Njė fjalė e urtė thotė:
LARG SYRIT,LARG ZEMRĖS!
Njė fjalė e urtė thotė:
LARG SYRIT,LARG ZEMRĖS!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 15-01-2008 mė 16:56
dhe pse e shkruar para 2 jam dakort me ty
Nqs nuk e provon ne lekuren tende nuk mund te japesh komente sepse varet nga njerezit sesa duhen dhe sesa te gatshem jane per ta mbajtur lidhjen e tyre te forte dhe te qendrueshme deri sa te bashkohen serisht.Largesia mundon dhe permall shpirtin ... kjo mund e jete forcuese ose shkaterruese por gjithmone varet nga partneret .
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
huh largesia?........te ben te te duket tjetri si katunar lol te pakten kur kam pare dike mbas disa kohesh jam habitur jam merzitur jam.......se di kaq shume u trondita ishte tjeter njeri jo per fjalet apo si tip,por per pamje per veprime se di largesia te ndryshon te ben te harrosh edhe ate qenuk mendoje se do ta harroje ndonjehere.Edhe pse s'doja te jepja veten ,por njeriu disa gjera si fsheh dot.Me shume te vret se sa ben te harrosh,ti mbetesh me nje imazh te kendshem dhe befas kur e sheh mbas kohesh nuk do ti besosh vetes qe ai imazh qe ti ke ruajtur ne kujtime tani nuk ekziston me......![]()
Ndoshta vret pak largesia dashurin por nese dy persona shum duhen ateher mjafton vetem dashuria qe e kane..
Nese mendoni qe largesia nuk "vret" gaboheni por duhet te merni parasysh dicka qe vuajne vetem ato qe e ndiejne Shpirtin si nje organ te vertet per keta do thoja qe me vjen Sorry really por ka dicka qe e lehteson kete gje eshte nostalgjia qe e kuron .
Me respekt AuGuSt
largesia nuk vret por po ishe larg per 20 vjet perseri do ta kesh ate dashuri por pak me ndryshe derisa te mesohesh me pranine e njeriut qe dashuron dhe familjareve te tuj.sepse sikur te kesh kontakte te shpeshta nuk largohet dashuria .un e kam provuar vete jo se pata kohe shume pa u takuar me njeriun e zemres vetem 6 muaj.por edhe me vellezerit 5 vite qe si kisha pare bile dashuria me shtohej edhe me shume per ta.e kam provuar un kurbetin dhe asgje ne bote nuk ta largon dashurine sikur ta kesh mendjen e mbledhur te punosh dhe te kryesh qellimin qe i ke vene vetes asgje nuk te ndan.por kur ke 5 vite e me shume ke vetem nje turp por dashurine e ke me te madhe.sepse mallkon jeten pse te ndau nga ata njerez dhe punon me shume ndoshta rrin edhe pa buke vetem duke menduar per ti ndihmuar me lek etj njeriun e zemres si dhe prinderit..
A vret largesia?
Varet nga dashuria.
Sa me e forte te jete, aq me shume shtohet.
Respekte.
Jam shume dakort me ty. Kur dy njerez qe duhen jane larg nga njeri-tjetri arrijne qe te bejne gjera te cmendura per njeri-tjetrin dhe kjo ne kuptimin e mire te fjales. Sakrifikojne me teper dhe kur vjen momenti qe te jene ne krahet e njeri-tjetrit pergjithmone do shkojne shume here me mire sepse nqs ata arriten te ruajne ate lidhje kur ishin me mijera milje larg, cdo gje per ta do jete nje gje shume minimale.
Thone qe dashuria po nuk u ushqye nuk zgjat. A e keni provuar ndonjehere cdo te thote te ushqesh nje dashuri kur je larg njeriut qe do???? Eshte shume shume e lehte ta besh dicka te tille kur e ke para syve cdo dite dhe eshte nje fatkeqesi qe shumica e njerezve nuk ja dine rendesine se cdo te thote ta kesh ate njeri ne krahet e tu sa here te duash. Provojeni njehere cdo te thote te rrish zgjuar deri ne oret e para te mengjesit qe te marresh ate ne tel sepse do qe gjeja e fundit qe ben para se te shkosh ne gjume eshte te degjosh zerin e tij/saj dhe gjeja e pare qe ben per ate eshte ta zgjosh nga gjumi duke i thene: "Miremengjes zemra ime. Te kam gjithcka ne kete bote dhe te adhuroj. Kalofsh nje dite sa me te bukur shpirt! Te kam shume xhan dhe te puth fort!"
Ne dashuri te vertet Vret edhe se tepermi.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt