrrane ik atsh futja vrapit...
    Ik meso Shqip,dhe une besoj qe ate gjinine tende femerore e hudh tuc!
    Mjafton nje fjale,KAFSHE!
    Ha makarona tere javen,dhe na ca karet debil

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga Octapodus Lexo Postimin
    Ik meso Shqip,dhe une besoj qe ate gjinine tende femerore e hudh tuc!
    Mjafton nje fjale,KAFSHE!
    Ha makarona tere javen,dhe na ca karet debil

Besom se je shum i vockel per mua ndegjo ti qelbesir e qmendur para se ti ti tregosh dikujt se qfar te mesoj ike meso se pari te komunikosh o mjeran ti nuk e shef qfare shkrime kaka ke ti. ti nuk din ti nderrojsh dy fjale apo te japesh nje argument mjeran

Ndegjo tashe une nuk jame emigrant klandestin i makaronave te shqiperis ne itali apo greqi kur une kam pasur biznes ne moshen 22 vjeqare dhe kame ber gjiro 1.2milion ne vite ti dhe moshataret e mije jeni sjellur sikurse PENA rrugve te shqiperis zvicrres dhe evropes .

Pasi me detyrove at?her dua te ta mbylli gojen se nuk mundem te duroje pena te nivelit tend te me bejn zhurem ketu une zotrate jame MILIONER me kapital familjar disa fishe.OK

Per shkaqe higjenike dhe per arsye te nivelit nuk do te mirrem ma me ty dhe ike mos me eja mbrapa shkrimeve te mija si zagar

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •