Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 94
    Penso sempre a Te
    Anėtarėsuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    sull tramonto della mia terra
    Postime
    26
    une per vete mendoje se dashuria e larget te bene te vuash shumeeeee, nga eksperienca qe kam dhe vazhdoje te jetoj , ne cdo momente pyet veten me ke eshte, cfare po ben dhe gjera te tjerat dhe nuk ja uroj asnjerit kete gje .ciao

Vajza e trendafilave Maska e Zonjusha
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    Belgium
    Postime
    390
    largesia do e vertetonte se sa e doni ate person nqs e doni vertet ju do ta prisni edhe pse eshte larg do ta doni
    edhe nqs nuk e do vertet ate person ateher normal qe do te shuhej edhe ajo pak dashuri qe mund ta kesh per te.
    Une jam Puro shqipetare
    me mua nuk te ecen fare!!

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    kat dyt siper shpis rremes:)
    Postime
    245
    mendimi ime eshte se largesia te vret shum biles dhe ndonjeher te ben te vuash dhe nga kjo vuajte shkakton gjera te tjera etj........kete po e them sepse e kam provu dhe vet dhe sic e tha dhe njoni ktu Cunat po te shofin nai i femer te bukur dhe kur nuk e kan afer te dashuren e vet sigursht qe do shkoj me ate qe kan afer ........ta pret menja dhe pas ca ditesh ini te thon " nuk ja vlen te rrim bashk jemi larg terrci verrci anej knej " etj...etj....PSH kshu me ndodhi dhe muve .......isha lidh me njonin kishim 6 muj bashk dhe kur erdhi puna me tha qe " nuk ja vlen te rrim me bashk jemi shum larg nga njeri tjetri anej knej terrci verrci kur i thon dhe CDO GJE MORI FUND ......( po un e shkreta skam e du shkt .....dhe besoj se kur do nje person me shpirt veshtir ta harrosh nuk e di per ju te tjeret po per mua PO )
    cuna goca ju uroj me shpirt te bashkoheni sa me par me te dashuren/rin tuaj

puf komshia xhifv juve

me rrespekt Komshia

Kurt-Cobain Maska e ComeAsYouAre
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Vendndodhja
    Play Boy
    Postime
    280
    komshia me mendimin tend jam krejtesisht dakort se jam dhe vete ēun.dhe mendimin e ēunave e njof shume mire.por ka dhe ēuna te mire qe edhe pse jan large te dashures e vazhdojn akoma ate dashuri ketu shembull po marr veten sepse dhe une jam larg te dashures dhe kete dashuri e vazhdoj akoma ashtu si ne fillim te sinqert dhe te paster.fakti qe jam dhe pak si teper simaptik me kan propozuar shume goca ketu ku jam por skam pranuar mund tju duket ēik si qesharake por eshte e vertet.ju uroj me gjithe zemer qe te bashkoheni sa me shpejt se une per vete per 2 dite do jem pran saj.hajt ciao
    Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
    Po ti me thua;
    -- Ż marr! A shuhen zjarret me zjarre!?

KoRcArKa E vOgEl
    Anėtarėsuar
    07-02-2003
    Vendndodhja
    Heaven
    Postime
    8
    Largesia ne dashuri vret dhe shume biles. Thoni juve po te jet dashuri e forte sdo tja dije aq do tja dije sa se po se pe ate person per kohe te gjate ja haron dhe fytyren dhe te duket sikur je ne dashuri me fjalet jo me vete personin. Kshu qe nga experienca them qe vret.
    Never kiss a guy with eyes of brown,he will kiss once and let you down! But kiss a guy with eyes of blue,he will kiss you once and ask for two....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    16-10-2003
    Vendndodhja
    italy
    Postime
    94
    simbas meje largesia esht shume importante
    sepse kur ke nje problem i vetmi person qe mund consolarti* esht i dashuri,
    shum coppie ndahen prej kesaj maledetta distanza*

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    lexova disa nga postet ketu .. kur thoni se largesia e ndez dashurine me shume ???? dahhhhh i dont think

sado e madhe te jete ajo dashuria ... largesia .. mos prania e tij/saj .. te ben ta harrosh pak nga pak .. nga largesia lind dhe sherri .. sepse mendja ku nuk te shkon .. so me nje fjale ... kot nuk ka dal dhe ajo thenie nga i madhi popull .. "larg syrit .. larg zemres .. "

so per ato qe jane te dashuruar nje advice u jap .. mundohuni ti evitoni largesat per nje kohe te gjate ... se eshte ne dem te dashurise .. no matter how much u love each-other ..

pink
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

BiShEzE Maska e Bisha_Bukuroshe
    Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    U.S.A.
    Postime
    39
    Postuar mė parė nga Pink_Girl
    lexova disa nga postet ketu .. kur thoni se largesia e ndez dashurine me shume ???? dahhhhh i dont think

sado e madhe te jete ajo dashuria ... largesia .. mos prania e tij/saj .. te ben ta harrosh pak nga pak .. nga largesia lind dhe sherri .. sepse mendja ku nuk te shkon .. so me nje fjale ... kot nuk ka dal dhe ajo thenie nga i madhi popull .. "larg syrit .. larg zemres .. "

so per ato qe jane te dashuruar nje advice u jap .. mundohuni ti evitoni largesat per nje kohe te gjate ... se eshte ne dem te dashurise .. no matter how much u love each-other ..

pink
    -----------------------------------------------------
    Nuk jam dakort me ty Pink_Girl

Eshte e vertet qe dashuria ne largesi te vret. Dhe kjo ndodh sepse do ta kesh prane personin, do ta shofesh perseri ne sy kur te shpreh dashurine, ke mall per ledhatimet, puthjet , ngrohtesine e tij/saj. Por kjo sdo te thote qe ti do e harrosh pak e nga pak. Perkundrazi, sic tha dhe shumica e parafolseve, kjo largesi eshte nje test i mire per c'do njeri sepse tregon se sa e do apo se do ate person qe ke larg. Sigurisht qe e do nese ka qene dashuri e vertet, dhe se do kur puqes me dike tjeter dhe harron "dashurine" qe ke larg.

Per momentin edhe une e kam larg te dashurin por ama kjo largesi me ben ta dua me shume e me shume dita dites. Ato qe ke shkruar ti me siper jan xhelozirat e teperta te disa femrave, nganjehere edhe xhelozi mashkulli, por nese te ai/ajo qendron besimi, keto xhelozi nuk dalin fare ne skene.

Po, eshte e vertet qe do ndodhin disa zenka te vogla. Por keto jane mese normale sepse nuk ka asnje lidhje, qofte prane qofte large qe te jet perfekte pa pasur zenka te vogla. Ne shumicen e rasteve keto zenka i shkakton femra sepse eshte kapricoze,, dhe nga nje here e ben me qellim, thjesht per te provokuar mashkullin. Por ama keto zenka se prishin dot DASHURIN E VERTET.

Thjesht mendimi im

Pacim All
    He came and took me by the hand
    Up to a red rose tree
    He kept His meaning to Himself
    But gave a rose to me
    I did not pray Him to lay bare
    The mystery to me
    Enough the rose was Heaven to smell
    And His own face to see

ThE_MaStEr Maska e eastbaby
    Anėtarėsuar
    12-11-2003
    Vendndodhja
    ,,,,, ne univers ,,,,,
    Postime
    211
    Mendoj se dashuria eshte nje ndjenje e pathyeshe (ajo e verteta jo thjesht nje terheqje fizike ) nuk mjafton nje largesi per ti ndare 2 te dashuruar por ama ajo sjell plaget me te medha te njeriut sepse gjithcka te me beje nje njeri qe snjoh une do ndjej vetem urrejtje por kur ma ben e dashura une ndjej vdekje ,, por largesia me te vertete te vret sepse e nderprert ate NDONESE UNE KAM DHE NJE MENDIM TJETER QE NJERIU ASNJEHERE NUK DUHET TA LARGOJE DASHURINE E TIJ POR TE BEJE GJITHCKA PER TI NDENJUR AFER DHE NESE E BEN PA ASNJE DUK LE TE VDESI QE SHPIRTI I TI TE GJEJ PAQJE NE VEND TJETER
    Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate

Besoj se largesia te vret me shum sepse te ben te harrosh,

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon dhėnia e tapive pėr proēesin e legalizimeve
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 22-02-2013, 12:31
  2. Mund ta shprehni dashurinė nė njė letėr?
    Nga Crazy_Girl nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 13-05-2008, 19:12
  3. Pėshpėrimė...
    Nga whisper nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 624
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 06:01
  4. Largesia ndermjet dy presonave..
    Nga Nice_Boy nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •