Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729

Parfumet Arabe

Une mendoj se parfumet arabe jane shume me te mira se ato evropiane prandaj dhe e hapa kete teme qe te diskutojme mbi kete ceshtje.

Bashkengjitur eshte nje foto (me falni per kualitetin e dobet) e nje parfumi arab te prodhuar ne Arabine Saudite qe mban arome shume te kendshme dhe kur e hedhni ne trup e mban aromen e fresket rreth 12 ore!

Keto lloj parfumesh ne tregjet kosovare mund ti gjeni me cmime shume te uleta ne krahasim me ato evropiane, p.sh. parfumi ne fjale kushton vetem 2 euro!

Prandaj, une mendoj se eshte me mire te blejme parfume te tilla te prodhuara nga shtetet muslimane dhe zakonisht edhe tregetaret e ketyre parfumeve jane muslimane dhe ne kete menyre iu ndihmojme sadopak vellezerve tane sesa te blejme parfume evropiane te katolikeve apo jehudive.

Selam alejkum!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Per ata qe jane te interesuar:

Kete lloj parfumi dhe parfume tjera me aroma te ndryshme dhe shume te mira mund ti gjeni ne Prizren te tregu "Fatoni" tek shitesi me emrin Bajram (qe eshte nje vella musliman i devotshem).

i/e regjistruar Maska e Saladin
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Postime
    39
    nuk po shoh kurfar lidhje mes parfumeve arabe dhe komunitetit musliman.
    arabt jon popull e islami eshte fe.

Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar mė parė nga Saladin Lexo Postimin
    nuk po shoh kurfar lidhje mes parfumeve arabe dhe komunitetit musliman.
    arabt jon popull e islami eshte fe.
    e kam postuar ketu te komuniteti musliman sepse pata frike se ma fshijne ne tjeter vend!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga sefadinmuqaj Lexo Postimin
    e kam postuar ketu te komuniteti musliman sepse pata frike se ma fshijne ne tjeter vend!

Sikur te isha moderator, do ta kisha fshire kudo qe ta kishe postuar. Jo per tjeter gje, se edhe une musliman jam, mirepo menyra se si shprehesh, eshte e mbrapsht.Nese une blej nje parfum, atehere vetem per arsye se mua me pelqen, jo per ti ndihmuar apo per ta denuar dike. Ti cdo dite, bash cdo dite, han buken e prodhuar nga te krishter, ndersa ketu bene propagande qe mos te blihen parfumet e prodhuara nga bota e krishter.
    Kj qe ti thua eshte nje banalitet i llojit te vet. Kjo, per mua, eshte nje primitivizem i tejskajshem. Me fal qe po ta them, por komente dhe postime te ketij niveli, jo qe ndihmojne islamin, por perkundrazi, veq sa e demtojne. Biles e damtojne shume.

E ke hapur kete teme vetem sa per ta shtuar numrin e temave te hapura? A mendon se ne baze te ketije numri ndahet edhe rangu intelektual? Ne vendin tend, do ta kisha korrigjuar kete shkrim kryekeput, ose do kisha kerkuar nga moderatori ta fshije fare.

Me nderime:

Daja

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Reklamat nuk lejohen ne Forum. Feja dhe besimi jane shpirterore, nuk mund feja te perzjehet me trupin ose mishin.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Kjo teme eshte nje idiotesi nga koka te kembet , te besh thirrje qe hajdeni blini te filani parfume dhe mos blini parfume qafirash , kesaj une nuk di cfar emri ti ve.
    Ato parfume qe nxjerr ti ketu dhe i quan arabe , ato jane aroma qe i prodhojne individ dhe jane aroma qe te vjen per te vjell kur lyhesh me to…zakonisht keto parfume vijne nga tregjet e pakistanit apo turqis dhe pergatiten duke perzier aroma te ndryshme te lira, dhe pa pik turpi ju ven emra si huggo boss apo armani.
    Tjetra eshte qe arabet keto parfume as per ne banjo si perdorin e jo me te shesin arabet parfume 1-2 euro lol.
    Parfumet arabe jane me te shtrenjtet qe mund te ekzistojne dhe qe te bind po te tregoj nje dyqan parfumesh arabe ketu ne londer, shifini cmimet nga 100 euro deri ne 1000 euro per 3ml lol.
    http://www.arabianoud.co.uk/flash.php

Dhe sa per sqarim, ne islam lejohet perdorimi i parfumeve me alkol.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •