Ku iku ky Fatlumi? Do thuash 10 here apo ta "gdhend" te firma ime fitoren e gjermanise ?
ShBA
Ganë
Ku iku ky Fatlumi? Do thuash 10 here apo ta "gdhend" te firma ime fitoren e gjermanise ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink, me jip ca te duash bc I just want to drown in my misery
Fituan bithzit .. phiiii .. vallaj hic qefi smu ka bo .. shumë kisha pas qef SHBA-ja .. bile dola me flamur në qytet e thash se po fitojm e t'boj fito nëpër gjumuni po hic..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Desha te fitonte SHBA, po nejse tash. Qe nga fitorja me Serbine, Gana muj me thone qe eshte koxha nifar ekipi ne syte e mi. : p
shifeni dhe ne 2006 ghana i ka dhene dajak usa-it
go gana go te duam kampjone kete vit
Gana si nje kob I ZI per Ameriken.... u merzita nje cike ,po haj se jane gjynah i vetmi ekip i kontinentit...le te vazhdojne edhe pak gazmendin... Loja ishte e forte dhe kush te fitonte e meritonte fitoren.
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
amerika e kishte caktu i zhytes ne goldsteinin a si e kishte emrin ai nga e majta, e hengri faulen jashte zones dhe ra sapo hyri ne zone...smu be shume vone se dolen jashte, por nga ato qe flasin anglisht me mire tu eliminonte anglia.
Krijoni Kontakt